Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest niesprawiedliwe

Dostalem wczoraj w morde od dziewczyny

Polecane posty

zrobiłeś coś bardzo złego i nie wciskaj nam kitu że nie nic się nie stało, ale ja widzę że ty w ogóle masz podejście do dziewczyn \"świetne\" . powinna Cię olać ....zimnym.....

Gość no to jestem
pytanko: czy aby na pewno kochasz swoja kobiete?

Tamto bylo dawno , zaluje tego chociaz bylem pijany wiec to nie jest do konca zdrada , tamten temat jest juz zakonczony , nie wracamy do tego wiec i wy sie tego nie czepiajcie , wybaczyla mi i zapomniala , teraz byla inna sytuacja w ktorej nic nie zawinilem , moze tylko troche ale ona nie powinna tak reagowac .

ale jej się przypomniało tamto zdarzenie..moze ci i wybaczyła ale nie zapomniała...rozumiesz? obudziło to w niej bardzo przykre wspomnienia i dlatego tak zareagowała...to jak, kupujesz te kwiatki? pogadaj z nią o tym bo takie syt. mogą się powtarzać i to niestety będzie wina tego co zrobiłeś kiedyś

agniecha23 > przeginasz troszke , ja nikogo tutaj nie obrazam , po drugie jestesmy razem juz 2 lata wiec nie sugerujcie mi ze jej nie kocham , raz przydarzyla mi sie wpadka i to jak bylem nietrzezwy , na trzezwo bym to tego nigdy nie zrobil

Co bylo kiedys.... przespalem sie panienka po pijaku , zero z tego przyjemnosci , nawet do konca nie pamietam a mialem wyrzuty i prawie sie rozstalismy , bylo minelo .

Gość pulcia
Taaaaak,kazdy facet sie usprawiedliwia.ze byl piany albo nic nie pamieta a ja sie zastanawiam jak wam- tak bardzo pijanym facetom-staje. Nic nie pamietacie ale ruchacie,ciekawostka!!! Nic sie nie dziwie,ze ci nie ufa!!! Ode mnie tez bys dostal!!!

no ale zrozum że dla niej nie minęło na pewno; przecież jakby ona cie zdradziła to chyba byś nie zapomniał i gdybyś ją zobaczył jak się obściskuje z jakimś kolesiem to nie byłoby ci do śmiechu hm??

O.K. niech bedzie ,tamto to byla moja wina ale co ma jedno zdarzenie wspolnego z drugim ? Tutaj byla caly czas przy mnie i niczego nie ukrywalem , nic zlego nie robilem .

skoro miałeś już sytuację że mogłes stracić swoją dziewczynę to powinieneś teraz bardziej o nią dbać i starac się, zrozum ze naprawde zrobiłeś jej krzywde,i nie wypieraj się tego dziewczyny takie są i już kup te kwiaty i leć do niej nie ma na co czekać. A na przyszłość nie rób jej takich rzeczy.

Ja sie z nikim nie obsciskiwalem 😡 Zwykly taniec i NIC wiecej .

Gość pulcia
Ale jej zaufanie do ciebie zostalo bardzo zachwiane i nie spodziewaj sie,ze ona tak szybko zapomni. I w takim wlasnie jak na imprezie wypadku znow zapalila sie u niej czerwona lampka. Docen to bo nie kazda by ci wybaczyla.

agniecha23 >> przepraszanie za nic jest wbrew moim zasadom , to ona powinna mnie przeprosic za to ze mnie uderzyla .

rozumiken że obściskiwanie się z inną nie jest w brew Twoim zasadom??? poczytaj co ludzie piszom poprawiliby Ci i to kilka razy bo nalezało się

Gość ja ja ja
Jak nie umiesz odmawiac, to wyslij mi na konto z 5 tysiecy, co??? :P:P:P

no ale właściwie to jak to było, trzasnęła cie i nic nie powiedziała/ poszła sobie czy co? no przecież musiała ci cos powiedzieć a ona nie powinna przepraszać...neistety ona ci nie ufa bo ją zraniłeś i ona widocznie już nie moze udawać że zapomniała nie wiem czy ten zwiazek ma sens, bo brak tu kompletnie zaufania

A jednak to ja mialem racje , moje sloneczko napisalo mi na gg ze zle zrobilo ale byla zdenerwowana ze z nia nie tanczylem a z inna tak ale badz co badz nie powinna tak postapic . Poudaje troche zimnego ale jej w koncu wybacze bo ja kocham .

Gość To teraz na powitanie trzaśnij
jej z Bekłendu,co by cię szanowała ,bo widać ,że ona z tych "wąsiastych Hiszpanek" co muszą czuć chłopa !!! :D

Gość autorze jesteś hipokrytą
a także przynajmniej w moim odczuciu ciulem żałosnym, rozmemłanym gamoniem, który nie ma własnego zdania, pantoflarzem z brakiem ikry. :P a tak naprawdę nie odstajesz niczym od swojej żałosnej wybranki :P

Gość 987654321
witam 3dwhite.pl/?click=8d2644d5a567220d4e4d81036c7cd91d 3dwhite.pl/?click=981b2b7e6ccfe39e9723496cc7c4dc3a

Gość 987654321
witam 3dwhite.pl/?click=8d2644d5a567220d4e4d81036c7cd91d 3dwhite.pl/?click=981b2b7e6ccfe39e9723496cc7c4dc3a

Gość 987654321
Zapraszam 3dwhite.pl/?click=8d2644d5a567220d4e4d81036c7cd91d 3dwhite.pl/?click=981b2b7e6ccfe39e9723496cc7c4dc3a

Gość autorze jesteś hipokrytą
imprezy wszelkiej maści, nie są po to, żeby para nie rozstawała się na krok. są właśnie po to by się bawić i widzieć radość z tej zabawy u swojej połówki, a nie obawę, że jak zatańczę z nieznajomą dostanę po pysku. to, że uderzyła cię po fakcie, zatańczenia z inną, świadczy o niej, że jest płytka jak chodnikowa płyta. gdyż, nigdy przenigdy nie karze się nikogo po fakcie. to tak, jakby dawać psu kość, a potem ją za chwilę odebrać.poza tym każda kara winna mieć jakąś rangę. tu widać bezsens zaistniałej sytuacji. jednym słowem swój trafił na swoją, zarówno w sposobie wyrażania emocji, jak i czynów. blehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :O

Gość MĘZA BIJE CONAJMNIEJ
KILKA RAZY W TYDONIU więc ciesz sie ze dostałes tylko 1 raz :p

autorze jesteś hipokrytą >> o mnie pisz co chesz ale od niej sie lepiej odczep jesli jej nie znasz i nie uzywaj w stosunku do niej obrazliwych slow

jak to \"poudaję trochę zimnego\"..nie przeginaj...ciesz sie że ona w ogóle chce z tobą być...to normalne że cię trzasnęła i tyle... ...skoro traktujesz ja poważnie to na następnej imprezie ani sie waż dopuszczać do takich sytuacji...