Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdesperowany brzydki chłopak

Brzydkie chłopaki nie mają szansy u ładnych dziewczyn.

Polecane posty

Gość wrozka rozka przemowi
Zaczniesz od piwa konczac na wodkach na stare lata. :D

Gość napijmy sie wszyscy
zdrowko staruszki 🖐️

Nie czytalam wszystkiego ALE...piszesz,ze jestes niezbyt urodziwy ale wartosciowy a z gory przekreslasz identyczne kobiety?Moze po prostu poszukaj wsrod szarych myszek jakiej wartosciowej dziewczyny?

Gość neil straus jest zadbany
tylko dosc niski, ale ogolnie zle nie wyglada, a pieniadze rekompensuja jego wzrost

Gość czy nie jestem ladna
to zelek?

Gość nie jestem ladna to byl
cream w drugim wcieleniu, bo byla tak samo tepa jak on :classic_cool:

Gość mężczyźni muszą
być dyskryminowani :classic_cool:

Gość taka byla i jest tepota

Gość tak to ja nie jestem ladna

Gość nie nabijala gupolku taka byla

Gość do grubego bnbego taka pustota
moze byc :P:P:P:P

Gość TH is IT

Gość TH is IT
Mam dobre serce i jasną duszę

(Do desperata) Może źle trafiłeś. Są kobiety którym zależy na wyglądzie i z forum wiem, że są takie, dla których liczy się wnętrze, zadbany wygląd czy kasa. Wy brzydcy zawsze proponujecue brzydkim. Może czas to zmienić i zawalczyć o prawdziwe szczęście. Brzydkie też są wybredne a ładne czasem nie zwracają uwagi na wygląd.

Mąkę przesiać do miski, wymieszać ze szczyptą soli, a następnie z roztrzepanym jajkiem. Stopniowo wlewać mleko, ciągle mieszając rózgą, aż ciasto będzie gładkie. Wymieszać z cukinią, startą na tarce o grubych oczkach. Doprawić świeżo zmielonym pieprzem. Rozgrzać patelnię z 1 łyżką oliwy z oliwek. Nakładać po łyżce masy i smażyć placuszki z jednej strony na średnio małym ogniu, przez około 2 - 3 minuty. Gdy będą ładnie zrumienione, przewrócić je na drugą stronę i smażyć jeszcze przez około 1 - 2 minuty. Smażyć kolejną partię podobnie jak powyżej. Podawać z sosem pomidorowym lub tzatzikami. Jako samodzielna przekąska lub dodatek do dań głównych.

Gość anula3010
Prawda jest tak, ze uroda kiedys przeminie, czyli nie jest najważniejsza, liczy sie to co ma sie w głowie i charakter... W młodym wieku kazdy sie oglada za atrakcyjna połowka, ale kiedy przychodz czas na powazny zwiazek, mysli o załozeniu rodziny, to nie szuka piekna zewnetrzenego, ale piękna wewnetrznego.... z drugie strony tez trzeba brać pod uwage, ze kazdy ma inne gusta. Wazne tez jest, aby być zawsze soba, nie udawac przed druga os. kogos kim sie nie jest. Napewno kiedys poznasz ta jedyna i wyjatkowa, ale trzeba tez umiec zaakceptować siebie takim jakim się jest. Moze jest ktos kto zwrociła na Ciebie uwage, tylko Ty tej os. nie zauwazasz...? Moze zmien swoj punt widzenia w stosunku do kobiet.... i siebie samego tez. Poszukaj u siebie jak najlepszych zalet i wykorzystaj je, w zdobuciu tej jedyne, wyjatkowej ;)

Gość spcio
chlopak niemają szas u mnie karzdy zamną chodz ale brzcy niemają szas u ładnch dzewczyn

Gość spcio
zaraz zaraz do wszystkich brztkich brztkich chłopak jaak bartek jest obrzdwie brzdki i to prawda

Gość spcio
chłopak są jak są jak ser siwarcarski niewiadomo co sie sranie znimi ale jak chłopcy to chłopcy nie