Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest niesprawiedliwe

Dostalem wczoraj w morde od dziewczyny

Polecane posty

Gość to tym bardziej ci sie
nalezalo :D

Gość dfg
to tym bardziej :o

Jak tym bardziej , gdybym robil to caly czas to moglbym dostawac , akurat tak sie zlozylo ze mowilem z dziewczyna , muzyka byla spokojna , takie przytulance wolne i dlatego tylko poszedlem bo glupio mi bylo odmowic , inaczej chyba bym nie poszedl .

Gość fsdfjdsofjsd
jeszcze przytulaniec!!!!!o nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dfg
A to dobre :D normalnie nie tańczę, tylko raz z koleżanką, przytulanego... mam nadzieję że porządnie Ci przyłożyła, baboarzu wstrętny!

chłopie Ty naprawde nic nie kumasz? nie interesowałem się nią bo jej ufam....paranoja jakaś należała się pionchopirynka i to nie jedna

o matko przecież to chyba oczywiste ze twoja dziewczyna dałą ci w pysk bo ona zobaczyła to co chyba każdy widział: że się przytulałeś z inną panną!!!i to mimo że mówiłeś iż tańczyć nie lubisz!!!

Gość dziewczyna .
poprawić ? :D

Napisalem ze moja wie ze nie umiem i nie lubie i dlatego nawet mnie juz nie wola , tamtej mi bylo glupio tlumaczyc sie i odmawiac wiec poszedlem - proste , prawda ? Milo mi sie z nia rozmawialo to sobie gadalismy i tanczylismy , przeciez to nic zlego . Gdyby moja tanczyla z jakims facetem , a moze nawet i tak robila bo nie zwracalem uwagi akurat wtedy na nia to nie wiem to i tak bym sie nie obrazil .

trochę ściemniasz-- zatańczyłeś z nią bo było ci głupio tłumaczyć że tańczyc nie umiesz- no poczytaj jak to brzmi i nie dziw się pannie, kup jej kwiatki i błagaj o wybaczenie

Gość dkpsodkpamk
jak zwykle do facetow nic nie dociera :o

racja, zakrochmalaj po kwiaty tylko się nie zdziw jak nie będzie chciała z Toba gadać. Swiństwo jej zrobiłeś i już!!!!!!!!!

Gość ja ja ja
biedulek, glupio mu bylo odmowic!! jakby cie do lozka ciagnela, to tez by ci bylo glupio odmowic?? wkurza mnie takie szczeniackie tlumaczenie...

Gość udaje niewiniątko
ja bym poprawila jeszcze ze 2 razy....chciales pomacać inną -to proste :o Mądrą masz kobietę:D pozdro dla niej 🖐️

Chyba naprawde bede wypierdalal bo nie rozumiem was , ksiondz powinien stanac po mojej stronie , latwiej mi jest odmowic mojej bo mnie zna i nie powinna sie obrazac , obcy moga sie obrazic , logiczne , prawde , nie poszedlbym do takiego tanca w ktorym trzeba znac kroki bo ich nie znam .

Gość nie ma to jak miec 14 lat

do ja ja ja- no pewnie że by poszedł z inną do łóżka, przecież głupio tak tłumaczyć że na ogół jest wierny :D

Słuchaj ja stoję po twojej stronie i tłumaczę ci co zrobiłeś źle. CHOĆ SAM TEGO NIE MOGĘ POJĄĆ :p :D Idź po kwiaty bo żyć ci nie da. Czasem trzeba sięz czymś pogodzić i przytaknąć - w końcu to kobieta :p

ALE CHŁOPIE CO CIE OBCHODZI ŻE TAMTA INNA PANNA BY SIE OBRAZIŁA? nie rozumiem :O :O

przyznać trzeba kolesiowi jedno...tłumaczy się beznadziejnie, mógłby popracować nad lepszym wytłumaczeniem. paranoja

Gość udaje niewiniątko
a tak naprawde to pewnie prowokacja :O

Bo moze nie lubie ludziom sprawiac przykrosci , a po drugie nic zlego nie zrobilem , do lozka tez bym z nia nie poszedl bo juz raz mi sie to zdarzylo z inna i ledwo przeblagalem swoja kobiete ale wtedy bylem pijany i samo sie stalo ale to nie ma nic do rzeczy . Teraz nic zlego nie robilem !

Tlumacze sie beznadziejnie bo tutaj nie ma sie z czego tlumaczyc .

odpadłam przy tym wyznaniu...przeleciałeś inną w przeszłości i się jeszcze dziwisz że babka zdenerwowana jak cie widzi obmacującego jakaś dziewczynę!!