Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nuklearna 1234

dziewczyny, czy jesteście zazdrosne, jesli Wasz chłopak

Polecane posty

Gość kolezankom faceta nigdy
a najgorsze sa takie malolaty ktore przychodza do knajpy ''na pdrwy'' i nie dociera do nich ze facet jest juz zajety

Gość oczywiście że tak
albo te, które już mają chłopaka ale dalej podrywają cudzych tak 'w razie czego', gdyby im się związek rozpadł :O zapasy na zimę se chyba robią :O

no dokladnie moja kolezanka mowi ''kobieta jest jak malpa nie rzuci jednego poki nie zlapie nastepnego'' cos w tym jest

Gość oczywiście że tak
wiesz, ja taka jednak nie jestem :)

Ufać koleżankom swojego faceta? To jakaś bzdura dla mnie. Koleżanki wobec Was nie mają żadnych zobowiązań. A nawet jeśliby z lojalności dla was nie poszły z nim do łóżka, to zawsze może znaleźć się jakaś nieznajoma. :P Facet powinien być wierny choćby mu się stado panienek wpakowało do łóżka.

Gość a pewnie
do figazmakiem>>>na takich koncertach Kulta, wybacz, ale chodza takie pasztety, że nawet nie ma co podrywać :)

no wiadomo ze nie wszystkie takie sa ale bardzo wiele

nom takie gowniary,wymalowane odpindrzone i mysla ze wyrwa sobie cos masdakra a teraz wszedzie tego pelno

Gość oczywiście że tak
słuchajcie dziewczęta, mykam z topiku ale licze, że jutro pokontynuujemy dyskusję ;) miłej gadki życzę i narazie

ale to tez fakt ze do tanga trzeba dwojga, jak facet nie bedzie chcial to panienka z kim sie bedzie pie....

Anusia, taki facet to tylko w bajkach, że w łózku 100 panien, a on wierny :D

nom do tanga trzeba dwojga ale gdy sie np poklocicie al taka gowiara po paru piwkach zechce pocieszac:P masakra

Hmm a chciałybyście być z facetem, który chętnie by was zdradził, tylko mu żadna nie \"dała\"? Bo ja nie. :o

hehe tez racja moze trzeba sprawdzac czy facet nie ulega pokusom, a nie tylko chronic go przed nimi?

mysle ze sprawdzenie nie pomoze moj zawalil raz i zaczelam go sprawdzac o malo co nie zeswirowalam jak wychodzil nawet na uczelnie wszystko zalezy od faceta a nie o tego czy go przypilnujemy czy nie

o tym pisze wlasnie zeby nie wpadac w fobie bo jak bedzie chcial zdradzic to i tak to zrobi, musi byc tym kims zeby sie sprawdził

Gość Laseczka**
Mój misiek nie chodzi na imprezy a ja jestem tak o niego zazdrosna.tylko jak spojrzy na niego jakas laska to bym mogła jej oczy wydrabać..

Gość pyszczeq
Kurde dziewczyny ja Was rozumiem.sama wpadam w zazdrość i kręcę sobie filmy, i czasem tak potrafiłam się nakręcić ,że nienawidziłam go.ale to głupie i z tym walcze, bo jesteśmy już małżeństwem.a na imprezy to wychodzi bezemnie 2 razy do roku.na Mayday i na Ogrodzieniec bo ma świra na punkcie techno.ale pisze domnie co robi itp.to chyba nie mam powodów.

Anusia - > a jak sprawa wyglšda w druga strone ? Jakby było stado super fajnego \"mięska\" - bo spotkalem sie z takim okresleniem .... To co wtedy? Z niecierpliwoœciš czekam no TWOJA odpowiedŸ.