Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 to jest niesprawiedliwe

Dostalem wczoraj w morde od dziewczyny

Polecane posty

Jak to co ???? Przeciez mnie uderzyla :( Do Ciebie i tak nic nie dociera , szkoda nawet tlumaczyc :O

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 indianka*
kobieta che sie czuc adorowana, msui widziec ez cie OBCHODZI gdzi eona chodzi i z kim tanczy robil ato zeby zwrocic twoja uwage a ty jescze sobei z inna zatanczyles naucz sie wiecej o zyciu...

Udost臋pnij ten post

Masz racj臋, kompletnie do mnie nie dociera twoje zachowanie w stosunku do niej... ...przede wszystkim chyba zapomnia艂e艣 偶e j膮 zdradzi艂e艣 i do ko艅ca waszego zwi膮zku ona b臋dzie mia艂a przykre wspomnienia i ograniczone zaufanie... ...ehhh... ...dalej si臋 tak bwcie w obrazanie i wybaczanie, i k艂贸cenie si臋 i znowu wybaczanie...ehhh dzieci...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 idiotki..
Spora czesc kobiet to po prostu bezczelne idiotki, uwazaja ze moga zrobic cos takiego z powodu .... wlasnie - z jakiegoz to powodu ? Ze zatanczyl z inna dziewczyna ? Ok - mozna sie jakos tam obrazic o to, focha strzelic ale zeby uderzyc w twarz ??? Daj sobie spokoj z taka dziewczyna. Ona cie nie szanuje. Zrobi to pewnie jeszcze nie raz. Oddaj jej kiedys, jak jej glowa odskoczy to moze pomysli nastepnym razem. A jak sie obrazi - to jest DURNA i rzuc ja. Jakby mnie moja dziewczyna tak uderzyla z tak blahego powodu to byj jej podziekowal za uwage i tyle.

Udost臋pnij ten post

Umowilismy sie ze oboje o tym zapomnimy , moze wg Ciebie lepiej to caly czas wyciagac na wierzch i rozdrapywac rany ? Nie laczylbym tamtego nieszczesliwego i przypadkowego incydentu z tym co sie stalo na imprezie bo sie nic takiego nie stalo .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monyka1
przeczytaj dokladnie to co napisala indianka chodzi wlasnie o to ... ja tez bylam w podobnej sytuacji , nie dosc , ze dlugo sie z nim nie widzialam , to kiedy juz doszlo do spotkania na imprezie olewal mnie ile wlezie .Siedzial sobie ze wszystkimi tylko nie ze mnamimo ze nie znalam tam praktycznie nikogo bo to jego kumple i kolezanki . Czyli sytuacja zblizona do Twojej . Tylko ja wiem co wtedy czulam , nie uderzylam go bo nie potrafilabym ale bylam cholernie zla za jego szczeniackie postepowanie i przypuszczam , ze Twoja dziewczyna czula cos podobnego .

Udost臋pnij ten post

No wiesz zrozum mnie, nie chc臋 ci臋 w 偶aden spos贸b urazi膰 ani jej tym bardziej, po prostu pisz臋 to co my艣l臋-- a my艣l臋, ze skoro ona tak zareagowa艂a, to znaczy, ze si臋 ba艂a ciebie straci膰, a skoro si臋 ba艂a po twoim zwyk艂ym ta艅cu z inn膮, to dlatego, 偶e ma problem z zaufaniem...teraz rozumiesz co mam na my艣li? no przecie偶 gdyby ona ci臋 zdradzi艂a, nawet po pijaku...no wyobra藕 to sobie...jak by艣 si臋 czu艂

Udost臋pnij ten post