Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanusia27

Laserowa korekcja wzroku - POMOCY!

Polecane posty

Gość hanusia27

Pomóżcie mi! Od dłuższego czasu zastanawiam się nad przeprowadzeniem laserowej korekcji wzroku, ale strasznie się tego boję! Czy to może się nie udać, czy mogę mieć jakieś powikłania po tym? Opowiedzcie mi o tym zabiegu jeśli coś wiecie lub same miałyście taki zabieg. Bardzo mi na tym zależy. Dziękuję! 🌻

teoretycznie bezpieczne, ale 1. mogą byc powikłania 2. po operacji do miesiąca źle sie widzi po zmroku i nie da sie auta prowadzić 3. to jest bardzo mechaniczna operacja teraz pracują nad przyklejeniem na stałe takiej soczewki kontaktowej na stałe poza tym operacja to około 5000 zł za 2 miesiące soczewek płacę 100 zł czyli operacja to 100 miesiecy soczewek co daje 8 lat ponad soczewek. Kwestia co kto woli ---- www.sklep.starania.pl testy owu ciąż/

Gość miałam 3 lata temu
ja miałam 3 lata temu, wada -6 na obu oczach i teraz mam 0. Naprawdę polecam!!! Miałam metodą lasek.

Gość Arletta27
up up up

Gość uuuuwwhskja
www.wyrzykowski.pl Wejdź sobie na jego stronę, operował mnie, mam wadę wzroku z głowy, polecam wszystkim:) Owszem, możesz mieć powikłania, ale tylko w wypadku nie przestrzegania zaleceń lekarza po operacji czy zaniedbania higieny...