Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinka23

Czy zmarła modelka od Triumpha???

Polecane posty

Gość pinka23

przeczytałam,że zmarła na anoreksje brazylijska modelka Ana Carolina.Czy to ta sama dziewczyna ,która reklamaowała bieliznę Triumph?

Gość smutne to
:-(Szkoda dziewczyny:-(Anoreksja to straszna choroba:-oPrzerażające jest to,że coraz więcej dziewczyn, kobiet na nią zapada i coraz częściej umiera z jej powodu:-(

Gość aleksandera
Przykre :( Nie kojarzę jej, ale szkoda tak umrzeć...

Gość aleksandera
Weszłam na jej stronę internetową. Szczerze to na umieszczonych tam zdjęciach nie wygląda na chorą. Szkoda dziewczyny.

Gość na zdjęciach te dziewczyny
wyglądają zdrowo, bo nie sprzedałyby nic swoim naturalnym, anorektycznym wizerunkiem. Straszna śmierć, w tak młodym wieku i do tego bezsensowna. Spowodowana tylko ludzką próżnością

Gość pinka23
młoda,ładna i co jej to dało,że była chuda,nawet dobrze nie spróbowała życia a już je skończyła,ja ją pamiętam na plakatach u nas w sklepie-z bielizną ,już od jakiegos czasu była twarzą Triumpha i tak sie do niej przyzwyczaiłam,zawsze była w nowej kolekcji a teraz no szkoda dziewczyny

Gość sjkdflj
to nie ona...

Gość pinka23
to w końcu ona czy nie ona?niby wszystko się zgadza z opisu i jak sie wejdzie na strony o niej

Gość dajcie linka do Jej strony

Gość aleksandera
To ona. Ja oglądałam www.anacarolina.com

Gość boommba
super dziewczyna, tylko ze nie wiem juz sama czy to ona czy nie, bo podaja ze zmarła w wieku 18 lat, a na jej stronie jest rocznik 1978 w biografii

Gość boommba
to nie ona, bo ta sie nazywa de fonesca, a ta zmarła jakos na R....Renta??

Gość anoreksja
dopada prawie wylacznuie modelki i osoby znane..

bo na nich ciazy najwieksza presja. ciagle musza swietnie wygladac i czasem sie w tym gubia. dzieki bogu ja moge sobie pozwolic na diete tylko wtedy kiedy mam na to ochote bo nikt nie pisze w brukowcu, ze wybralam sie na wczasy i mam tluste brzuszysko :o najlepsze jest to, ze pozniej jak sie oglada te zdjecia z tym rzekomym tlustym brzuszyskiem to widac normalny brzuszek no a chyba powinien byc wklesly czy jak? milego dnia :)

Gość agwa agwa
macie tu: http://zdjeciaany.blog.onet.pl/2,ID26795304,index.html szczególnie przyjrzyjcie się tym tyłkom bez posladków z odbytem na wierzchu, zanim przyjdzie Wam ochota na odchudzanie! Potem nie ma juz odwrotu, potem jest tylko smierć!

Gość boommba
no dobrze ale niektóre te zdjecia sa przerobione komputerowo, bo nie wierze, ze ktos wypuszcza na wybieg szkieletora z zebrami na wierzchu....

nie sa przerobione - tak wyglada choroba juz zaawansowana. te dziewczyny juz po wybiegach nie chodza. wszystkie tu piszemy jakie te modelki sa puste,ze sie odchudzaja ale to nie jest sluszna opinia. mialam do czynienia z modelkami. dziewczyny sa normalne wysokie i odpowiednio grubsze. czesto nie moga sie zmiescic w ciuchy w rozmiarze 36 a nawet 38. Przy wzroscie 178 zm i szerokich biodrach ciezko im zapiac spodnie w rozmiarze 38. dla mnie to normalne. pewne rzeczy pozostaja niedopiete i zamaskowane, inne upina sie szpilkami i one wychodza na wybieg. natomiast nie do pomyslenia jest dla mnie to jak traktuja te modelki ich opiekunki mowiac im, ze przytyly i w cos sie nie mieszcza. i czesto taka presja zmusza je do ciaglych diet. chca robic to co lubia a agencje czesto wymuszaja nieludzkie wrecz wymiary :o dlatego zanim osadzimy to sie zastanowmy :)

Gość boommba
ok ale nikt nie osądza, tez znam wiele modelek i byłam na wielu pokazach, ale nigdy nie widziałam dziewczyn tak wygladających (szczególnie chodzi o 2 fotki : bardzo podobne do siebie zdjecia, podobne uszczesnia- dłuzsze włosy, nażelowane strąki, jedna dziewczyna ciemna w czarnej sukience wystaja zebra, a na dole druga w janych włosach i jasnej sukience tez z zebrami), chodzi mi to to, ze takie dziewczyny sa odrazajace wiec nie wiem czy w ogóle ktos je bierze na pokazy...dlatego ie chce mi sie wierzyc

nikt ich juz nie bierze. byl taki film dokumentalny kiedys o modelkach anorektyczkach. one wciaz sie glodza a ich agentki oszukuja je ze cos im znajda ale nikt nie zatrudni zywego trupa. niestety prawda jest straszna.

Gość boommba
o kurcze:(

rozmiar 38 czy 40 dla modelki jest idealny ...czas by ktos z tymi \"kierujacymi\" moda zrobil porzadek i tych szczuplych dziewczyn nie dolowal ze sa przy takich r.38-40 za grube!!!przeciez one sa wysokie!!!!!!!

Gość macie
jakieś jedno zdjęcie na którym byłaby tylko ona?

Gość eeej
Niektóre z tych zdjęć to fotomontaże! Przecież na jednym z nich jest Gisele Bundchen, a ona tak nie wygląda!!!

Gość macie
no właśnie, jak macie jakieś jej zdjęcie to wklejcie

Gość widac ze niektore
zdjecia celowo sa przerobione zeby nastarszyc..albo dla zartu

Gość macie
nie dziwi was, że w żadnym artykule nie ma jej zdjęcia? szukałam na googlach ale też nie mogę znaleźć