Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Xashax007

mpja kolezanka zaszla w ciaze z muzulmaninem, ma 18 lat on nie chce aby urodzila

Polecane posty

znam go ...wiem ze ja oszukuje i spi z innymi dzieqczynami. ona tego nie widzi i chce miec z nim dziecko...jak jej wytlumaczyc, ze on ja oszukuje...

Gość ja ty ja
po co sie z nim bzykala bez zabezpieczenia?? Tak to jest jak sie laski puszczaja !! Ty chyba z Londynu jestes nie??

tak. jestem z londynu. szkoda mi jej. przyjechala aby zarobic kase na studia, pracowala nocami ciezko. a on ja wykorzystywal. nawet mi nie wierzy ze on ja oszukuje... boze...

Gość mogła pomysleć o
konsekwencjach przed, a nie po, teraz to może jedynie usunąć.

Niech urodzi - to w koncu tez Jej dziecko... Zreszta niech robi co chce... tylko niech nie wychodzi za niego za maz... :O

Gość ja ty ja
ja bym usunela na jej miejscu...:o

Gość KASZTANEK333
To w połowie jej dziecko. To poważna decyzja życiowa ale chyba lepiej niech urodzi. Póxniej może żałować bo to też jej cząstka !!

Gość ja ty ja
taaaa, ma 18 lat i ciekawe skad wezmie kase, zeby je utrzymac...

Gość magdallena01
ona juz chyba podjęła decyzję, więc do niczego nie próbuj jej zmuszać nawet jeśli ciebie posłucha, może mieć do ciebie pretensje za jakiś czas, że posłuchała... nierozumiem, dlaczego mamy tendencję do włażenia w czyjeś życie z butami - uszanuj jej decyzję, to ona bedzie ponosić konsekwencje możesz udzielić jej wsparcia na ile będzie go potrzebować, ale NIE MOŻESZ zmuszać jej do niczego bo to JEJ życie i nawet przyjaźń ci nie daje takiego prawa

Gość to wez
czympredzej musisz zaaranzowac taka sytuacje zeby na wlasne oczy zobaczyla ze ja oszukuje. ale jak najszybciej, zeby byl jeszze czas na podjecie decyzji o dziecku. widzuaolam ostatnio z jakies 3 tyg temu taka sliczna mloda polke z jakims muzulmaninem. nie jestem rasistka; ale jakos mi sie to nie podobalo. na lotnisku.. lecieli sobie do Anglii; ona chyba go do Polski przywiozla pokazac rodzinie. Mi sie wydaje ze czlowiek nigdy nie co takiemu muzulmaninowi w glowie siedzi; takie mam jakies odczucie ze im w kazdej chwili moze cos odwalic

Gość piczka leppera
skoro sie skurwila z jakims macho muzulmaninem zamiast wybrac jakiegos porzadnego faceta to ma za swoje i poniesie konsekwencje

Gość addc
to ich sprawa

Gość wanna z migaczami
czuje "p" :-p