Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annaaaaaaaaa

jak duzo mogą powiedziec oczy????????

Polecane posty

Gość annaaaaaaaaa

Jak wiele intencji czy uczuc mozemy odczytać z oczu ukochanej osoby.czy zdarza sie że czasami mówimy coś co tak naprawde nie jest zgodne z prawdą(albo zgodne nie do końca) ale gdy spojrzymy w oczy drugiej osobie ona juz wie , że że oczy mówia zupełnie cos innego? Sytucja jest tego tyyou ,że On niechce sie ze mna wiazać,patrzec na mnie itp.. ale gdy jestesmy sama na sam mimo wypowiadanych słów ,że np niechce sie ze mna kochać. Patrzymy sobie głeboko w oczy milcząc.On na mnie ja na niego, a gdy się zblizyłam rozchylił lekko usta wciąz sie wpatrując w moje oczy i z przyszybszonym oddechem ..nagle mnie od siebie odsunoł.. Poźniej mimo iz wypowiada że mam sie od niego odczepić.Wyraxnie prowokuje mnie .Siedzi ze mna do rana ,chociaz wszyscy poszli juz spac, podpala mi papierosa w swoich ustać, gdy mam spuszczona głowe pozera mnie wzrokiem..patrzy namietniew moje oczy. A na drugi dzień to samo..chodź twierdzi że mam zakończyc ta rozmowę,że on niechce.Wyraxniedaje mi znaki że chce.Czyli zaprzecza przed momentem wypowiedzianych słów. Co o tym myslicie???Czy On mnie pragnie ?? czy kocha i boi sie angarzowac idlatego robie cos wbrew sobie..zaczyna juz sie sam mieszac w tym co mówi i co robi

Gość annaaaaaaaaa
nikt sie wypowie się

zaprzeczanie temu co sie robi jest smieszne, ale faceci juz tak maja.. a mowi sie ze to kobiety mowia nie a mysla tak.. po porstu z nim pogadaj.. jesli czujesz ze to co mowi to klamstwo a prawdziwe uczucia pokazuje jesgo zachowanie to mu to powiedz.. albo jesli chcesz z nim byc to ty zacznij dzialac..