Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Misiek22

Problem z Kobieta

Polecane posty

Gość wendy...
witaj kolezanko walcz.. a nie piszesz jak twoja historia, ani sie nie chwalisz ani zalisz, czyzby i w tej sprawie zastoj? ja o sobie nie pisze za duzo bo jak na razie sie uklada i mam nadzieje ze to ten ostatni:) a gdzie sie dzisiaj nasz Misiek podzial? czyzby go tak praca wciagnela ze o nas juz zapomnial?

Hej Moje Panie tylko bez pesymizmu. Ja dziś pierwszy raz siedzę przy komputerze. Cały dzień spędziłem z księgowym w skarbówce i tłumaczyliśmy panią polskie prawo bo, delikatnie mówiąc źle je interpretowały. Oczywiście do kompromisu nie doszło i czeka nas odwołanie do Izby Skarbowej co z góry skazane jest na niepowodenie. No ale jak tu kwestionować wiedzę pań z US. Przecież one wszystko wiedzą (nie wiadamo z kąd). Ja nie wiem jak tu żyć ale jeszcze 15 min w tym pokoju z tym idiotkami i jednym idiotą i bym chyba krzesłem zaczął żucać. Znowu zacznę palić!!! Świąteczny szał zawse polaków ograniał. I w tym roku jest tak samo. Mój znajomy (dyrektor pionu kredytowego jednego z banków) bardzo się cieszy bo \"nie ma to jak święta\". Nawet komornicy z rejonu pozamykali biura. Czekają na wiosnę i lato :-) .

Jestem jestem ale tak jak pisałem na święta musze mieć wolną głowę to chociaż olnym się będę cieszył.

No nareszcie w domku. Walcz.. Jak tam progress?? Coś się nowego \"urodziło\"?? Ostatnio byłaś bardzo zadowolona????? Napisz co tam u Ciebie słychać bo umieram z ciekawości :-) :-) !!!

Gość wendy...
a ja sie musze pochwalic ze zurek mi wyszedl mistrzostwa swiata:) a pierwszy raz gotowalam:) zapraszam do siebie bo mam duuzy gar:)

No to gratuluję. Mi dzisiaj wyszła pomidorowa w 5 minut. Zalewasz wodą i masz. A teraz udało mi się piwo z lodówki i precelki. :-) Jutro ostatni dzień do pracy w czwartek firmowa wigilia i w piątek zamykamuy firmę do środy. :-)

Gość walcz o nia
U mnie yyyyyyyyyyyyyyyyyy.................nic ciekawego nic nowego, wiec pewnie dlatego milcze w tej kwesti. Niestety obydwoje krazymy po jakis oddzielnych orbitach, mijajac sie. On nic z mojej strony nie zauwaza;/ Ja tez jakos dziwnie sie w tym wszystkim czuje-ogolnie cala sytuacja jest tak poplatana dlatego nie chcialam Wam tutaj truc. Oj duzo by mowic tzn pisac. Sam na sam ze mna zachowuje sie dobrze natomiast w towarzystkie jak inny czlowiek-momentalnie zmienia mi sie zdanie (zastanawiam sie czy uczesnicze w jakiejs grze;/) Wiem, ze jest on wartosciowym czlowiekiem ale tego zachowania nie potrafie wytlumaczyc. Nie chce aby calosc wychodzila ode mnie-On musi chciec a nie tylko- jak ona chce to ja sprobuje (takie na odwal sie) Nie wiem czy jasno sie wyrazam i wiecie o co mi chodzi.

Oj jasno. No nie wiem co powiedzieć. Teraz to on powinien z czymś wypalić. Skoro już się może domyślać. Ale nie bardzo rozumiem o co chodzi z tym towarzystwem??? Olewa Cię w towarzystwie?

Gość walcz o nia
Dzien dobry;)) Olewa-nie raczej mnie atakuje, ma jakies pretensje, czepia sie tego co mowie itp. Wszystko byloby dobrze i zrozumialabym to gdyby zachowywal sie tak rowniez jak jestesmy sami. Kazdy przeciez moze miec odmienne zdanie. Ogolnie chcialabym poznac ta jego druga strone-tego prawdziwego faceta, mezczyzny ktory potrafi zadbac o kobiete a nie tylko takiego kumpla. Nie rozumiem jego zachowania, bo jakby chcial mnie olac i odpuscic to chyba nie spotykalby sie chetnie ze mna. Oj faceci co sie Wam tam klebi w tych glowkach:)) chcialabym wiedziec:))

Gość wendy...
witaj, e to nie jest tak zle, bo skoro sie dziwnie zachowuje, nawet jesli jest wredny to naczy ze nie jestes mu obojetna! kazde emocje sa lepsze od obojetnosci:) teraz twoja w tym glowa zeby przeszylic szale na swoja strone:) jak nie wiem, ale dasz rade, na pewno cos wymyslisz, najlepiej bezposrednio zapytac o co chodzi, jak to swego czasu radzili wszyscy Miskowi, ale zrobisz jak uwazasz zycze powidzenia i czekam na relacje:) pozdrawiam

Jak to co nam się w głowie kłębi?? WY. :-) To znaczy tylko, że jemu zależy na Tobie. Uwie mi facet nie myśli nad tym co robi. A właściwie myśli ale za dużo i nie berdzo mu to wychodzi, znam to. Jak mi na kimś zależy to czasami się plączę i gubię. Ważne, że Ciebie nie olewa. Jak by mu już nie zależało i miał kogoś, to by CIebie olewał. Zaufaj mi!! :-) POGADAJ Z NIM!!!! Mówiłem CI już. Bądź tą odważną skoro on nie potrafi. Powiedz mu żeby zachowywał się jak facet a nie jak nie widomo co!!!! Wyłóż mu wszystko to i on może w końcu się ośmieli i pokaże tą męską stronę siebie.

