Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka z Nowego dworu

mam dzieci - ale mam problem inny

Polecane posty

Witam. Pracuję sobie w firmie handlowej.Zarabiam 1000 Zł. Zyc nie umierac prawda? Mam 30 lat i nadal mieszkam w mieszkaniu 2 pokojowym z rodzicami. Ukończyłam liceum i na studia nie poszłam tylko do pracy, w miedzy czasie robiłam kurs angielskiego jak miałam kase i czas. jednak problemem tu jest coś inego. Otóż nie wiem czy jest to choroba czy złe wychowanie czy poprostu pech. W wieku 15 lat zaszłam w ciążę z chłopakiem, którego widziałam na zabawie i chyba pod wpływem alkoholu ...no wiecie. Więcej go nie widziałam.Urodziłam, rodzice krzyczeli wyzywali, no ale pomogi. Poszłam do liceum i w wieku 18 lat znów zaszłam w ciąże bo poznałam chłopaka. Byłam z nim z kilka miesięcy i jak zaszłam w ciąże pożucił mnie drań. Nie był odpowiedzialny a pozatym wyparł sie, znalazł sobie inną. Walczyłam o alimenty, ale on bezrobotny, mieszkał tylko z matką na rencie. Ach . Pech i nieszczęsci. Znów rodzice mnie wyzywali od dziwek, ze dupy nie zabezpieczyłamjak juz sie puszczam, strasznie było mi zle. Chciałam juz rzucić szkołę, oddac dziecko .ale miałam juz jedno i nie pozwoliło mi sumienie oddac tego. Cały czas pomagali rodzice, opieka, było cięzko. bardzo cięzko było. Rodzice praktycznie teraz mieli na głowie mnie i 2 moich dzieci. Pracowali na nas. Mając 19 lat udałomi sie zdac maturę. Cudem. Było naprawde cięzko. Dzięki rodzicom, pomogli mi przy dzieciach.

Gość okkokokokoko
no to kurwa kicha panno

wszystko potroszę się na to składa wzorce jakie przejmujemy od rodziców, charakter ,desperacja no i pech .Następnym razem jak pójdziesz z facetem do łóżka poprostu się zabespiecz

\"znów zaszłam w ciąże bo poznałam chłopaka\" ciekawe.... jakby tak od poznawania chłopaków zachodziło się w ciążę, to by był taki przyrost, że szok ale może niektóre tak mają, poznają i zachodzą.....

Gość oleeeeeeeee
zabespiecz ? Ja bym wzioł poszetł kupić jakichś słownik...

Gość okkokokokoko
no to żeś z tym zabeSpieczeniem pojechała :-D:-P

cd.Pracowałam w sklepie i potem przeszłam do biura, robiłam inwenteryzacje, zamówienia itp. Poszłam na impreze sylwestrową. w wieku 26 lat. Chciałam wreszcie poznac kogos- pznałam iznów zaszłam w ciąże. Nie zabezpieczałam się bo uznałam ze nie sypiam z nikim więc poco? zawsze tak myslałam, a wszystko kończyło sie sexem. Urodzialm dziecko i rodzice powiedzieli ze powinnam wnynając mieszkanie bo z 3 dzieci nie ma tu juz miejsca. Nie udało mi się wynając bo mając 1000 zł co wynajmę? I tak kisiłam się z 3 dzieci wpokoju u rodziców. Nie było wesoło. Zle - atmosfera okropna. Nie ufali mi ...... ten męzczyzna to wogóle-zniknął. Poznałam na czacie szybko pana - rozwodnika. Spotykałam sie. Juz chciał mnie zabrac i zaakceptowac dzieci. Wyjechałam więc do niego z 3 dzieci. Rzuciam prace i tam sobie z nim w 2 pokojach zyłam. On pracował. Do czasu kiedy nie zaczął byc arogancki, opryskliwy i zanim .nie zaszłam w wieku 29 lat w ciąże z nim. Płacz i zgrzytanie zębów. odeszłam. Posiniaczona z 4 dzieci wróciłam niedawno do mamy. Poszłam na bezrobocie Do pracy nie ma powrotu. Pracy dla mnie nie ma. Kiedys chodziłam na szkolne kursy angielskiego - ale to nie na tyle by móc znalezć pracę. Najgrsze to ,że niedawno 3 dni temu zostałam napadnięta i zgwałcona. jestem w ciązy.Będe miała 5 dziecko i pytanie do was? czy ja to udzwignę? czy dam rade? czy moze najlepiej odejsc z tego swiata? zyję z zasiłków róznch, darów, moi rodzice wogóle juz niechca na mnie patrzec.

Gość artystka1974
ale się czepiacie ,ale to nie o błedy chodzi w tym poście -może nauczcie się czytać

Gość oleeeeeeeee
udźwigniesz ! to tylko kilka kilo przez kilka miesięcy !

