Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdesperowany brzydki chłopak

Brzydkie chłopaki nie mają szansy u ładnych dziewczyn.

Polecane posty

Gość a ty ofermo oczywiscie
wnioski wyciagnąlem takie, ze tak naprawde kreca cie tylko laski z wysokiej polki, a ze one cie nie chca, to piszesz, ze zadna cie nie chce :) podpisac sie? bardzo prosze, mam na imie Arek, jesli to ci w czyms pomoże :D chociaz wole być meski w oczach kobiet niz w twoich :P

to zacznij się oglądać:P atrakcyjne osoby podobają się wszystkim,natomiast nie dla wszystkich przy wyborze partnera wygląd jest najważniejszy(tłumaczę dla bnb,nie każda kobieta czy też facet na życiową partnerkę wybierze osobę,która z 10 osob spodoba się 10)

17:18 [zgłoś do usunięcia] Looooser-----chodziło mi o to ,ze większośc uzna go za atrakcyjnego

Gość podpisac sie mozna chyba
tylko na papierze :D

Gość a ty ofermo oczywiscie
twoje wymijajace odpowiedzi swiadcza tylko o tym, ze jest tak jak napisalem :) a kompromitacją jest raczej wieczne afiszowanie sie ze swoim prawictwem i podpisywanie sie jako 'oferma' :P zegnam :)

Gość Mariusz Pudzianowski
Zaraz wam wszystkim natrzaskam po gębach :classic_cool:

Gość rajana jaki
R.A. ???????????????????

twoja ofermo demagogia jest taka sama :D zestawiasz dodę z dziewczyną z sympatii i to ma udowodnić? gdyby tą z sympati wcisnąć w ten sam sztab stylistów to pewnie nie wyglądała by wcale gorzej na rozkładówce pisma dla panów :O 🖐️ ale jak sami pisała związek to nie sam wygląd :classic_cool:

Gość wszyscy jesteście głupi
tylko offermuś jest mądry i myślący :classic_cool: wy tłuki jedne :classic_cool:

"problemow z czytaniem nie mam, jak rowniez problemow z kobietami w przeciwienstwie do ciebie" A twoim hobby jest spędzanie wolnego czasu nie z dziewczyną a na kobiecym forum wykłócając się z prawiczkami. Prawdziwy mężczyzna z ciebie :D

to idź ćwiczyć na siłowni odpowiednio dobrany program do ukształtowania mięśni. Za ileś lat zobaczysz rezultaty. Potem stylista do reszty wizerunku i już będą z majtek wyskakiwać. Masz jeszcze szanse

" Real Life Sucks a tobie?" Mam swoje plany i dążę do ich zrealizowania. Z kobiet zrezygnowałem bo mam jak Oferma: widzę dziewczynę i już się gubię. A że nigdy nie okazywały mi zainteresowania tym mam łatwiej. Jeszcze by tego brakowało ażebym sie od nich odganiał kijem... Zatem jeden problem z głowy :) Spójrzmy prawdzie w oczy; mamy tyle z życia ile sami z niego wyszarpiemy

Gość a ja wam coś powiem
znam przyczynę prawictwa offermusia: offermuś jest apodyktycznym, egocentrycznym dupkiem :) każdy, kto się z nim nie zgadza, jest debilem, nędzną kreaturą, tępym idiotą i głupim kretynem. ergo żadna kobieta nie będzie ryzykowała związku z facetem o takim usposobieniu. dopóki się z nim zgadzacie, będzie was lubił, jak tylko ośmielicie się mieć odmienne zdanie - macie u offermusia pozamiatane :classic_cool: i nawet nie próbujcie się wykłócać, bo: 1. offerma ma zawsze rację 2. jeśli offerma nie ma racji, patrz pkt. 1 :classic_cool: offermuś pominie merytoryczną argumentację, bo po cholerę będzie z idiotami gadał i przejdzie do kontrofensywy osobistej, odkrywając nieznaną wam dotąd prawdę o marności waszej egzystencji na kafe i w świecie realnym. amen :classic_cool:

Gość ni ma czegos
''znam przyczynę prawictwa offermusia: offermuś jest apodyktycznym, egocentrycznym dupkiem każdy, kto się z nim nie zgadza, jest debilem, nędzną kreaturą, tępym idiotą i głupim kretynem. ergo żadna kobieta nie będzie ryzykowała związku z facetem o takim usposobieniu. dopóki się z nim zgadzacie, będzie was lubił, jak tylko ośmielicie się mieć odmienne zdanie - macie u offermusia pozamiatane i nawet nie próbujcie się wykłócać, bo: 1. offerma ma zawsze rację 2. jeśli offerma nie ma racji, patrz pkt. 1 offermuś pominie merytoryczną argumentację, bo po cholerę będzie z idiotami gadał i przejdzie do kontrofensywy osobistej, odkrywając nieznaną wam dotąd prawdę o marności waszej egzystencji na kafe i w świecie realnym. amen'' A w dodatku jeszcze jest brzydki:o

"żadna kobieta nie będzie ryzykowała związku z facetem o takim usposobieniu." Lepszy taki co weźmie do łóżka twoja koleżankę a tobie w buźkę przyłoży bo zupa za słona.