Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirabelkaaaaa

Silikonowy biustonosz

Polecane posty

Gość Mirabelkaaaaa

Witam. Moglby mi ktos powiedziec gdzie mozna kupic biustonosz ktory pasek ten na plecach jest z silikonu? chodzi mi o taki co ma ta dziewczyna: http://www.allegro.pl/item141212472__0382_rozm_uni_zloto_bezowa_sexy_sukienka_nowosc.html Tzn, mam taka bluzkę co widac plecy w niej a nie moge chodzic bez stanika bo mam za male piersi a taki stanik byl by okej ... Wie ktos moze gdzie taki mozna zakupic?

Gość bleeee_________--
chcesz wyglądać równie okropnie ? !!!!

Gość Mirabelkaaaaa
chce miec taki biustonosz! a nie tak wygladac...boshe..no co za ludzie... czytajcie co sie do was pisze... Wie ktos gdzie mozna kupic?

Gość poszukaj w sklepie z bielizna
i w intimissimi

Gość obrzydliwie wyglada ten stanik
na plecach... fuuj

ja szukajac po sklepach znalazłam tylko rózowy ale tył potrzebny mi był do czarnego i w końcu przerobiłam czarny biustonosz z wyjmowanymi ramiaczkami, obciełam zapiecia ze zostały tylko miseczki i do nich doszyłam takie małe wstawki jak sie przyczepia bezbarwne ramiaczka--- na tył wstawiłam bezbarwne ramiaczko, a drugie od 1 miseczki do drubiej przez szyje i było ok (lepsze niz niewygodny silikonowy cały------ a te z tyłami silikonowymi też nie sa idealne bo one maja troche materiału jakby do zapiecia z tyłu i jak bluzka jest bardzo wycieta przy biuscie pod pacha akurat to widac materiał )

obnizacz tez powoduje że stanik zsuwa sie na dół --a przy wycietych bardzo plecach w bluzce czy sukience bedzie go widac

Gość Mirabelkaaaaa
Dziekuje bardzo wszystkim za odpowiedz:)

Gość fg
ale jaką to funkcję pełni oprócz tego, że może przykleić się do skóry i odparzyć? wystawić to na wierzch w wydekoltowanej bluzce czy sukience to wyraz złego smaku a pod pełne plecy bluzki nie ma zensu zakładać czegoś niewygodnego. lepiej kup silikonowe miseczki na same piersi. http://www.allegro.pl/item138776687_silikonowy_stanik_super_jakosc_super_cena_c_.html