Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

co mogę podać na obiad....

Polecane posty

...koleżance, która karmi piersią?? Wiem, że są rzeczy, których nie powinna jeść ze względu na mogące powstać alergie oraz zaparcia u dziecka.Dacie mi jakiś pomysł?bo siedzę i się zastanawiam co przygotować. Pieczarki może jeść?Smażone rzeczy też?czy tylko gotowane?naprawdę nie wiem, bo jeszcze nie mam dziecka. Pozdrawiam

napiszcie coś proszę, kompletny brak pomysłów....

Gość widziałam w życiu parę
Nie podawaj po prostu żadnych wzdymajacych potraw. Lepiej gotowane niż smazone, ale smażone przeciez jej nie zaszkodzi.

a mogą być tosty z piekarnika z serem feta (pleśniowy może czy nie?jak dla mnie nie, ale nie wiem i nie wiem jak pieczarki i ser żółty)i pomidorem i bazylią?albo sałatka z tuńczyka, warzyw i makaronu?tylko nie wiem czy majonez można?:) Z góry dziękuję....:) Wiem, że może głupie pytanie, ale wolę się upewnić, żeby potem nie siedziała przy stole i nie mogła jeść:) A sok jabłkowy może? Pozdrawiam

Gość widziałam w życiu parę
Strasznie dawno karmiłam, wiec już nie za bardzo pamiętam. Na wszelki wypadek zostaw majonez na koniec, jej zapytasz jak juz przyjdzie. Cała reszta produktów jest moim zdaniem ok. A najlepiej to zadzwoń i zapytaj, czego nie może jeść. Ja tylko pamietam, że nie mogłam wsuwać czereśni bo dzieciak szału dostawał potem :-))

bardzo Ci dziękuję za pomoc:) Pozdrawiam:)

Gość eee taaamm
Lepiej unikać cebuli i czosnku Trzeba unikać owoców cytrusowych, a także truskawek i poziomek, Nie wolno jeść owoców pestkowych, Karmiąca matka nie powinna jeść kapusty, kalafiora ani grochu, Nie wolno pić coli ani innych napojów gazowanych no i tłustych rzeczy nie powinna jesc