Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinnia4

wreszcie mam sposób na ROZSTĘPY!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kinnia4

:-) po długiej walce wygrałam tą wojnę!!

Gość dobra pochwaliłaś się
to teraz gadaj :D

Gość Wierze w cuda mimo wszystko
Na pewno Nawet hoolywoodcy chirurdzy nie maja na niego sposobu a ty wygralas walke :D Laser sobie z tym nie radzi a ty sie ich pozbylas, jak mozna sie pozbyc rozstepionej skory ? To nie zlamana kosc ktora sie zrosnie

Gość lupita
napisz co zrobilas, mnie sie teraz zrobily straszne rozstepy po schudnieciu, hmm :o

Gość kinnia4
czy ja napisałam,że znikneły?? po prostu w zwykłym świetle,jak stoję normalnie - są niewidoczne! tylko,jak naciągnę skurę palcami,albo mocno światłem przyświecę to troszkę "błyszczą" a były wcześniej mocno widoczne i w oczy się rzucały

Gość lupita
ale co zrobilas?

Gość pierdololo
bedzisz tak pierdolic czy powiesz o co chodzi chyba ze to akcja w stylu :' wiem ale nie powiem'

Gość niebieska jak pomarancza
zapoda tu nazwe kremu z avonu albo orif...

Gość pierdololo
taaa tez tak mysle poleci nazwa jakiegos kremu co to jej pomogl

Gość hehehe to jedna z tych
co lubi jak sie ja prosi;)

Gość jeeeeeeeeeeee
napisała nam żeby się pochwalic, a sama nam nie pomoze. Topick bez sensu.

Gość pierdololo
e prowokacj a zaraz bedzie topik WYGRALAM WALKE Z CELLULITEM ale nie powiem jak :P

Gość wiesz co powiem tak
jestes wielka swinia ... wiesz to powiedz, a nie rob nam nadzieji ...

Gość pierdololo
jak chcesz sie tym do cholery podzielic to pisz w pierwsyzm poscie a nie sie bawisz w wiem ale nei powiem rzucasz haslo ze wiesz i tyle... a jak nei mas zzmairu o tym pisca to po cholere oglaszasz swiatu ze masz juz sposob na rozstepy

Gość wiesz co powiem tak
pizda sobie jaja zrobila ... nie rozumiem takich ludzi ... na rozstepy niestety nic nie ma :( stosowalam CEPAN i inne maści zarówno na rozstępy jak i na blizny ... efekt - troche sie wybielily ... ale co to za efekt ... skoro same po jakims czasie moga zblednac ... najlepiej pogodzic sie i zyc znimi w zgodzie :P

Gość pierdololo
to niestety prawda jetsem jeden krem cudotwora ale trzeb ago stosowac ' cale zycie ' a cena huhu ok 100zł galenic elancyl zel mnie nei stac

Gość kinnia4
piszę: (mimo,że niektóre epitety w moim kierunku są bardzo przykre,ale jest pewnie parę kulturalnych dziewczyn,którym to pomoże..): należy zaopatrzyc się w pas neoprenowy, bo będzie niezbędny!! chyba,że wolicie folię.. robimy mieszankę z kilku prostych składników, gotujemy ją (ok.5-10 min) i lekko ostudzoną (takżeby skóry nie poparzyc!) nakładamy na "problem" dośc grubą warstwą i zawijamy na conajmniej 30 min, raczej radzę ok. godzinki(resztę preparatu chowamy np. do słoika i po całkowitym ostudzeniu w ciemne miejsce.Można go ponownie zastosowac po uprzednim podgrzaniu - ale już nie gotowaniu! ).Potem pod prysznic i papke zmywamy kolistymi ruchami (jakbyśmy nią myły skórę). Efekty widoczne po ok 3-4 tygodniach,ale ja na ten można powiedziec końcowy czekałam 2 miesiące.Aha! stosujemy raz dziennie (można i dwa) regularnie! Oto przepis na papkę(starcza na ok tydzien): ocet jabłkowy 1 łyżka, sok z cytryny wyciśnięty świeżo - dwie-trzy łyżeczki,kawa 2 łyżki stołowe, oliwa z oliwek - też 2 łyżki, kostka drożdży spożywczych, olejek grejpfrutowy -30 kropli, pół szklanki uryny, sól do kąpieli - jedna łyżka stołowa, krochmal-2 łyżeczki. Wszystko wymieszac w dowolnej kolejności i do gara. Jeśli konsystencja będzie zbyt gęsta - dodac wody,ewentualnie świerzo zapażonej kawy.jeśli zbyt rzadka (raczej nie zdaża się) - dodac krochmalu. To tyle... nie zrażajcie sie tylko składnikami - niby proste,ale na prawdę działają w połaczerniu ze sobą i odpowiednim podgrzaniu. Potrzebna jest jeszcze wytrwałośc,ale efekty na prawdę zadowalające. Raczej całkiem nie znikną wam rozstępy,ale na pewno bedą wyglądały o wiele kożystniej - ja jestem bardzo zadowolona! nie są już dla mnie one problemem. pozdrawiam

