Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justine1982

Pomogę Wam...jeśli chcecie...........

Polecane posty

akurat akurat :):) Po tym szamponie mnie się puszyły, więc jeśli masz przyklapnięte całkiem możliwe , że będą bardziej puszyste. Kurcze pieczone..szukam składu i nie mogę znaleźć..Jak znajdę dam znać:) Pozdrowienia :)

Gość akurat akurat
dzieki jestes kochana:)

Gość akurat akurat
aha mam tylko jedno pytanko jeszcze::a czy mialas po nim siano na glowie??:):)

Dziewne jak weszłam na ich stronę to tylko sa informacje o kombinacja 3 ziół...nic więcej na temat innch..Arkusze danych składników mają ale tylko do płynów naczyć..i innych detergentów;) Nieźle brzmi:) Jednak ja spokojnie zastosowałabym ten szampon, bez obaw, że niekorzytstnie wpłynie na moje zdrowie. Całuski:)

Wiesz co ja generalnie borykam się z sianokosami..dostałam takie kłaczki w spadku od mamusi.;) Dlatego stawiam na regenerację i wygładzenie, a tamten szampon jezce bardziej mnie podniósł:) Jednak jeśli masz inny rodzaj włosów może się okazać, że dla Ciebie jest super.. Za ta cenę w sumie nic nie ryzykujesz;) Caluski i dwie rybie łuski;)

jak sie pozbyc krostek na czole tak zwanych potowek...??

sloneczko dla ciebie*:):) Pisałam dziś już o tym wiec skocz oczkami troszki wyżej. :):);:) Pozdrawiam:)

Gość sabinka aaaa
kochanie od kilku dni męczy mnie takie chrząkanie w gardle jak by mi cos zastępowalo tam ..przeziebilam sie chyba.. czym to zlikwidowac..czy to cos z krtania sie zaczyna dziac czy niekoniecznie??

sabinka aaaa ::):) Droga Sabinko niestety takie chrząkanie może mieć różne przyczyny, moga być nawet powodem zapalenia w zatokach..Takie chrząkanie to raczej objaw jakiegoś przewlekłego zapalenia...A przypadkiem nie przechodziłaś jakieś zapalenia gardła...a to chrząkanie to efekty niedoleczenia??? Dbaj o siebie i napisz czy idę w dobą stronę czy mam szukać dalej;) Pozdrowienia;)

nie, nie mam grzywki :) zaczesuje wlosy na bok zeby tych krostek nie bylo widac :P

Gość kapustnik
Nasza droga ekspertko napisz jak możesz jesli znasz sie na tematach zdrowia tez..na taki problem: otóz poce sie czesto w nocy i budze sie caly mokry ale poty te są nie zimne tylko cieple raczej..:) od czego to może być bo sie martwie jak cholera..:(:(

joop :):) Jak nie masz grzywki np... to potraktuję Cię jak małego bobaska:) A więc polecam przemywanie czółka rumiankiem i smarowanie kremem sudocrem. Caluski. :):)

Gość sabinka aaa
dziekuje ci za rade !!wiesz,nie przechodzilam ostatnio raczje zapalenia gardla ale przegrzewalam sie ./bylo cieplo a ja chodzilam grubo ubrana i jak szlam do domu to bylam cala mokra praktycznie na plecach pod ubraniem ...moze sie przeziebilam?moze to byc tez od przeziębienia zwyklego ???mam to od kilku dni i tylko wieczorem ..nigdy rano..pozatym pije czesto na wieczor zimne soki:):) ale tak jak mowie tylko wieczorem mnie to łapie!!

Gość sabinka aaa
martie sie na zapas czy to nie krtań mnie łapie dlatego pytam:)

kapustnik :):) Lubię kapustę;) Oj mój drogi :) Poty nocne mogą mieć wiele przyczyn. Moga być związane z chorobami układu krązenia...a mogą być następstwewm innych chorób. Masz jakieś inne objawy??? Uważam, że powineś udać się do lekarza, z tym nie ma żartów. Może to być obronna reakcja organizmu na infekcję, lub jednej z objawów choroby. Nie bój się..bo to nie musi być nic złego. Taki rodzaj potów występuje również przy alergiach...silnych reakcjach oraganizmu na jakiś alergen. Masz jakieś uczulenia? Tego Ci niestety nie powiem przez neta:) Pozdrawiam. I do lekarza zrobić podstawowe badania i dbać o siebie;)

jesli moge spytac ... skad wiesz na temat zdrowia itp tyle rzeczy..?? a jakos bez kupowania tych masci..? moze czyms wysuszyc?? :)

Gość no nie mogę...
no to i ja zapytam... na powiekach mam włoski. Bez makijażu są oczywiście niewidoczne, ale gdy umaluję rzęsy- chcąc nie chcąc- włoski też się malują, szczególnie że spiralką staram się podkręcić rzęsy. Wygląda to fatalnie.. Jak się ich pozbyć ? Nie wyobrażam sobie depilacji powiek !

