Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilite

dlaczego mezczyzni zawsze wybiora kobiete przecietna z wielkim cycem

Polecane posty

Gość wielkie sorry
ale biustu nie da sie zmienić ja mam rozmiar 70 F jestem szczupła, filigranową dziewczyną i takie cyce :/ to naprawde nic przyjemnego kiedy faceci gapią sie jak na kosmitkę dużo bym dała aby go nie miec i tez moge sie zapytać czemu oni na to lecą?!

Gość Kurde szkoda
To nie piersi robią z kobiety- kobiete!! Kobieta musi być kobieca delikatna, powsciągliwa "czysta" a nie taka jak np ta z 1 fotki..Ja bym nie chciał takiej pozujnicy:o

Gość nie moge otworzyc tych stron

Gość mi sie podoba
dziewczyna na 3 miejscu no hard feelingd

Gość dlatego
wielki cyc kojarzy sie z dużą płodnością..

Gość dlatego
no i mozna sie czyms pobawić ..Chocby włozyć miedzy wielkie małego ..Miedzy A to nie jest takie łatwe..

Gość Ja mam A i jestem zdołowana
jak patrze na moje "cycuchy" bo bardzo chce sie podobac facetom , sexic sie z kazdym ale z takimi cyckami to..............😭

Gość Ja mam A i jestem zdołowana
eeeeeeeeee mazna spokojnie połozyc głowe jesli ktos ma chorobe lokomocyjną:D

Gość 00
"dlaczego mezczyzni zawsze wybiora kobiete przecietna z wielkim cycem" Nie zawsze, bo ja wybral bym te z 3 linka. Ma taka ladna buzke.

Gość olio
no zgadza sie ,ze z 3 linku ma wieksza urode od pozostałych ..Gdyby miała takie piersi jak te na linku http://glamagic.com/galleries/josie-junior/p0019/foto/005.jpg http://www.ultrateenlist.com/galleries/2006/02/20/pics/tiny-tits-09.jpg to mimo wszysko rownie dobrze moglaby nie sciagać bluzgi w czasie seksu..Tam na niczym zawiesiec oka sie nie da.. Wy twierdzicie ,ze B rozmiar to mały jest ..Sa natomiast (rzadko,ale jednak ) babki ,ktore maja tak małe piersi ,ze to moze być dla nich wielki dramat jak chocby te dwie z pierwsze z linku..

Gość 00
Co nie zmienia faktu, ze lepiej miec laseczke z piekna twarza i malymi piersiami, niz z duzymi balonami, ale twarza tak brzydka, ze nie da sie patrzyc

Gość lilite
ktora z tych 3 co pokazalabym byscie wybrali? zakladajac ze ta 3 ma piersi A

Gość lilite
ta 2 jest bardzo przecietna...nawet brzydsza niz ladniejsza...nie chce tutaj nikogo urazic...ale to ze wybiora kobite brzydsza z duzymi niz ladna z malymi jest bardziej prawdopodobne

Łobożesztymój. Nathalieee15: gdybym lubił dzieci, zafundowałbym sobie własne. Monika 0801: fajnie, że wypina biust. Czym innym za bardzo nie ma się chwalić. No, oczy ma ładne na ostatnim zdjęciu. A ta trzecia... mniammniam. Podbródek jak marzenie, zdecydowany wyraz twarzy, \"smiałe\" oczy... oj, jeśli ma wiecej niż 18 lat, to ja chcę adres. Dwa ostatnie zdjęcia to porażka co prawda, ale reszta dobrze rokuje :D Ha! I niech nikt nie mówi, że nie mam wyższych uczuć.

Gość Obs
Ta ostatnia nie ma az tak malego biustu, nie przesadzajcie :o Wychowaliscie sie wsrod kobiet z biustem D? A swoja uroda bije pozostale na glowe. I nie piszcie, ze to dziecko, bo napisala, ze skonczyla szkole srednia, wiec ma przynajmniej 18 lat

Gość Kilim
Nieprawda-spojrz chociazby na modelki! Zawsze wybierzemy ladna buzie i figure, to bardziej eleganckie niz wielki cyc.. Biusciaste dla malolatow raczej niewyzytych, moj ideal to szczupla blondynka ale krowi biust odpada, maly jest bardziej proporcjonalny do szczuplej(tylko) figury! Pozdrawiam male piekne cycuszki!

Gość lilite
ta 3 nie ma malego..ale zakladamy ze ma..chyba mozna prawda? mam podobne zdanie do nefrytowego kraba...tylko ze tak czytam te komentarze pod zamieszczonymi zdjeciami to widze ze te 2 pierwsze dziewczyny maja duzo wieksze powodzenie..

Gość Obs
"ta 3 nie ma malego..ale zakladamy ze ma..chyba mozna prawda?" I tak wybral bym trzecia. Buzia najwazniejsza :) "tylko ze tak czytam te komentarze pod zamieszczonymi zdjeciami to widze ze te 2 pierwsze dziewczyny maja duzo wieksze powodzenie.." Bo tam pewnie siedza napaleni malolaci, ktorych interesuja tylko cycki.

Gość Kilim
vcer nie podobaja ci sie modelki? Zaloze sie ze gdyby jakas modelka Cie chciala od razu bys polecial...Moja dziewczyna jest fotomodelka zadbana z biustem b i widze codziennie jak ja otaczaja mezczyzni, a miliony srednich biusciastych chodza po ulicach i co? Nic. Prawda jest taka ze te srednie z duzym biustem sa dla tych ktorzy ze wzgledu na swoj wyglad charakter czy stan majatkowy nigdy nie beda miec modelki! Nic im nie pozostaje jak przecietnosc! Obserwuje znajomych i widze ze mezczyzni na poziomie maja szczuple kobiety o pieknej twarzy i figurze a biust nie gra roli...

Gość neroo
ja nie wybrrałbym żadnej ..Dwie pierwsze sa jakie lale ..3 ma typ urody ,ktory mnie nie kręci i wcale nie jest subtelna zbyt pozerska.. Dwie pierwsze sa brzydkie ,a 3 to manekin ...Bleh..Dajcie inne laski

jeśli wielki cyc znaczy 75 E do tego 172 cm wzrostu 68 kg, przeciętna uroda, dłuugie nogi, to kurna dlaczego jestem sama? ...w dodatku niegłupia :D ps. jestem wyjątkiem reguły czy jak? ;)

Gość Obs
mumi - jak dla mnie to masz za duzy biust, zdecydowanie za duzy.

Gość Kilim
Manekin? moze w czasie pracy ale tego wymagaja projektanci... moja jest bardzoooo wesola i piekna; poza tym modelki sa bardziej pewne siebie i swojej wartosci co przyciaga do nich jak magnes, te srednie zawsze ujawniaja kompleksy ktorych maja wiele..ja tez pierwszej mlodosci nie jestem bo 35 na karku ale przyznam ze biusciaste podobaly mi sie z 20 lat temu..teraz przede3 wszystkim elegancja