Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Misiek22

Problem z Kobieta

Polecane posty

Ok. :-D Dzięki za radę. Ja jednak jestem monogamistą i wolę żeby ... był w jednych zaufanych rękach. ;-) Pozdrawiam

Gość Rosoli
według mnie nie powinieneś za nią latać. Owszem zaprosić ją po przyjeździe do kawiarni i na tym zakończyć. Zobaczyć jaki będzie jej następny ruch....:) życze powodzenia. Tylko pamiętaj że większoiść kobiet nie lubi natrętów:)

Hej Dzięki za radę, ale ja już niej nigdzie nie będę zapraszał bo to skończone definitywnie. Było minęło i już. Pozdrawiam

Gość psychiatra Miśka
Misiek, czym ty właściwie chcesz zainteresować tę dziewczynę , o której tyle marudziłeś ? Czy ty właściwie nie zauważyłes, i pozostali pisarze, że cały czas manipulujesz forumowiczami ? Pozujesz na światowca, zblazowanego milionera i amanta , któremu nie powinna oprzeć się żadna kobieta. A w sumie to .... żenada.

Gość walcz o nia
1* Manipuluje?!uzasadnij. Ja osobiscie w zaden sposob nie czuje sie manipulowana. 2* "Milioner" i "amant"-heh chyba duzo Miskowi brakuje do nich, cos mi sie wydaje, ze wyolbrzymiasz i niewlasciwych slow uzywasz. 3* "co mozesz zaoferowac kobiecie?" co to jest za pytanie?!;/ Co masz na mysli? Kazdy z nas moze zaoferowac jedynie samego siebie drugiej osobie. W tym temacie rozmawiamy czasami na powazniejsze tematy, czasami o sprawach codziennego monotonnego zycia, nie wiem co tu jest zenada, przeciez nie musisz w tym uczestniczyc...

Gość dotka26
Psychiatra zastanów się proszę co ty piszesz a skąd wiesz czy MY forumowicze jesteśmy w rzeczywistości tymi za których się podajemy........... a może my manipulujemy Miskiem. Jakoś nie interesuje mnie czy jest światowcem, milionerem i amantem dla mnie może być zwyczajnym facetem, który myjąc rano zęby puszcza bąka.......... najważniejsze jest co pisze i jak, nawet jeżeli ściemnie to i tak fajnie pisze. Więc Psychiatro Miśka jesteś bardzo słabym terapeutą.

:-D :-D :-D Siemas psychiatro. Milioner... a to dobre. Powiedz to w moim banku. Mieszkanie na kredyt i za pieniądze od startych. Samochód w leasingu.. pensje różne w zależności od tego co zrobię.. nic tylko wysypać 200zł banknoty do wanny (której nie mam bo i tak by się nie zmieściła) i się pławić. Sorki ale musisz zsobie uświadomić jedną rzecz. Nawet jak się ma dobry samochód, to nie zawsze jest się jego właściecielem. Mój samochód w całości należy do Toyoty. A to że jeżdżę tu i tam to nie moja wina ani wybór. Jak ci to przeszkadza to przepraszam, ale winny się nie czuję. A forum ma to do siebie, że można tu nawet ściemniać ale to wynika z jego formy. Jak napisesz całą prawdę to nie będzies anonimowy. I tak już naściemniałem bo w dowodzie mam wpisane coś innego, a nie Misiek22. Uuuppss... Sorry. Pozdrawiam A co mam do zaoferowania???? Nie wiem, jakoś kilka kobiet coś tam sobie wybrało.

Gość dotka26
hello Misiek co u Ciebie??

Siema, :-D U mnie wszystko w porządku poza tym, że mam masę pracy i ledwoo się wyrabiam. Dlatego ostatnio tu nie zaglądałem. Cieszę się, że jest śnieg bo może sobie wyskoczę na nartki na parę dni :-) . A co tam u Ciebie???

