Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esi

Co na końcowki włosów???

Polecane posty

Gość Esi

Od zawsze mialam wlosy suche i zniszczone,moze dlatego ze mam bardzo cienkie i cokolwiek z nimi nei zrobie to odrazu mi sie niszczaznalazlam jednak fajna odzywke i jest super dla moich wlosow. nawilza je, sa blyszczace,ale koncowki niestety zniszczone, odstajace ...itp scinam je regularnie co 1,5 miesiaca,ale chce troche zapuscic wlosy,a niestety mam je coraz krotsze. uzywalam przez dlugi czas jedwabiu na koncowki ale nie dawalo to efektu wedlug mnie, jedynie tylko natluszczal mi wlosy. znacie moze jakeis fajne specyfiki??? cena nie gra roli( oczywiscie sa pewne granice) :D

polecam serum na zniszczone koncowki Avonu, podetnij znow koncowki i zacznij uzywac, pomaga dzieki temu nie mam juz problemu ze zniszczonymi koncowkami i przesuszonymi wloskami, wcieram je w koncowki po umyciu wloskow pozdrawiam, wiem ze innym tez pomoglo!!!!

Gość Esi
Moze jeszcze jakies propozycje???:)

zgadzam sie z liquid_silk serum uratowalo mi włosy:) mozesz takze zastosowac odzywke WAX HENNA do kupienia w pptekach, takze bardzo dobra duze opakowanie kosztuje ok. 30zł