Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolorek1993

Jakie są fajne kolorki gumeczek na aparat ortodontyczny?

Polecane posty

Gość Kolorek1993

Czesc wszystkim!! Nazywam sie Carolina i mam 13 lat. Mam miec aparacik na zabki ale nie moge sie zdecydowac jaki kolor gumeczek wybrac. -- Jakie kolorki ludzie lubia lub uwielbiaja -- Jakie wy macie -- ... Czekam na wasze odpowiedzi i dzieki z gory!!!!!! Pozdrawiam:):)

Gość iaaaaaaa
dobijasz mnie . mam tyle lat co ty ale nie pisze : aparacik na zabki Carolina gumeczek aa i kolorek.... ps. a co cie to obchodzi jakie ludzie lubią!! nie masz własnego stylu, nie umiesz wybrać tego koloru, co by tobie pasował ?? ja jak miałam aparat nosilam nawet gumki fluorescencyjne i mi wisialo co sobie inni o tym myślą.... :O

Gość Kolorek1993
zamknij sie :P

Gość Kolorek1993
buntowniczk/a hehe

Gość dzieckooooooooo
naucz sie wyrazac i troche kultury,wtedy moze ktos z Toba porozmawia, a tak to żegnaj 🖐️

Gość lenka22
witam cieplutko no ja bym ci polecala bezbarwne sa najmniej widoczne ale to jeszcze zalezy jaka szyne bedziesz miala czy metalowa czy z silikonu? ale tak mi sie wydaje ze postaw na bezbarwne pozdrawiam

Gość Yvcia
ja założyłam sobie aparacik na ząbeczki, począwszy od trójeczki, dwójeczki, kończąc na ósemeczkach i seteczkach..bardzo ładnie wyglądają moje usteczka....kolorek taki różowiutki, nawet mamusi się podobał jak wrócilam do domeczku. pozdrowionka Yvonka