Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za malaa

poczatek 4 miesiaca - pytanie...

Polecane posty

Gość za malaa

Witam. Od jakiegos czasu mam bardzo twarda macice.. nic mnie nie boli.. biore 3 x dziennie nospe forte.. rano.. przed przebudzeniem sie dostaje bardzo mocnych ok 3 skurczy macicy- bezbolesnych... gdy sie przeciagam.. nie wiem co to oznacza ale pewnie nic dobrego:( tfu* boje sie bardzo... niedawno lekarze mnie badali w szpitalu i niby wszustko jest ok ale wtedy mialam krwawienie i zapomnialam o skurczach:( moj lekarz dopiero w czwartek bedzie- jest za granica wiec nawet nie mam jak do niego zadzwonic:( co ja mam zrobic dziewczyny?

Gość elinova
Witam!! Wg mnie mogą to być skurcze macicy...sama tak miałam w ciąży i musiałam brać leki na podtrzymanie prawie do końcą ciązy. Jak odstwaiłam to tydzień później urodziłam moją córcię. Lepiej udaj się z tym do lekarza. Pozdrawiam

Gość za malaa
to ze mam sie udac do lekarza to wiem.. ale cxzy za 2 dni nie bedzie za pozno? * teraz poprostu nie mam do jakiego isc.. biore duphaston 2x dziennie, kaprgest raz na tydzien i 3 razy dziennie nospe

Gość a jak czujesz
ze macica jest twarda ja mam twardy brzuch i jestem w 3 miesiacu..to zle?

Gość a jak czujesz
a ja boiore luteine 3 razy......kurzce im wiecej czytam to wiecej sie boje....

Gość psia noga
jak się jeste w 3 -4 miesiącu to nie moze byc skurczy zadnych bo wtedy moze byc poronienie? jaki powinien byc brzuch poprawny wtedy? i czy keli mozna brac?