Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SMUTNA 22

czy da się coś zrobić z wysokim czołem?? Wysokie czoła wspierajmy sie!!

Polecane posty

Gość SMUTNA 22

Czy sątu na forum osoby z wysokim czołem i cierpiące z tego powodu?? Boże jak ja bym chciała mieć malutkie czółko... :( :( :( Zawsze było wysokie ale teraz mam wrażenie ze jest coraz gorzej tzn że stopniowo powoli coraz bardziej cofają mi siewłosy :( Chodzęz przedziałkiem na boku bo z przedz. na środku jużnie mogę bo mam jakby zakola i malutko włosów opada na boki i głupio to wygląda. Jeszce pare lat temu mogłam chodzić z przedziałkiem na boku więc mam porównanie. Jest coraz gorzej.. Mam dopiero 22 lata... Nie zauważyłam żeby mi włosy jakośwypadały a jednak linia włosów wolniutko siecofa... Co to będzie za ileś lat...?? Jestem przerazona i nie wiem co robić. Czy jest to możliwe ze wcierając u góry czoła/pod linią włosów jakiś preparat na porost włosów coś osiągnę??? Czy zacznatam rosnąć jakieśwłoski..?? Mam spore komplexyz tego powodu... :( :( :( A moze wiecie czy da sięz tym cośzrobić...?? Czy znacie jakiś dobry preparat który mógłby pomóc...??? Wiem że nie będęmiećwymarzonego czołka ale choćby centymetr mniej tego paskudnego czoła, a wiec przesunięcie linii włosów chociaż o ok 1cm bardzo by mnie ucieszyło... Ale czy to realne??

też mam wysokie czoło ale aż tak nie rozpaczam z tego powodu może zrób sobie grzywkę? zawsze trochę zasłoni trzymaj się cieplutko :D :D :D

Gość ja mam grzywkę
i czoło nie rzuca się w oczy;)

Gość SMUTNA 22
Niestety u mnie grzywka nie zda egzaminu bo mam paskudna cerę i tłuste czoło... Grzywke musiałabym chyba od połowy głowy zrobić przez to wysokie czoło :( Niestety mam takąa nie innącerę i u mnie grzywka jest przeciwwskazana :( Nie mam grzywki i chodze z przedziałkiem na boku, włosy zaczesane maksymalnie do przedu. Ja nie chce tego tuszować tylko coś z tym ZROBIĆ!!! Jeśli to możliwe... Ale dzięki za miłe słowa :*

Gość ja mam grzywkę
Smutna:)ja też mam tłusta cerę i grzywkę myję codziennie, przedziałek możesz miec nadal na boku + grzywka (myślę że to dobre rozwiązanie):)

Gość Może doczep kilka pasemek
włosów??

Moze jakaś fotka to predzej coś się doradzi a do wysokiego czoła faktycznie stanowczo grzywka a włosy mozna myc codziennie :)

Gość pochmurno dzisiaj
Ja też mam wysokie czoło , tłustą cerę a co najgorsze to u mnie grzywka nie możliwa bo mam okrągłą buzie czyli jeszcze gorzej niż ty, ale się nie martwię .Pozdrawiam i głowa do góry-inni mają gorzej!

Gość SMUTNA 22
Oj wiem wiem, ale zawsze czyjś problem jest dla tego kogoś najważniejszy... No cóż, może jednak spróbuje znaleźć na necie jakiśpreparat na porost włosów, moze wcieranie go tuż pod liniąwłosów cośda... Niestety na grzywkę się nie zdecyduję... Moze wiosną, ale zimą pod czapkę to nie ma szans :( Dzieki dziewczyny za słowa otuchy. Piszcie jak radzicie sobie z tym mankamentem i czy próbowałyście cośz tym zrobić... Chyba jakiś przeszczep tylko moze coś tu podziałąć...

Gość Jojo

U mnie podobnie dziewczyny, nad brwiami mam istny pas startowy i to do niedawna powiększający się. Cofajaca się linie czola udało mi się jednak zniwelować gdy dowiedziałam się co jest tego przyczyną. U mnie to zapalenie tarczycy czyli Hashimoto i łysienie androgenowe. Pomógł mi preparat Loxon 2% w sprayu bez recepty i w tabletach - są też inne na rynku z taka sama substancja. Po miesiącu pełno małych włosków, tylko kurację trzeba niestety powtarzać aż wyrównaja się hormony. Radze sprawdzic hormony. Może komuś pomoże ta informacja. Pozdro:)