Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdesperowany brzydki chłopak

Brzydkie chłopaki nie mają szansy u ładnych dziewczyn.

Polecane posty

Gość gość
taka prawda

Gość Olaaaaaaaaaa
A czy brzydkie dziwczyny mają szansę u ładnych chłopaków? Ta sama sytuacja, więc odpowiedz sobie na to pytanie sam :D

Gość gość
brzydki łon brzydka łona a miedzy nimi ugór do bronowania ;-) a koń kuca i łąpie mo tyle taka prawda nie ma siem co napinać bo w suche gardło wlecą i tak cudze PO myje taka prawda jakom se jednokomórkowiec odczyta na smartfonie tylkoo wpierw trza go z gówna wyciongnoć, nie zajonc? najlepi za łuszy eghehe

Gość gość
Zawsze jakies tam szanse sa , nigdy nie mow nigdy ! Przystojny facet nie musi robic nic kobiety same go zaczepiaja i zagaduja . Brzydki musi czyms nadrabiac pewnoscia siebie, dobrrym humorem , zaradnoscia zyciowa . Tak to juz jest ze ludzie zachowuja sie jak prymitywne zwierzeta wpierw zawsze patrzymy na wyglad i oceniamy czy warto poznac dana osobe . Charakter schodzi na dalszy plan jest wazny ale dopiero po blizszym poznaniu. Pamietaj kazdy wybiera dla siebie jak naj atrakcyjniejsza osobe i nie ma w tym nic dziwnego .

Gość gość
up

Gość nie lubię gniotów
ty kurwo, pedale, pierdolcu jebany:) chuj ci w dupę od najprzystojniejszych facetów na osłodę, że jesteś taką skurwiałą lamą i swój zjebany łeb, i charakter, próbujesz maskować chujowym wyglądem...sam jestem brzydki jak noc listopadowa, ale nigdy w życiu się na to nie żaliłem, wręcz przeciwnie; siłownia, basen, sztuki walki, dobra praca i wygląd przyzwoitego człowieka sprawiły, że nawet okulary, brzydota i 169 cm wzrostu już nie są dostrzegane przez płeć piękną. Dziewczyny szaleją za tym, że mam pasję, że ciężką pracą zbudowałem piękne ciało, że mam zajebisty humor i dystans do siebie, a nawet mojego 169 cm wzrostu nie widzą, gdy sobie żartuję, że nikt nie wbija gwoździ w podłogę tak dobrze jak ja;) więc kocmołuchu zafajdany, przestań się żalić, że piękne cię nie chcą, bo nawet tych brzydszych nie jesteś wart pustostanie jebany:D wpierw oceń siebie obiektywnie; co masz i czego ci kurwo brak (wygląd nic nie znaczy dla pięknej kobiety jeżeli tylko zaoferujesz jej coś za czym ona szaleje lub zacznie szaleć) żyj pedale dobrym życiem, żyj pedale dla siebie i nie pragnij kobiety jakby była ostatnią butelką wody na świecie...miej wywalone na wszystko i rób wszystko dla siebie, a gdy wreszcie staniesz się fajny, to kobiety same ci to okażą... i wtedy absolutnie nie rzucaj się na wszystkie jak wygłodniały kundel, bo znowu się zaniedbasz i zlecisz w ten dół, z którego teraz płaczesz...więc co robić jak ci okażą? to pracuj dalej na siebie i dla siebie a twoja nie dostępność sprawi, że będziesz jeszcze atrakcyjniejszy i wtedy pozostaje już tylko rozglądać się uważnie (nie na siłę) w najlepszych miejscach i za najlepszymi kobietami... Nie pierdolę ci bzdur bo takim sobą zdobyłem piękną dziewczynę, zawodową sportsmenkę, która w 2012 roku zdobyła złoty medal mistrzostw świata:) i wiesz co? widziałem ładniejsze od niej ale przy niej zrozumiałem, że istotniejsze jest co sobą reprezentujemy, niż to jak wyglądamy, bo za kilka lat po urodzie nawet smród nie zostanie, a będąc z kimś wartościowym, będziemy szczęśliwi całe życie...AMEN;)

Gość gość
gimnazjalistki polecą na każdego wystarczy,że masz kasę

Gość gość
Kobiety bardziej patrza na wyglad

Gość gość
co za brednie o pasjach i charakterze gwarantuje ci juz nie liczac kwestii zarobkow (dajmy ze ja zarabiałym 2 tysiace a ty 3.5) to z wygladem 2 metry, niezla klata i gadka jak u goscia po podstawowce poderwalbym wszystkie panny a ty ze swoim wspanialym oratorstwem i pasjach moglbys sobie chrzanic nadal te brednie i pies z kulawa noga by cie nie chcial jakbys byl brzydki. Taka jest rzeczywistosc a nie filmowe wyobrazenia ze tluscioch o dobrym sercu podrywa modelke :D Bo takie cos tylko w filmach. No nie liczac ze dziewczyna leci na kase bo to inna para kaloszy.

Gość gość
Olaaaaaaaaaa 2013.07.06 A czy brzydkie dziwczyny mają szansę u ładnych chłopaków? Ta sama sytuacja, więc odpowiedz sobie na to pytanie sam smiech.gif o własnie. Poza tym,,jak taki brzydki, to zrób sobie operacje plastyczne. nie stac cię- zarób, to i nie będziesz naawet ich musiał robic - panie o bardzo małym rozumku i długich nogach rzucą się do twojej kasy jak rzep - będziesz miał superpowodzenie u " ładnych dziewcząt"

Gość gość
nie lubię gniotów 2015.12.11 - genialny post!!! :) Brawo!! Smędziakom jak autor postu, dziękujemy; i te brzydkie , i te ładne:D:D

Gość gość
Nie ma co generalizować. Ja jestem przykładem przystojnego gościa który zauroczył się w dosyć przeciętnej dziewczynie z uroczą osobowością ale i tak widzę ze nie mam u niej szans ze względu na brak wspólnego języka. Gry RPG i anime to akurat kompletnie nie moje klimaty...

Gość gośćbrzydal
ja zdaje sobie sprawę z tego ze jestem brzydki i cały czas próbuje się pogodzić z tym ze będę sam ale ciężko jest bo tyle pięknych dziewczyn

Gość gość
gościubrzydalu :D Zdradzę Ci sekret jak masz pełną klawiaturę i wszystkie kończyny to możesz mieć bardzo ładną dziewczynę. Dla kobiet cechy wyglądu które są uwarunkowane naturalnie mają małe znaczenie. Zadbaj o Siebie, swój charakter i kasę to będziesz miał ładną dziewczynę :d Jednak z doświadczenia nie polecam Ci atakować tych bardzo ładnych bo nawet jak zdobędziesz to i tak jest spora szansa ze pości Cię bokiem. Będzie miała wokół siebie wielu adoratorów i zawsze znajdzie się ktoś lepszy od Cibie. Najlepsze są przeciętne z wyglądu Kobiety bo często mają nieprzeciętne wnętrze i są dużo bardziej wierne :D ale tego nauczysz się z wiekiem :D Pozdrawiam i przestań się mazać!