Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gagatexxx

SAMOTNOŚĆ w dzień i w nocy

Polecane posty

Mam znajomych, cudowną rodzinę, przyjaciółki na które mogę liczyć a jednak czuję się samotna i zagubiona..............pragnę kochać całycm secem i całą duszą.......chcę oddać się miłości..........chcę mieć dla kogo żyć o kim śnić i marzyć......pragnę mieć kogoś za kim poszłabym na koniec świata................ ale nie mam :-(((((((((((((((((((((

ale poznasz........ ja tez czekalam....dlugo bardzo i w koncu sie udalo:) tobie zycze tego samego:)

Gość amen siostry

Gość we
skad jestes samotna duszyczko ?

jestemz okolic warszawy.....tak mi źle gdy niemogę się przytulić do kogoś kogo bym bardzo kochała.............przy kim bym czuła ucisk w żołądku...... tak bardzo pragnę kochać...............

Gość hmmmm ja też chcę
........................................

Gość a ja przytualm swoją samotność
😭

Dlaczego los tak miesza że kochają nas Ci którym nie jesteśmy w stanie odwzajemnić miłości............... czekam że w końcu los się do mnei uśmiechnie i ześle mi kogoś za kim świata nie będę widziała...........kogoś kogo będę rozumiała bez słów............ kogoś o kogo będę umiała walczyć do ostatniego tchnienia................ tak tego pragnę.......................

Gość hmmmm ja też chcę
gagatexxx--- ja ostatnio mam wrazenie ze nie amm nikogo... zamykam się w sobie w czterech scianach z komputerem i nie wystawiam nosa do ludzi... ilez tak mozna..... wpadłam w psychozę :(

Nie chcę być złośliwa, ale ten \"uścisk w żołądku\" trochę mnie rozbawił :D Skoro nie chcesz być samotna zaproś kogoś do siebie, niech to będzie nawet koleżanka. Porozmawiajcie, napijcie się kawy, zróbcie ciasteczka. Zanieście je staruszce, która czuje się samotna bo właśnie skończyła 80 lat, nie ma przyjaciół, nie ma już męża, nie może czytać bo ma słaby wzrok, a ręce drżą jej ze wzruszenia, kiedy poda jej ktoś swoją dłoń i powie parę ciepłych słów.

Gość boooooooooo
wśród ludzi mozna czuc sie jeszce bardziej samotnym... Kazdy zajety swoimi sprawami, swoją połówką i nie ma dla "Ciebie" czasu..... a to boli... bo tez byś tak "chciała"

Wydaje mi się, że za dużo myślicie o sobie. Tymczasem jest wokół Was dużo takich osób, które mają prawo czuć się samotne i odrzucone. Pomyślcie czasem o tych ludziach...

Gość ja tez czekam
i doczekac sie nie moge :o

niewiem czy mam tak zrytą psychikę że niepotrafię pokochać tak na śmierć i życie??????????????????????czasem mam wrażenie że w życiu wyrządziłam innym wiele zła i dlatego szczęście mnei omija............... idę na spacer :-((((((((((((((

Gość ..............-------
o tej godzinie na spaceer? bym sie bala sama.

Gość staropanienstwo doskwiera
...........?????.......

zakłopotana ja mam wielu znajomych a jeśli chodzi o staruszkę......no cóż od trzech lat codziennie zajmuję się chorą babcią która już sama nie funkcjonuje.....................z koleżankami się również spotykam................pracuję i uczę się .................. ale mówię o uczuciu które by wypełniło mnie od środka o miłość którą bym obdarzyła tego jedynego.............

Kazdy popelnia bledy - ale żeby az tak pokutowac....? Czasem warto rozejrzec sie dookoła siebie.... A może cos znajdziesz... :)

Gość ktarinaa
każdego czasem dopada takie uczucie...emocjonalnej pustki, wiem o czym mówisz :) sama tak mam...pozdrowienia dla autorki

Czy to źle że człowiek marzy o wielkim uczuciu pełnym wzruszeń i silnych przeżyć.......................... Co znaczy kochać całym sercem?????? Nieznam odpowiedzi a tak pragnę ją poznać..................... Wiem co znaczy być z kimś........................wiem co znaczy tęsknić ale nie umiałam do tej pory kochać całą sobą i poświęcić się dla drugiej osoby................ Chcę kochać czy to tak dużo pytam siebie?? ale chyba brak we mnei miłości........................a tak bardzo pragnę tego