Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest niesprawiedliwe

Dostalem wczoraj w morde od dziewczyny

Polecane posty

Jak to co ???? Przeciez mnie uderzyla :( Do Ciebie i tak nic nie dociera , szkoda nawet tlumaczyc :O

Gość indianka*
kobieta che sie czuc adorowana, msui widziec ez cie OBCHODZI gdzi eona chodzi i z kim tanczy robil ato zeby zwrocic twoja uwage a ty jescze sobei z inna zatanczyles naucz sie wiecej o zyciu...

Masz rację, kompletnie do mnie nie dociera twoje zachowanie w stosunku do niej... ...przede wszystkim chyba zapomniałeś że ją zdradziłeś i do końca waszego związku ona będzie miała przykre wspomnienia i ograniczone zaufanie... ...ehhh... ...dalej się tak bwcie w obrazanie i wybaczanie, i kłócenie się i znowu wybaczanie...ehhh dzieci...

Gość idiotki..
Spora czesc kobiet to po prostu bezczelne idiotki, uwazaja ze moga zrobic cos takiego z powodu .... wlasnie - z jakiegoz to powodu ? Ze zatanczyl z inna dziewczyna ? Ok - mozna sie jakos tam obrazic o to, focha strzelic ale zeby uderzyc w twarz ??? Daj sobie spokoj z taka dziewczyna. Ona cie nie szanuje. Zrobi to pewnie jeszcze nie raz. Oddaj jej kiedys, jak jej glowa odskoczy to moze pomysli nastepnym razem. A jak sie obrazi - to jest DURNA i rzuc ja. Jakby mnie moja dziewczyna tak uderzyla z tak blahego powodu to byj jej podziekowal za uwage i tyle.

Umowilismy sie ze oboje o tym zapomnimy , moze wg Ciebie lepiej to caly czas wyciagac na wierzch i rozdrapywac rany ? Nie laczylbym tamtego nieszczesliwego i przypadkowego incydentu z tym co sie stalo na imprezie bo sie nic takiego nie stalo .

Gość monyka1
przeczytaj dokladnie to co napisala indianka chodzi wlasnie o to ... ja tez bylam w podobnej sytuacji , nie dosc , ze dlugo sie z nim nie widzialam , to kiedy juz doszlo do spotkania na imprezie olewal mnie ile wlezie .Siedzial sobie ze wszystkimi tylko nie ze mnamimo ze nie znalam tam praktycznie nikogo bo to jego kumple i kolezanki . Czyli sytuacja zblizona do Twojej . Tylko ja wiem co wtedy czulam , nie uderzylam go bo nie potrafilabym ale bylam cholernie zla za jego szczeniackie postepowanie i przypuszczam , ze Twoja dziewczyna czula cos podobnego .

No wiesz zrozum mnie, nie chcę cię w żaden sposób urazić ani jej tym bardziej, po prostu piszę to co myślę-- a myślę, ze skoro ona tak zareagowała, to znaczy, ze się bała ciebie stracić, a skoro się bała po twoim zwykłym tańcu z inną, to dlatego, że ma problem z zaufaniem...teraz rozumiesz co mam na myśli? no przecież gdyby ona cię zdradziła, nawet po pijaku...no wyobraź to sobie...jak byś się czuł