Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

()___---TWA---___()

EKT we Wrocku

Polecane posty

Hop hop do góry topiku EKT!:) Na czoło listy świeżych tematów :) Może wtedy ktoś z członków tego klubu przypomni sobie o nim :)

Co racja to racja, coś nasi członkowie się \"obijają\" :)

ale to chyba niezdrowo dla członkuf jak siem tak obijajom... :o trzebaby się ubrać... :D

Już nie mogę się doczekać końca sesji, wtedy stanę na głowie żeby zebrać wszystkich członków na jakieś spotkanko! :) A na razie zmykam do nauki :P

Czy nie uważacie, że przesadzacie z tym nieodzywaniem się? :P

No to pierwszy krok mamy już za sobą :P Chyba trzeba rozpocząć jakąś terapię nawracającą :P na pisanie :)

Ja pisze właśnie w trakcie sekundowej przerwy na kawke ;) Co u Was ? Nie zasypał was ten śnieg ? Pozdrawiam 🖐️ :D

I dzięki Bogu, że się roztopiło :P Jakoś nie mam ochoty na śnieg i mróz tej zimy :P Mogło popadać na święta, a nie teraz :) Dziś skończyłam sesję, co prawda wyników jeszcze nie mam, ale od razu lżej jak wszystkie egzaminy za mną, zresztą wiecie jakie to uczucie ;) Jutro na 2 tygodnie wybieram się do domku, 14. lutego wracam i mam nadzieję, że dacie się namówić na piwko/kawkę/herbatkę ... :) Gorąco pozdrawiam !

JA - TWA ----> Ale kiedy ja jeszcze wyników nie mam :D Dopiero za tydzień :) A za filmy gorąco dziękuję i zaraz jak wrócę do Wrocławia to zwitam u Ciebie :) No i szykuj się kochana, do teatru pójdziemy pod koniec lutego może , co? :)

oooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!tttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkk Pójdem w starych ciuchach a nowych butach :P A

Z nieskrywanym niezadowoleniem melduję, iż w Wielkopolsce znów spadł śnieg. A było juz tak jesienno-wiosennie ... :) Chyba zacznę odliczać dni do lata! :)

Słuchajcie... chyba odkryłam w sobie jakieś nadprzyrodzone siły! :D W moim wcześniejszym poście narzekałam na śnieg, tymczasem jakąś godzinkę po jego napisaniu, pogoda zrobiła się przepiękna :) Właśnie taka jesienno-wiosenna :) Po śniegu nie ma już ani śladu! A słoneczko ślicznie przygrzewa :) Chyba David Harkley będzie mieć konkurencję w horoskopach i innych przepowiedniach :classic_cool:

Hej, hej :) A nas wlasnie dzisiaj zasypalo. Ciekawa jestem czy tym razen zima potrwa dluzej niz dwa dni :P

No i dupa blada. Wykrakałam. Sniegu po kolana a i świeży cały czas pada :( Chyba dzisiaj nie uda mi się wyczarować słoneczka ;)

No i u nas d**a blada ;) Zima sie skonczyła .... znowu. A mialo byc tak pieknie.

Dziewczyny i Chłopaki! Co powiecie na spotkanko w tą sobotę? :)

JA - TWA ---> Chyba tylko we dwie mamy ochotę na spotkanko :P