Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnymaz

po porodzie mojej zonie sie nie chce

Polecane posty

Gość smutnymaz

minelo 6 miesiecy od porodu a moja zona dalej nie ma ochoty wspolzyc

Gość smutnymaz
tez tak mieliscie??? co dalej???

Gość smutnymaz

Gość dzis moj szczesliwy dzien
zazdroszcze ci :-P

Gość po porodzie tez by ci sie nie
chcialo :P

Gość smutnymaz
może wyjdzie mi z jej matka :-p a i jej tatus też jest przystojny :classic_cool:

Gość smutnymaz
BEZ PODSZYWANIA PROSZE CWOKU

Gość smutnymaz
Oblizuje sie lubieznie na mysl o obwitym orgazmie podszywaczy :-p

Gość gilgusiek21
niestety tak, mi też się nie chciało, może nie trwało to aż tak długo. Nowe obowiązki, ich nadmiar, częste nieprzespane noce, hormony szlejące to wszystko powoduej brak chęci na seks. A może żona ma depresję? Pogadaj z nią

Gość To naturalne
Jeżeli żona karmi, może mieć obniżony popęd:-) Bądź cierpliwy. Natura stworzyła kobiety tak, by w czasie, gdy karmią, miały mniejszą szansę na zajście ponownie w ciążę:-) Mają najpierw wykarmić potomka, a potem mieć dopiero możliwość starania się o następne. Dlatego także większość kobiet karmiąc nie ma owulacji:-)

Gość lovelasik
znajdz se kochanke albo chodz na divy - proste

Gość może to być
depresja poporodowa niestety czasami to się zdaża,idźcie do specjalisty,szkoda związku powodzenia

Gość a ja mowie wam
dzieckiem sie opiekuj a nie ... kurde :classic_cool:

I tak już zostanie. Seks dla kobiety i mężczyzny to dwie różne sprawy. One po osiągnięciu celu- zapłodnieniu bardzo często tracą ochotę na seks. Zobacz ilu sfrustrowanych mężów jest wokoło. Myslisz że tylko Ty masz tem problem? Są nas miliony.

Gość bez nazwy
u mnie jest podobnie tez myslalem ze bedzie jak wczesniej ale teraz mminelo 6 lat i nic. Rozmowy tez na nic, poza tym jest super, jest wspaniala matka, dwoje pracujemy nic nie brakuje, tylko to jedno to chyba nie powod do rozstania chociaz tez nadtym myslalem, stwierdzilem ze nie ma sensui

Gość a tak faceci chcą mieć
dzieciaki a potem narzekają! :p

Gość xyzed
Chłopie musisz żonkę zrozumieć;) Jeszcze 6 miesięcy na ręcznym objedziesz,a potem żonka dalej nie będzie chciała,no chyba że zachce mieć jeszcze jedno dziecko,to dostaniesz.Ale do ręcznego już się przyzwyczajaj,bo chyba swoje zrobiłeś i ciesz się,że nie potraktowała cię jakby była modliszką :classic_cool: Witaj w klubie :)

Gość zona karmi
caly czas wiec moze macie racje ze dlatego ale to minie gdy skonczy karmic???

Przez pierwcze pół roku kiedy karmiłam wyłącznie piersią, wogóle nie miałam ochoty, bo jak już tam ktoś bardzo mądrze napisał - tak nas natura urządziła. Czy wy naprawde tacy krótkowzroczni jesteście? Hormony szaleją, sucha pochwa, często ból przy stosunku, obkurczanie się macicy (bolało cholernie i trwało bardzo długo), nie mówiąc już o opiece nad dzieckiem, akiedy to jest pierwsze dziecko to wogóle kołomyja i strach. Ale to wszystko macie w dupie, byle tylko waszej dupie było dobrze. :(

A u mnie minal rok i tez mi sie za bardzo nie chce. Rozmawialam z lekarzem bo po porodzie jakiegos urazu nie mam i sama mnie to wkurzalo,ze jestem jakas dziwna i lekarz powiedzial,ze poki karmie piersia tak moze byc. Pewnie ma racje bo pierwszego syna nie karmilam piersia i nie moglam sie doczekac kiedy polog sie skonczy ;) Wytrwalosci!!!

