Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Figazmakiem

Jaki prezent świąteczny dla dwunastolatki????

Polecane posty

Wiem, że denerwują Was topiki w stylu: jaki prezent dla..... Ale ja mam z tym nie lada problem. Nie dość, ze to moja chrześniaczka, to jeszcze nie mam za dużo kasy, zeby kupić coś na miarę zachcianek takich podlotków. Muszę sie zmieścić w 50zł, a chciałabym, zeby ją ten prezent ucieszył. Pewnie skończę na kupieniu jakiegoś ciuszka, ale wolałabym mieć mozliwość innej opcji, a takowa nie przychodzi mi do głowy......

Gość falling leaves
Pamiętam, że jak miałam chyba 12 albo 13 lat dostałam na gwiazdkę pierwszą w zyciu wodę toaletową i bardzo się z tego ucieszyłam. Taka się dorosła poczułam :D.

do sklepu z zabawkami pójdę, bo muszę kupic prezent dla mojej trzylatki :-)) Ta woda toaletowa to fajny pomysł. Zapomniałam jak to było, gdy miało sie te -naście lat :-)) i co wtedy chciało się dostawac w prezencie :-)

Oj przepraszam, przeczytałam dla dwulatki i dlatego zaproponowałam sklep z zabawkami, ale gaja :o a jesli chodzi o wode toaletową to super pomysł, może jakieś kolczyki i wisiorek do kompletu, niedwano kupywałam 13 letniej siostrze na urodziny kolczyki, wkrecane kwiatki z malutka cyrkonia, byla bardzo zadowolona:) mysle ze to dobry pomysł

Noo, zima idzie, a taki blyszczyk spełni podwójną role. Nie dość, ze młoda poczuje sie ładniej to i ochroni jej usta przed mrozem :-).

Z tą biżuterią myślałam, ale boję sie, ze nie trafie za modą i kupie cos \"obciachowego\" w jej mniemaniu.....

jesli masz obawy co do biżuterii to podpatrz co tam nosi i wyedy mniej wiecej bedziesz wiedziała co jej sie podoba....jesli chodzi o kolczyki to tylko i wylacznie dziewczece jakies kwiatki, motylki, itd ale blyszczyk to tez nie glupi pomysl...a moze fajny komplecik czapka z szalikiem i rekawiczki, smieszny pokrowiec na komorke

komórki nie ma, wiec pokrowiec odpada, będę musiała popdatrzeć, ewentualnie podpytać bratową...... Czapki skubana nie chce nosić.... Obawiam się, ze jak nie trafię, to potem bedzie tragedia. W tym wieku dziewczyny są takie wrażliwe....

noonoon - śliczne te kolczyki!!!!!!!!! Zapisałam w obserwowanych, wyślę linka bratowej i zapytam, czy coś takiego by sie jej podobało. Dzieki!!!!

Dziękuje za propozycje! Jeśli Wam sie chce, to piszcie dalej! Zajrzę troche później, bo muszę dzieckiem sie zająć :-)

Gość madanos
Na Super Prezenty masz np. naukę jazdy konikiem za kilka dyszek - w tym kierunku. Może i 12 lat to sporo, ale to idealny wiek na takie atrakcje. Żadnych głupot, żadnych elektronicznych prezentów - to najważniejsze. Nie niszcz dzieciom młodości.