Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała orchidea

Skad się biorą orginalne perfumy na rynku?

Polecane posty

Gość biała orchidea

Skad sie biorą orginalne, pewrfumy na rynkach, bazarach? Nie chodzi mi o zapachy alternatywne, ale o identyczne, jednak tancze o 50, 70 zl od tyh kupionych w drogerii.

czasami za granica sa tansze, albo z stref bezclowych... kiedys bylam w San Marino (panstwo cale ze strefa bezclowa) i perfumy byly tam smiesznie tanie i 100 % oryginalne.

Gość biała orchidea
Bo ja dzis np widzialam Gucci Envy Me 100 ml za 90 zl - zapalakowany w folie, z kodem kreskowym..wszytsko jak orginal. Facet powiedzial, ze z niemiec. I wszystko byloby ok...ale one w sklepie kosztuja 290 zl.

Gość zizziziziz
ja zawsze kupuje perfumy na strefie bezclowej na lotnisku, duzo taniej :)

Gość biała orchidea
Ok...ale w takim razie jaka jest roznica w cenie w wstrefie bezclowej. To z tymi Niemcami może się zgadzac...bo mieszkam blisko Berlina, ale w Polsce. Tylko za ile oni musieli by je kupic, by z ataka cene na rynku sprzedawac. Czyby kradzione?

:) nie są kradzione :) wejdzicie na grono.net :) tam co 2 osoba sprzedaje takie perfumy 40zł bo :1.To wody kolonskie :P 2. Są przywozone z garazy na wschodzie za 15zł . To kopie opakowan !!!!!!!!! nie zapachów . Nigdzie w sklepie internetowym nikt wam tego nie sprzeda bo to nielegalne i do niczego > no ale jak sie popatrzy na allegro to ludzie kupuj po 59zł a potem sie dziwia ,ze kupili cos obrzydliwego ......

zresztą zobaczcie same nie ma 30 ml ? są 100 , 75 jak chcesz wiedzieć czy kto ś ma oryginały poproś o poeme albo eden w 30ml flakonie :):):) jak nie ma to lipa :P

Gość tralalalalalla
Hrabia czyli 30 nie podrabiaja???? Nie znam sie na tym...Podróby to tylko 50 i100??

Gość tralalalla
mi sie wydaje ze jak podrabiaja opakowania to perfumy tez na pewno chyba 30 ml nie podrabiaja tak???? Tylko wieksze

Zapach jest podobny lecz bardzo nietrwaly . 30ml nie podrabiaja z reguly bo sie nie oplaca . Chodzi o fak przyciagniecia uwagi oryginalnym wygladem nie o satysfakcje z zakupow :) tu sie liczy zysk