Gość Jack_london
To cię nie pociesze, mojej nie chce się juz 5 lat, w zasadzie to dłużej jej się nie chce niż chce, bo dziecko nam się urodziło niecale 2 lata po ślubie więc post trwa dlużej niz lata prosperity :( Kiedyś bym powiedział,że taką kobietę bym zostawił i szukał namiętnej kochanki, ale życie to nie film i się czeka ciągle na cud, a cudu nie ma.Dziecko rośnie, życie się marnuje na dojrzałej masturbacji, jestem u kresu.Nie wiem jak to skończyć ...

chyba Was nie pocieszę...... często tak jest że młode kobiety mają po urodzeniu dziecka małe zapotrzebowanie na seks.....zmienia sie to z wiekiem......ale to tak ok 30 :)

Gość dasdas
Moj kochanek tez ma zone, ktora po porodzie bardzo zadko chce seksu. Raz na miesiąc i to wszystko. Mają 3-letnie dziecko

Gość pieprzeni egoiści
sami chcą bachora(pełno takich, wystarczy poczytać kafe) a potem pretensje do żony! Szkoda,że faceci nie rodzą- ciekawe czy by mieli potem ochotę na sex :p

Gość Jack_london
Bardzo chciałem dziecka i nie żałuje. Nie ma w tym egoizmu, że jako 3x latek jestem rozczarowany tym ,ze zona kocha sie ze mna śrdenio 12 razy w roku !!! Obiektywnie dla mnie to dramat, straszny osobisty dramat bo uważam że tracę bezpowrotnie najlepsze lata swojego życia a z drugiej mam rodzinę, cudowne dziecko, którego nie oddał bym za żadne skarby świata, gdzie ten egoizm ??? Teraz raczej jestem altruistą niż egoistą, bo poświęcam szczęście osobiste kosztem wlasnej rodziny. Nie sądziłem, że mnie to spotka, myślalem zawsze ze mi/nam się uda, ale jak partrze na swoje małżeństwo nie potrafię wskazać jednoznacznie kto zawinił. Pewne jest jedno, sex to żadkie zjawisko w mojej sypialni, Jestem potencjalnym kandydatem na zdradzającego męża, to pewnie tylko kwesta czasu

Mnie przeszło po pół roku po porodzie jak mała ograniczyła ssanie cycka. Ja uważam, że faceci i kobiety to dwie różne planety i trzeba wiele cierpliwości i wyrozumiałości żeby się porozumieć.

Gość dziki motor
Witam moja zona po porodzie tez nie miala ochoty tez wywieralem na nia presje ale dalem sobie spokoj, po 2 miesiacach powoli jakos zaczelismy, poczatki byly bolesne dla zony wiec dopiero wtedy zrozumialem ze czas poczekac z kazdym kolejnym zblizeniem bylo lepiej, teraz pomagamy sobie nawilzaczem i jezdzimy jak dzikie kroliki oczywisice nie zawsze ale zona powoli dociera sie i przypomina sobie jaka byla kocica :)dlatego panowie rozmowa, i czekanie a bedzie wam dane

ale to stare kto ot wyciąga? jak ma się wyrozumiałego partnera to wszystko okej ale jak egoistycznego buhaja .....

Gość ferro
Poprostu kobiety które urodziły porodem naturalnym , wtedy straciły ochotę na seks , bo męczyły się porodem i boją się zajść drugą ciążą i nie mają wlasnie na to ochoty. Poród to nie żart. Inaczej powinno wyglądać które przeszły cesarką ale one i tak też będą zmęczone , bo ciągła opieka dzieckiem to wtedy szybko się męczą i wcale potem nie mają ochoty na seks. Minie troche czasu że pozbierają się i wtedy znowu będziecie cieszyc seksem :)