Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeden z nich

Stosunek do facetów, lubiących poprzytulać się

Polecane posty

Gość jeden z nich

Jak traktujecie facetów, którzy lubią przytulić się, czują dużą potrzebę bliskości swojej dziewczyny? Czy nie czasami jako tzw. ciełe kluchy?

Gość moniśkAA
a w zyciu....kobiety uwielbiaja się tulić do swoich facetów. ja np. mam niedosyc tego. przytulaj sie chłopie. my to uwielbiamy.pozdrawiam

Gość adsdcadsc
wyjdzie to może głupio, mój partner często mnie przytula bo ja się tego domagam i bardzo potrzebuję a gdy śpi.... ja często tulę jego, jak najdroższy skarb (jest nim) a on wtedy przez sen słodko pomrukuje

Gość adsdcadsc
zresztą... każda żywa istota potrzebuje przytulania tylko... czasem nie ma kto przytulio\ć, czasem sobie na to nie pozwalamy życzę każdemu by czuł że może okazać że chce przytulania i by miał go kto przytulić

Gość taka sobie jedna
napisze tylko tyle: przytulanie jest bardzo wskazane, czujemy sie wtedy bezpieczniej

Gość jeden z nich
Szczególnie ostatnio, zimno się zrobiło, a moje kochanie jest takim zmarźlakiem, że po prostu czuję, że muszę ją trochę porozgrzewać. A z drugiej strony, już tak mamy, że najczęściej to na przytulaniu się nie kończy:) Tak samo, gdy mówię: "No dobrze, to daj buzi i możemy iść spać". Tylko, że później jakoś nie mamy ochoty iść spać od razu:)

Gość sista
Niektore moga bardzo zazroscic Twojej kobiecie :D

Gość mój uwielbia....
Mój misio uwielbia sie do mnie przytulać i okzaywać uczucia... nieraz płacze nieraz ma gorszy dzien ale nie uwazam by był jak ciepłe kluchy!

uwielbiam się tulić do swojego mężczyzny, czuję się bardzo bezpiecznie i spokojnie wtulając się w jego ramiona. Zresztą chyba wtedy, gdy przytulił mnie po raz pierwszy zakochałam się w nim bez pamięci :)

Gość pani lew*
A ja tam lubię facetów, którzy okazują czułość, ciepło i nie uważam, żeby byli ciepłymi kluchami... ja też lubię przytulanki, a generalnie uchodzę za bardzo rzeczową i czasem chłodną kobietę... jedno z drugim nie ma związku.

Gość pani lew*
a stare panny też przytulasz? aaaa... czy jesteś przekonany, ze dobrze przyulasz?;)

Gość lilite
moj nauczyl mnie przytulania ..ja bylam bardziej ,,bezdotykowa,,

Gość misiakowaaaaa
też mam takiego przytulaska :) cały czas sie do mnie tuli, uwielbiam to :) i ciagle chce żeby go smyrać :)

Gość pani lew*
a co to znaczy, że dobrze przytulasz?;)

Gość pani lew*
to mało... a szybkość w tej kwestii wcale nie wskazana... przytula sie długo, spokojnie, czule, łagodnie, mrucząco i ciepło, gładko, bez nerwów, z uśmiechem, smyraniem za uszkiem, czasem szeptaniem kilku miłych słów... ale to tak po mojemu... moze inni wolą inaczej;)

Gość gdfgsgafsafa

Nie rozumiesz chyba po polsku, ale nie martw się, nie jesteś pierwsza ;) Szybko nie znaczy krótko! :o:o

Gość pani lew*
szybko, czyli, że przytulisz już natentychmiast... hmmm... ale słowo "szybko" mogło się kojarzyć też z pośpiechem, czyli zwracam honor:)

Gość pani lew*
To kiedy można się do Ciebie przytulić i gdzie

Gość pani lew*
Jak się nie ma co się lubi, to się lubi, co się ma... pomarzyć zawsze mozna ;)... w te jesienne, długie wieczory...

Gość jeden z nich
Nie wiem, dlaczego, dopiero gdy jestem z nią, uzmysławiam sobie, jak lubię zasypiać obok niej, gdy leżymy naprzeciwko siebie, policzek niemalże zupełnie przy policzku, niegdyś po męczącym dniu marzyłem tylko o śnie, teraz nie, marzę o tym, by zasnąć jak najbliżej niej. Gdy jest tak ciepło i przyjemnie.

Gość pani lew*
a w jakim rejonie Polski przytulasz?;)... Przytulaczu...