Gość pierdololo
heh wole jednak krem

Gość do autorrki
A skad znasz przepis na to mazidlo? Czy moze zabraknac kilku skladnikow? (np. uryny :|) - czy efekty beda rownie dobre? Napisz jakie mialas rozstepy przed - biale czy sine?? A teraz masz jakie dokladnie?? Zmniejszyla sie ich ilosc czy sama barwa?

Gość kinnia4
heh przecież Cię nie stac.... a poza tym, ja nikogo nie zmuszam, róbcie co chcecie - mi pomogło,stan mojej skóry znacznie się poprawił, nie mogłam oczekiwac niczego więcej...A galenic stosowałam - pomagał i to znacznie ale przez pierwsze 2-3 miesiące stosowania.później przestał działac

kinia:) Dziękujemy. A mozesz mi powiedzeć skąd znalazłaś taką miskturę. Dużo wiem o roztępach a nigdy o tym nie słyszałam:) Pozdrawiam Cię i nie przejmuj się. Niektóre kobiety są niecierpliwe.

Gość kinnia4
rozstępy miałam hmmm... raczej takie pośrednie... teraz są jaśniejsze. Ale jeśli chodzi Ci o samą barwę,to ona samoistnie się z czasem rozjaśnia... Bardziej chodzi mi o faktórę - one tak jakoś hmm.. no nierówne były,a teraz są równiusieńko ze skórą prawie ich nie czuc pod palcami,wcześniej były bardzo namkacalne. A co do składników, to nie powiem Ci,czy z czegoś można zrezygnowac,bo nie próbowałam,stosowałam wszystkie. Ale chyba skoro są,to mają jakieś znaczenie...co do uryny,to przestań! nie każę Ci jej pic. Czy to takie straszne posmarowac nią skórę?? ona jest w wielu produktach kosmetycznych,balsamach,widocznie ma jakieś znaczenie dla skóry... ja wolę smarowac się własną niż czyjąś :-P

Gość xxxxxMonika
Nie wiem czy to efekt teudago czegoś heh ja wam powiem z własnego doświadczenia że rozstępy same z czasem bledną i to nie jest tylko skutkiem otyłości bo nawet bardzo szczupłe osoby mają z tym problem ponieważ podczas dojrzewania gdy człowiek rośnie ciało sie rozciąga i czasem pęka.

Witam mam na imie Julia wstydze się tego zobaczyłam u siebie rostępy prosze pomuszcie mi sie z tego pozbyć , zbliżaja sie wakacje a planujemy z rodzicami wyjedzać nad morze , a nie wyjde na plaże z rostępami . Prosze pomuszcie mi domowymi spodobami , Proszę :(

Ja robiłam sobie podobny piling , tylko z fusów po kawie + obojętnie jaki krem , zmieszać i masować i potwierdzam że skóra robi się gładziutka po tym , rozstępy nie znikają ale stają się bardziej jakby płaskie , także polecam

Gość Powodzenia w masażu
I sposób-smarować olejem arganowym z witaminą E przy tym masując lub sama witamina E (usuwa blizny) II sposób-oliwka dla dzieci z witaminą F,,Bambino..fusy z kawy lub skrobia ziemniaczana