Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilite

dlaczego mezczyzni zawsze wybiora kobiete przecietna z wielkim cycem

Polecane posty

-> obs chyba się powieszę z rozpaczy ;) na biuście się powieszę hehe

Gość lilite
vcer hehe nie ma takiej opcji;) zakladmy ze nie ma idealnej

chodzi mi o to, że jeśli autor/ka piszę, że kobiety z biustem zawsze \"mają powodzenie\" (czytaj: są wybierane przez facetów-rany jaki zaszczyt) to ja jestem zaprzeczeniem pozatym fakt posiadania dużej miseczki związane jest z przykrym faktem, że nie jest się traktowaną poważnie, potencjalny rozmówca \"rozmawia\" z moim stanikiem..fuck

Gość Kilim
vcer gdzie ty masz makijaz u tej drugiej??? Ej czy ty na pewno aby jestes mezczyzna????Ta druga jest ladna i fotogeniczna piekna twarz oczy i policzki!

Gość arnier
a ja potwierdzę,ze z wiekiem faceci stają sie mniej wybredni i mały biust im nie przeszkadza, a juz na pewno nie jest wyznacznikiem piękności. Ogólnie faceci kolo 30 staja się dojrzalsi , są bardzo opiekunczy ,wyrozumiali i maja ogromne pokłady cierpliwości:)mam z nimi teraz troche do czynienia bo niedawno zaczęłam moją pierwszą pracę akurat w firmie w której przeważają faceci własnie kolo 30;)

Gość Kilim
he he Faceci okolo trzydziestki zaczynaja dostrzegac co jest tak naprawde kobiece i eleganckie. to wszystko, czasem staja sie bardziej jeszce wybredni bo maja wiecej do zaoferowania i wiekszy wybor!

Gość nie oszukujmy się
ale nie da sexi babki z małym cyckiem. mumi - chodź do mnie - jeśli chcesz być księżniczką. Oczywiście reszta też nie mniej istotna - przedewszystkim ładna buźka włosy tyłek itp. Ale jakby nie patrzeć , w moim przypadku mały biust przekreśla wizję dłuższego związku

Gość Kilim
vcer a masz partnerke? jesli tak to jaki ma biust? Jesli tak wszyscy wola te srednie i biusciaste to czemu te panie nie kroluja na wybiegach i nie zarabiaja duzej ilosci pieniedzy za swoj wyglad? A taka modelka ma mezczyzn na skinienie reki!

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
czemu duże piersi? fajne piersi zaczynają sie od miseczki C miseczka A i B to drobiazgi facet musi czuć ta piersi ,mieć co polizać i czym sie bawić i jeszcze coś: babki które maja E niestety to tłuste baby ,rzadko która ma takie piersi i figurę-no chyba ze sylikon reasumując C i D to najfajniejsze piersi....kto twierdzi inaczej to albo jest jeszcze chłopcem lub przewrażliwioną deska

Gość lilite
niepotrzebnie sie tu rozpetala dyskusja o modelkach...mozna stworzyc odrebny topik o odalnych cyckach i idealnej urodzie...nie przescigajmy sie kto znajdzie lepsza..zalozenie tematu jest jedno ladna kobite z malym cyckiem czy przecietna z duzym?

Gość nie oszukujmy się
modelki nie maja idealnej urody tylko na potrzebę rynku

Gość Kilim
Ladna a raczej piekna z malym!!! Tylko! Zreszta po co ten topic-jak sie rozejrzysz w odpowiednich kregach to sama sie przekonasz!

,,ladna kobite z malym cyckiem czy przecietna z duzym'' a dla czego przecietna z dużym cycem to nie ma kobiet ladnych z duzym buhahaha

Gość nie oszukujmy się
to właśnie kwestia gustu zwolennicy małych nie przekonają tych drugich i na odwrót.

Gość Kilim
Modelki sztuczne? A znasz jakies? Bo ja znam ich sporo i musze przyznac ze przewaznie sa piekne,naturalne i inteligentne, znaja kilka jezykow,dobrze zarabiaja no i oczywiscie maja swoje wymagania...

ma za małe..i to nie kobieta tylko małolata

są modelki o kobiecych kształtach te są ładne ale reszta tych wieszaków a idź w cholerę

Gość nie oszukujmy się
Odpowiadając na pytanie Mężczyźni nie zawsze wybiorą przeciętna z wielkim. Co to znaczy z wielkim? Dla mnie ideał to niechuda niegruba (bmi 22-23) o ładnej buzi długich włosach i średnim biuściku 75D.I taką właśnie mam. Śpi właśnie w łóżeczku po długim dniu. "Modelki" raczej odpadają - najczęsicej za chude i za mało kobiece. Pozdrawiam.

zobaczcie ta co ma kod5101 (bielizny) jak to co to za strona ? z akcesoriami i bielizna

Gość lilite
->do taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak -oczywiscie ze sa ladne kobiety z duzym ..ladne z malym przecietne z malym i duzym...ale nie o nich jest ten temat

Gość lilite
vcer...napislam ze nie chodzi mi o te kobiety konkretnie..wiem ze kazdy ma inny gust nie trafiu tu w gust kazdego z was to oczywiste..

lilite odpowiedziałem na pytanie i podałem dodatkowo mój typ kod5101 (bielizny)

Gość giermek gieremek
nie wiem po co tutaj co chwile są takie idiotyczne dyskusje rozpoczynane. A moja dziewczyna wchodzi tu nałogowo i sie zaczytuje. Dla kazdego ideał moze byc inny. Np jakbym w życiu nie zainteresowałbym sie dziewczyną jaka wkleił tu gdzies vcer i napisał, ze laska ok, ze nie manekin (ta wisząca na wannie)jest dla mnie totalnie aseksualna,wręcz odpychajaca, nie zainteresowałbym sie tez laską z biustem D (ta ktora spi ktoremus tam w łozku wlasnie) moj ideał to duze B góra małe C inne kojarza mi sie sorry z wymionami i karmieneim dzieci a nie seksownym atrybutem kobiecym. Poza tym nie zainteresowałbym sie laską ponizej 170cm, powyzej 70kg,nie uznająca makijazu itp... Takie rzeczy nie wpisują sie w mój ideał kobiety i nic na to nie poradzę. I teraz jak sie na mnie rzucą wszyscy ktorzy uwazaja ze kobiety puszyste sa zajebiste, albo ze kobiety drobne 160cm i mniej to co? Mamy sie kłocic?

Gość lilite
chodzi o zaleznosc ladne + maly cyc i przecietne+duzy cyc znjadz sobie laske ktora jest wg ciebie ladna ..ale ma maly cyc i znajdz taka ktora ci sie nie podoba z duzym cycem..i powiedz ktora bys wybral..proste nie

sorry ale nie znam brzydkich ani z małym ani z dużym-wszystko jest względne

Gość giermek gieremek
i jest roznie - dla jednych facetów wazne zeby laska miała "cyc" moze byc mała nabita i srednio fajna z buzi, duzo takich par widuje, a dla innych dziewczyna musi byc proporcjonalna, smukła, szczupła i takich tez widze sporo. Generalnie nie ma co uogolniac. Ja osobiscie patrze na całokształt. Wzrost+figura+twarz wszystko musi grac.

Gość giermek gieremek
no ok biust ta z wanny ma nie najgorszy:) chociaz moglaby w jakis samoopalacz zainwestowac czy cos...no ale mowimy o kształcie

Gość giermek gieremek
no zaczynam sie z toba coraz b zgadzac facet :)