Gość walcz o nia
;)) Wlasnie byl u mnie;)), Ja tu w pizamie a tu niespodziewana wizyta. przyjechal z kolega i zaproponowali mi spedzenie wspolnie sylwestra. Mam byc gotowa w piatek, powrot we wtorek (paszport ma byc;)) ) Nic wiecej nie wiem:D

Gość walcz o nia
A myslalam, ze dzien zalicze do nieudanych a tu taka niespodzianka:D

Gość wendy...
hej no to ladnie sie dzieje, gratuluje:) no tylko po co mu ten kolega byl hih? chyba jednak sam uwierzyc nie moze, ze ciebie tez w koncu wzielo i potzrebuje wsparcia hihi ciekawe dokad cie porywa? no mi sie marzy sylwek w gorach na nartach a tu lipa, trzeba by chyba na alaske wyskoczyc a na takei wyprawy mnie nie stac:) to teraz z wrazenia nie usniesz i potowarzyszymy Miskowi w bezsennych nocach hihi:)

Gość walcz o nia
hehehe Tak podejrzewam ze bedzie to gdzies w Polsce-paszport tylko dla zmyly, chociaz, chociaz..... To jest nie wazne gdzie spedzimy tylko jak;)) "Kolega" to nasz wspolny dobry znajomy z ktorym chyba wiecej rozmawialam niz z nim;/

:-) :-) :-) i jeszcze raz :-) No to super. Kolega był dla pomocy. Ale to już coś. :-) No to jesteście na dobrej drodze.

Gość walcz o nia
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

No niestey besenne. Za dużo kłopotów na głowie. A tu jeszcz święta i czas się kurczy. Może to nie będzie Paryż ani Malediwy. Ale będziecie razem i to się liczy.

Gość walcz o nia
Misiek zamkneliscie dzisiaj miesiac?? Wszystko gra?? Kiedy do rodzicow??

O finanse mnie nie pytaj bo dzis się tym nie zajmowałem. Za to cały dzień spędziłem z klientami bo się niektórzy obudzili, że 2007 rok się zbliża. Do rodziców lecę w Sobotę. I powiem szczere, że mi się nie chce. Tak naprawdę najchętniej zazyłbym się w domu. Potrzebuję spokoju. Nawet na urlop się nie mogę wybrać bo zawsze coś się dzieje. Jutro w firmie wigilia i do środy spokój bo w piątek daliśmy wolne. Kurcze, ucieszyłaś mnie tą wiadomością. :-)

Gość walcz o nia
To sie ciesze:)) Nikt nie powinien spedzac samotnie swiat. Jak pojedziesz to na pewno nie bedziesz zalowal-zobaczysz;)) Wendy a Ty tez nie mozesz spac? Czy pracujesz nocami przed monitorem?

Wendy pewnie tłumaczenia robi po nocach :-) . No nie wiem czy nie będę żałował. Trzydzieści osób na wigilii, których nie widziałem od roku (poza dziadkami) i wszyscy będę się pytać co u mnie. Jak powiem, że odbrze to będzie kłamstwo, a jak powiem, że źle to będą pytać dlaczego.

Gość walcz o nia
Wiem, niewiadomo co mowic aby bylo dobrze;/ Ale z drugiej strony wyobrazasz sobie byc samemu w takim dniu? Nie wiem jakie masz doswiadczenia i wspomnienia ale ja zawsze spedzam z rodzina z ktora mam na codzien kontakt wiec takie pytania mnie nie czekaja.

Gość wendy...
ja odkad mam dzialalnosc to sie wysypiam a pracuje roznie ale w nocy najlepiej:) chociaz na razie to moja praca to mailing bo klient sam nie zapuka, wiec w nocy wyszukuje firm a wysylam w dzien w normalnych godzinach pracy zeby w miare powaznie byc traktowana:) a ty Misiek co planujesz w sylwestra? mam nadzieje ze tez ktos Cie tak milo zaskoczy jak "walcz.."

Gość wendy...
oj Misiek dasz rade! ja zawsze mam takiego rogala i szcesliwy wyraz twarzy ze jak sie rozstalam z chlopakiem po 6 latach to nikt nie wierzyl ze mi smutno!! ...a moze sama odruchowo nie chcialam burzyc wizerunku:) dyplomato na pewno potrafisz choc ciut klamac i grac mina:)

Moja rodzina niestety często zmienia miejsce zamieszkania. Chyba tylko dziadkowie od 20 lat mają ten sam adress. Reszta pracuje w takich firmach i instytucjach, że co 3-5 lat jadą w inna część świata. Nie ma okazji to częstych spotkań. Dwa razy do roku, min w święta, wszyscy się spotykają i świętują. Trwa to zwykle 3 dni. Potem wszyscy wracają do swojego życia. A ja w tym roku wybitnie nie mam humoru na świętowanie. Szczerze mówiąc to już bym chciał żeby był 2007. Bo zawsze zaczyna się od początku!