Gość dotka26
hej Misiek, U mnie ok, walcze na budowach czyli praca, praca i jeszcze raz praca. Palec juz ok :) uwazam teraz na gwozdzie. Ja wymyslilam wyjazd do Tatralandii na Słowacji i mam nadzieje ze wypali bo musze oderwac sie od Wawy. Śnieg świetna sprawa ale powiem Ci ze ostatnio jechałam z Al. Krakowskiej na Targówek przez trasę Toruńską ...... uwaga.......... 3,5h..... i nie bede pisała jakie miałam myśli w samochodzie. Prędkość z jaką jechałam 20km/h była dosłownie jak prędkość światła ale co ja marudze czasami jechałam nawet 40h/h :) wiec było ciekawie. Pozdrawiam

Hej, 3,5 godziny?? No to nieźle. Ja się tylko zakopalem na stcji benzyowejw piątek ale to nic. Mój znajomy z Olsztyna do trasy WAW-GDN jechał za pługiem. 25km w 2 godziny. A Wracając do Warszawy to to drogowców, uwaga uwaga, znowu zaskoczyła zima. Ja wiem, że większość ludzi lubi śnieg, ale ja go lubię tylko w górach . A Warszawie śnieg to męka. A Ty teraz chyba będziesz miała wolne bo śnieg spadł to chyba budowy stanęły?? Pozdrawiam Misiek

Gość dotka26
hej Misiek, Budowy jak najbardziej ida do przodu pomimo ze niebawem bede podpierala sie nosem to jest ok. Na rozluznienie strzelilam u znajomych dwa driny i uciekam zaraz spac. Pozdrawiam

Hej, No to ładnie mróż za oknem a Wy budujecie. I jeszcze drinki strzelacie :-D . I słusznie bo jak minus za oknem to treba coś zatankować ;-) . Ja chyba też coś łyknę bo... dziś jest wtorek :-D . Pozdrawiam Misiek

Gość dotka26
hej Misiek, Jakos zamarlo u nas.... Co u Ciebie, nadal jesteś zapracowany??

Gość walcz o nia
Witam;) Widze, ze tematu juz nie ma;(... moze to i dobrze Misiek pewnie juz nie zagladasz, bo problem sie skonczyl;] Ostatnio bylam w Warszawie i przypomniala mi sie postac wirtualnego Miska22-mialam ogromna chec porozmawiania z Tobą. Jeśli tu kiedys jeszcze zajrzysz-odezwij sie- napisz co u Ciebie Pozdrawiam:*

Gość wendy...
ooo wiec topiknie umarl calkiem:) Witaj "Walcz..", i mam nadizeje ze neidlugo powitam tutaj znow Miska:) a jak sprawy u Ciebie? bo troche czasu minelo jednak od ostatnich postow pozdrawiam

Gość walcz o nia
:D taki szybki odzew-super U mnie ( w temacie topiku) sprawa zakonczona-tzn jestesmy kumplami nie wiem czy tak do konca, ale powiem szczerze, ze ten temat bardzo mnie meczyl wiec juz sie nad tym nie zastanawiam. Zyjemy dalej... Wlasnie mialam ostatnio wielka ochote, kogos poznac, umowic sie z kims "nowym";) Wendy-a co u Ciebie?? Musze leciec ale mam nadzieje ze do uslyszenia tzn do sklikania

Siema, Dawno nie zagladalem ale jestem zdziwiony ze jescze ktos zaglada. U mnie po staremu. Nic nowego. Z obiektem moich zainteresowan juz nie rozmawiam. Zero kontaktu. I dobre bo drugiej tak antypatycznej osoby nie znam. Walcz... moze to i dobrze ze u Ciebie tez sie skonczylo. Dochodze do wniosku ze ludzie ktorzy nie potrafia powiedziec tego co mysla (oczywiscie w pewnych granicach) sa do niczego. Napiszcie co u was slychac. Ja od miesiaca nie pracuje bo mi sie nie chcialo. Siedze teraz juz zupelnie sam w domu i pisze prace magisterska bo zabralem sie powaznie za studia :-D. Pozdrawiam Misiek

Gość wendy....
Witaj Misiek, jak sie rozkrecisz z pisaniem tej pracy, to napisz i moja, krotsza bo podyplomowa, ale tez handel zagr. hihi bo ja ostatnio troche zapracowana i nie moge sie za to zabrac!! a na dodatek jakas grypa mnie wziela i meczy brrr Misiek, ale praca praca ale w domu to sam nie siedz!!

Hej, Grypa w maju to juz przesada. Zeby tak kombinowac zeby na L-4 wskoczyc :-D Zartuje. A w domu siedze sam bo chce ta prace skonczyc jak najszybciej i pokazac promotorowi bo pozwolil mi na duza swobode pod warunkiem ze to do czerwca skoncze. Jak sie rozpedze to Ty zdazysz skonczyckolejne studia podyplomowe, bo jak narazie mam cale 42 strony... czyli spis tresci :-). A nie widze zeby mi mialy w najblizszym czasie przybybc jakies nowe strony bo za cos zyc trzeba wiec czasem sie musze sie w robocie pokazac a roboty jest sporo.