Gość mićka
no choroba to raczej nie jest raczej złe wychowanie. Twoi rodzice powinni mieć pretensje do siebie, a nie do ciebie. Wiem dziecka upilnować się nie da, ale można z nim często rozmawiać na takie tematy, wytłumaczyć do czego służy antykoncepcja. Moja mama tak robiła za co jestem jej wdzięczna

a gdzie masz błąd?"cytat: ze dupy nie zabezpieczyłamjak "

Gość pic na wodę

Gość WOODKU
o kurwa dziewczyno... tak na początek gdzie ty masz rozum? a tak na koniec to współczuję...

Gość mićka
... ma piętnaścioro kochających dzieci...

Gość okaz płodności

Gość megadno
Urzekłą mnie Twoja historia prowokacja idź do szkoły bo gimbus ci odjedzie

ledwo sciagnełam majtki to zaszłam w ciąże. Cóz za kuriozum. Bo tyle jest kobiet które chca dzieci i nie mają. Nie mam pracy, mieszkania, sił, wsparcia.

dziwie się,ze tylu złych ludzi jest na forum. Nie mozna juz miec w zyciu pecha. Czy nie lepiej by wam się czytało ,że jestem szczęsliwą męzatką z 5 dzieci , mam wille z basenem, samochód, urodę? wtedy byscie mnie od samochwał wyzwali i zadali pytanie- no i co z tego? Napisałam bo jest mi cięzko. Nie widze celu i sensu. Załamana jestem bo nikt nigdy mnie nie kochał. Czy rozumiesz to ?nie , nie rozumiesz:(

Gość moja matka
temat spalił ale faktem pozostaje że bierze się wzorce od swoich rodziców.Moja matka całe zycie się puszczała ja też ale do pewnego czasu dopuki nie zrozumiałam dlaczego to robię -szukałam miłości bo ona mi jej nie dawała zrozumiałam to i wiodę szczęśliwe zycie a ona ma dzisiaj 58 lat i dalej się puszcza

Gość u f.. już wiesz co D
nie nie rozumiem, użalania się nad własną głupotą nie rozumiem.

Gość mićka
nie wierzę teraz przeczytałam ciąg dalszy i nie wiem czy to ściema? A skąd po trzech dniach wiesz że jesteś w ciąży?

Przy produkcji przemysłowej na dużą skalę wiesz odrazu że coś nie tak z taśmą....

Jeśli to prawda, to szczerze współczuję, a następnym razem zabezpiecz się . Piszesz jakbys miała rozum 5 latki. Ale każdy jest kowalem swego losu. No cóż... Trzymaj się mimo wszystko.

Napewno jestem w ciązy. To pewne w moim przypadku. Nie sdze bym miała takie szczęście,że gwałciciel zastosował stosunek przerywany. Zostałam brutalnie zgwałcona i doszło do ogrgazmu i wytrysku. To oznacza tylko jedno. Byłam na policji , spisali notatki, jednak narazie nie znaleźli gwałciciela. Jestem zrozpaczona. jednak powiem wam ze zastanawiam się czy dobrze on zrobił,że nie zabił. Mam dośc życia. Do dziewczyny , której mama się puszcza. ja się nie puszczałam. Nie uprawiałam sexu wszędzie z i zkażdym. A to co robiłam to przypadek i pech. Nie raz się kichałam i co ?nie zachodziłam.

Polecam pana stefana ze wsi Pyrki Małe, niby bednarz ale i korek umie wystrugać porządny.

Gość Żem niewiedzioł
Ale z taką gromadką można juz obsłużyć duże pole bawełny ! :D

Gość puszczka podpuszczka
Jak to jest jak matka sie puszcza mając 58 lat.?Czy twoja mam jest samotna i poznaje panów i uprawia z nimi sex? czy jest to znajomośc spod baru z pijaczkami? bo dla mnie puszczanie to jest sex z kazdym facetem który chce mnie bzykac. Nie mając stałego partnera uprawiasz sex z kazdym który sie na ciebie popatrzy. czy tak? ale w wieku 58 lat? to az niesmaczne.

Gość moja matka
dwa lata temu rozwiodła się z ojcem a teaz poznaje facetów przez komp umawia się z nimi no i tak w kólko i wcale się z tym nie kryje wstyd na wsi że holera

Gość puszczka podpuszczka
wstyd bo umawia sie i nic z tego nie wychodzi? ona nie szuka faceta tylko tak sie bawi? no fakt na wsi to wstyd. A jak ty znosisz to? pewnie mówia jaka matka taka córka?

Gość moja matka
nie do końca mam męża i dzieci dobrze nam się wiedzie tyle że muszę się za nia tłumaczyć a kto to był a mama jak tam jest z tym panem czy nie ,poznawać ich wszystkich bo mieszlkamy w jednym domu a ona nie rozumie czemu jestem czasem nie miła ze nie zaprosiłam ich na grilla bo jestem chytra obcy chuj potrafi tak powiedzieć