Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dask

wirus hpv - brodawczaka - jak wyleczyc?

Polecane posty

Gość dask

pani ginekolog na poczatku nie umiala rozpoznac czy to opyszczka czy hpv zatem przepisala mi heviran i masc vratizolin. zazylam juz 2 serie lekarstw, teraz zazywam ostatnia - jak nie przejdzie mam miec wymrazanie... czy ktos przez to przeszedl? prosze napiszcie jak to wyglada i czy usuwa calkowicie objawy? czy jest szansa ze wirus juz nie zaatakuje?

Gość uważaj na raka szyjki macicy
bo włąśnie masz szansę na niego:o🖐️

Gość jakotaka
mam tego swiadomosc dlatego pytam czy jest tu ktos kto mial zamrazanie? czy nawroty wystepuja?

Gość mamasita
mam brodawczaka, pytajcie

Gość hmmmmm a hmmmmm
niestety na tym polega ta choroba że zdarzają się nawroty można od razu przyjmowac leki to wtedy nie będą tak dokuczliwe poczytaj o tym lekarstwie, gdzie czytałam publikacje że może byc skuteczne, niestety to drogi preparat http://66.102.9.104/search?q=cache:7KTTbXrR65cJ:www.herbapis.nazwa.pl/catalog/product_info.php/products_id/326+indinol&hl=pl&gl=pl&ct=clnk&cd=1&lr=lang_pl

Gość jozabel
ja i zamrazalam w polsce i wypalalam w angli i nic caly czas powraca roznica jest taka ze w polsce grube pieniazki za zabiegi takowe place a pani ginekolog tak mnie straszy konsekwencjami ze wychodze z gabinetu zaplakana a w angli darmowe leczenie i jak cos wspominalam o powiazaniu brodawczaka z rakiem to kreca glowami ze absolutnie a jak mowie o abstynecji sexualnej to tez ze absolutnie wez badz madry czlowieku