Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdesperowany brzydki chłopak

Brzydkie chłopaki nie mają szansy u ładnych dziewczyn.

Polecane posty

''zreszta moderacja i tak usunie temat, wiec nie bedzie dowodow'' To, że moderacja usunie topik nie znaczy, że dowody zostaną usunięte. Informatyk może odzyskać topik - technicznie jest to możliwe - prześledzić wpisy, sprawdzić z jakiego IP zostały wysłane. Bramka proxy to też żadne ukrycie. Może mylę się, ale wydaje mi się,że można sprawdzić z jakiego IP logowano się do bramki zmieniającej IP ( jak mylę się to mnie sprostujcie). Samica - Dlaczego na pomarańczowo? '' no kto tu jest ładny?'' Na ogólnym mówili, że Myrevin ;)

Gość wernyhłora
nie powiem:) ale jest i nie afiszuje się z tym, wręcz przeciwnie ale to tyle. nie moge powiedzieć:)

BNB - To Offerma będzie miał pecha i nie namierzy tego kogoś.

brzydkie chłopaki nie mają szans u ładnych dziewczyn.To prawda najprawdziwsza z prawd,ale z wiekiem wszystko się zmienia,to co nam się nie podobało w wieku 20--może spodobać pare lat później. więc brzydki facet moze spodobać się atrakcyjnej kobiecie,jeśli oczywiście jest samodzielny ma poukładane w głowie:) mp 30-pisze na czarno

Gość ale bzduryyy
>>> Bramka proxy to też żadne ukrycie. Może mylę się, ale wydaje mi się,że można sprawdzić z jakiego IP logowano się do bramki zmieniającej IP ( jak mylę się to mnie sprostujcie). znalazla sie specjalistka od informatyki :D tak naprawde polska policja ma w dupie takie sprawy i nikt nie bedzie nikogo scigal za wklejenie zdjecia :D jak wysle sobie z sieci otwartego dostepu lub podpiety pod cudza siec to tym bardziej w tyłek go moga pocalowac :P

Gość fdsf34543
Powiedz Wernyhora, czemu nie?

"ięc brzydki facet moze spodobać się atrakcyjnej kobiecie" MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE MOZE

przecież temat jest o chłopakach i dziewczynach a nie o mężczyznach i kobietach! chłopaki nie mają szans! faceci tak! :P

Gość sami lubi samców alfa
z dużymi ...... :classic_cool:

Gość fdsf34543
To kto jest na tym forum od niedawna i jest bardzo ładny?

ja pier podoba nam się to co sami uznamy za atrakcyjne! nie bede z facetem który mnie nie pociąga to chyba tak oczywiste ze nie trzeba tego pisać!

Gość tu wszyscy mysla ze sa
ladni, biedny Looooser, prawiczek od siedmiu bolesci, a niby 'przystojny', a ten co tu pisze to Vapor, ktory dzisiaj z 10 razy wklejal ten denny filmik ze swojej zagrzybionej piwnicy. żal.pl

słodziutki to jest ten świr opierdziane gacie z wygladu oczywiście

Gość sami masz kiepski gust
gacie to strasznie przecietniak, zero miesni, dziecinna geba, zero meskosci :o nie mowiac juz o tym co ma pod czaszka

z wyglądu mi się podoba taki słodki dzieciak 21 letni a mój gust?szkoda gadać 2 typy mnie kręcą metroseksualni i takie chamidła z zarostem ,szrama na gębie mile widziana!

Gość madra i ladna dlugowlosa 876
AUTORZE, MASZ RACJĘ. ale przecież pojęcie piękna jest to pojęcie czysto subiektywne- coś co dla jednego jest czyms atrakcyjnym i pięknym, dla innych może być na odwrót. Są piękni ludzie w klasycznym kanonie piękna, bardzo nieurodziwi a takze przeciętni mający np piękny uśmiech czy oczy. a i tak sądzę ze PARTNER DLA KOGOKOLWIEK MUSI POPROSTU MIEĆ "TO COŚ". przecież, "kazda potwora znajdzie swego amatora" czyli każdy ma szansę na milosc u boku osoby ktora bedzie pociagala fizycznie ( a nie koniecznie bedzie typem klasycznego piękna ) Nikt idealny nie jest :) PS a z wiekiem mezczyzni przystojnieją wiec autorze glowa do gory :)

Gość offerma wie bo jest
przedstawicielem gatunku tych paskudnych :classic_cool:

Gość madra i ladna dlugowlosa 876
a jak to wyjasnic- mialam faceta- ktory dla mnie byl mega przystojny ( a nie jestem brzydka w pojeciu klasycznym) a kilka innych osob powiedzialo, ze nie jest przystojny ( a byly to rowniez fajne laski) mam kolezanke bardzo ladną i ma faceta ktory w mojej opinii jest KIEPSKI. i dodatkowo (chce tu zaznaczyc) nie ma "duzo kasy"

Gość wernyhłora
Gacie to się nie przyrównuje do niego. Jest blady i ma początki nadwagi. Fjdhhsi nie moge ci powiedzieć kto bo on by sobie nie życzył. I to napewno nie żaden Vapor. Jest od niedawna i nie często tu pisze. Dużo kobiet na Kafe go lubi ale nie wiele zna To tyle i więcej nie napisze, bo by sie zawiódł na mnie 🖐️