Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maseczka dla dojrzałej skóry

Mam 23 lata czy mogę używać maseczki przeznaczonej dla +45??

Polecane posty

Gość Maseczka dla dojrzałej skóry

Gość Odbilo Ci

Gość Nie odbilo mi ale mam bardzo
Mam "zmęczoną twarz" Ostatnio nie dosypialam, paliłam więc moja cera jest okropna:o Chodzi mi o jedno lub dwu - krotne użycie

Gość tez tak macie
NIE! Chyba ze chcesz sobie przyzwyczaic skórę i szybko sie zastarzeć

zdecydowanie możesz.... ktoś kto myśli, że cera zestarzeje się po takiej maseczce jest w błedzie. Ważne aby był to jednorazowy zastrzy energii kiedy cera jest zdecydowanie w gorszej kondycji...użyj raz, góra dwa a potem wróc do kosmetyków oprzeznaczonych dla Twojego przedziału wiekowego.

a czego będziesz używać mając 45 lat? jest tyle roznych maseczek,ze na pewno cos wybierzesz dla siebie,młoda jesteś poza tym,więc wystarczy się wyspać :-) zresztą nie wierz w cuda,jakie wypisują procudenci,to nie będzie tak,że dwa razy się posmarujesz i od razu skóra dojdzie do siebie,czytałam gdzieś,ze modelki przed samymi sesjami piją dużo wody,bo skóra od razu lepiej wygląda

Gość jesteście śmieszne
jeśli sądzicie, że od jednorazowego używcia maseczki dla cery dojrzałej młoda cera przyzwyczai się co ma użyć osoba, któram ekstremalnie przesuszoną twarz bądź też zmeczoną? wiadomo, że jednorazowo czegoś silnego by pomogło i nic złego sie nie stanie, a wręcz przeciwnie dlatego najlepiej kupić maseczkę w saszetce, użyć 2-3 razy i wywalić opakowanie

Gość myszaaaaaaaaaaa
nie absolutnie nie

Gość Odbilo Ci
Tez mam 23 lata.Kobieto musisz zadbac o siebie i poswiecic troche czasu swojej buziuni.Rob peeling 2 razy w tygodniu i zaraz po nim nakladaj maseczke.Wybor masek jest ogromny.Wybierz kilka i urzywaj na przemian.Ja uzywam roznych masek,kupuje je w saszetkach.Poprawa gwarantowana tylko troszke wytrwalosci:)

Gość peeling 2 razy w tygodniu
??????????????? to chyba tobie odbiło! nawet przy tłustej skórze peeling jest wskazany co najwyżej raz w tygodniu!

Gość Odbilo Ci
Np co 4 dni.Wychodzi 2 razy w tygodniu MLOCIE:p

Gość Odbilo Ci
Dodam ze mam tlusta cere i tak wlasnie robie.Polecila mi to kosmetyczka i chwala jej za to.Peeling jest bardzo wazny!

ty jestes młotem i rób sobie w takim razie peeling nawet codziennie zobaczymy jak będziesz wyglądać za klka lat:O a raz w tygodniu to raz w tygodniu czyli co GÓRA 7 dni, a nie co 4

no to gratuluję rad mądrej kosmetyczki:O

Gość Odbilo Ci
A ty nie rob i tez zobaczymy jak bedziesz wygladac za kilka lat:p

Gość słońce na pewno wyglądam już t
eraz dużo lepiej niż Ty (na pewno jestem dużo starsza od Ciebie), bo jakos nie muszę korzystać z rad kosmetyczki, a moja cera ma się wyśmienicie:)

skóra nie przyzwyczaja się do kosmetyków zbyt silnych, to mit. bierze z nich tylko te składniki, których potrzebuje. ryzykiem jest tylko podrażnienie, zapalenie okołoustne itp., a nie przyzwyczajenie.