Gość kapustnik
jesteś boska !! ale do rzeczy.. nie mam zadnych uczulen.. nie wiem czy to sie przyda ale spie pod koldrą z wełny owczej (czy onamoze miec wplyw napoty nie wiem) zawsze sie przykrywam bardzo pod samą szyje koldrą podczas snu... nie wietrze pokoju ale nie grzeje jeszcze w domu bo mam ocieplony od zewnątrz wiec nie jest chyba tak duszno:) moze teraz cos wiecej mozeszmi zasugerowac bo nie porosze o diagnoze bo od tego jest lekarz:)prosze tylko o porade:)

Gość kapustnik
aha temperature mam zawsze w normie czyli 36.6 kresek..:)

Gość metosystkaaa
Czy słyszalaś o metodzie ssania oleju słonecznikowego??i co o niej sądzisz..?czy ssalas sama ten olej??:)pozdrawiam

joop :):) To stara babcina metoda..i napewno masz to w domu:):) Krochmal i mąka ziemniaczana:) A to moje hobby zgłębianie wiedzy na te tematy ale również pomoc innym. To wielka przyjemność. Tym bardziej, że moje życie jest bardzo pokomplikowane i moze jestem egoistką, ale to, że moge z Wami pisać i z Wami rozmawiać i Wam czasmi slużyć jakąś radą..daje mi radość.

tak sie tylko pytam :) ale to milo zTwojej strony, ze chcesz Nam pomagac :D hmm... moze jeszcze jedna sprawa :P znajac mnie to bedzie ich jeszcze z 10 :P strasznie lamia mi sie wlosy, mozliwe ze jest to spowodowane uzywaniem prostownicy?? czy moge im jakos pomoc?:)

sabinka aaa :):) O ty bobasie..pijesz zimne soki na noc;). To ma napewno wpływa..ale zastanawiam się faktycznie czy to nie może być zapalenie krtani..ale wygląda na przewlekłe bo nie masz temperatury. Spróbuj może syropy wykrztuśnego i preparaty zmniejszające lepkość wydzieliny oraz zapobiegające suchości krtani jak Mucosolvan. Przepłukaj wieczorem buziaka wywarem z rumianku czy szałwii, dobra była by też inhalacja olejkami...myślę, że jak pójdziemy w tym kierunku to przestaniesz chrząkać:):) Co najwyżesz na widok przystojnego chłopa;):)

kapustnik :):) Oj drogi kapustniczku, a skąd Pan wie, że nie jest pan uczulony np. na skład tej kołdy??:)

no nie mogę...:):) Cierpliwości musze poszukać..bo nie spotkałam się z tym. Napisze jak znajde , dobrze?

metosystkaaa :):) Hej , hej;) Jasne słyszałam o tym, że niby jak się ssie ten olej..to w tym co wyplujemy zjanduje się mnóstwo bakterii lub nawet komórek nowotworowych. Ja osobiście nie cycałam:) Cycał mój tatauś, który oprócz wybielenia zębów, nie zaobserwowawał innych efektów. Chociaż przecież oczyszczenia organizmu od wewnątrz nie da się zobaczyć gołym okiem. Mój tata jednak stosował to przede wszystkim na to by zapobec paradontozie która do dotkneła. I raczej jestem skłonna uwierzyć, ze to ssanie może oczyścić nasz układ oddechowy. Całuski i pozdrowienia. :):*

no nie mogę...:) To znaczy czy ja dobrze zrozumiałam, to pewnie nie włoski ale taki meszek, tak? A pudrujesz powieki pudrem sypkim przed nałożeniem cienia?

joop :):) No niestety prostownica to zabójstwo...sama marze o włosach prosto spod prostownicy...ale moja kondycja włosów diametralne spada, gdy użyję jej choćby raz w tygodniu. Są różne rodzaje włosów i być może Twoje jak i moje nie tolerują takich temperatu i łamią się. Ja niestety musiałam prostownicę wykluczyć na zawsze ze swojego procesu \"przygotowywania się na bóstwo\" HAhaha:) Całuski:*