Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata_81

Szukam ortodonty-GLIWICE

Polecane posty

Gość beata_81

Witam Czy ktoś może polecić mi dobrego ortodontę w Gliwicach lub okolice, chodzi mi dokładnie o założenie aparatu stałego. Z góry dziękuję za pomoc :)

za dużo nie pomogę,ale mój syn chodził do ortodonty koło pogotowia,na Zygmunta Starego,wchodzi się na to podwórko i tam jest gabinet,wcześniej ta pani przyjmowała w innym miejscu,więc powinna jeszcze tam być :-),bo leczył zgryz chyba z 4 lata temu,z tym,ze miał aparat ruchomy-na noc tylko,wahałam się trochę,bo chciałam stały,ale pani doktor doradziła ruchomy,bo przy stałym trzeba bardzo dbać o higienę i dokładnie szorować,a z dziećmi to róznie bywa :-),teraz syna chwalą dentystki,ze ma piękny zgryz :-),aparat kosztował chyba 600 zł,a pozniej płaciłam za wizyty,nie pamietam dokładnie ile,o to dawno było,z tym,ze jak mu coś zmieniali w tym aparacie to chyba już nic nie płaciłam

sorry,nie na noc,chyba cały czas miał chodzić,bo wlasnie mi sie przypomniało,jak zaserwował sobie gumę do żucia i musiałam czyscić,bo uciaprał cały aparat,wiec to nie było w nocy :)