Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

()___---TWA---___()

EKT we Wrocku

Polecane posty

Gość Krwawa_Orlica
No prosze... Orlicy nie ma to czlonki harcuja... i bynajmniej nie tam gdzie powinny ;) Przyszlam sprawdzic, czy jestem wyjeta spod prawa na wszystkich mozliwych IP... Tak wiec cieszcie oczy moja osoba... bo dlugo to nie potrwa :D Terapia wstrzasowa byla traumatycznym przezyciem ale skutecznym :P

Gość Krwawa_Orlica
Hmmm... wiec jestem dalej :D Bo tylko na pomaranczowo jade :P Skazali mnie na banicje za niewinnosc :]

Gość Krwawa_Orlica
Dooooobra... czerwonego dywanika niema, kwiatow nikt nie sypie, na szyje sie nie rzuca, okrzykow radosci nie wznosi, oklaskow tez nie slysze... to spadam znow :D Jeszcze machne 🖐️

a ja dziś na kolacje będę jadła twarożek z makaronem :) i znów mam dużo wolnego!! :D

Orlico ----> Witaj Kochana! :) Na ognicho się szykuj, pogoda piękna!:) Dziewuchy, gorąco polecam pójście do kina na \"Testosteron\", ja tak dobrej komedii jeszcze nie widziałam :D Po seansie jestem bogatsza w 5684 zmarszczki od śmiania się pełną gębą :) Cała sala wybuchała co kilkanaście sekund salwami śmiechu :) Naprawdę polecam, szczególnie na poprawę humoru, mi pomogło i to bardzo :)

Hej hej hej Kobiety 🖐️ Ale piękna wiosna zawitała u nas z rana... takie ciepełko... mmm... Ptaszki cwierkaja, juz sie pojawily pierwsze listki, az sie nie chce siedziec i pracowac, tylko by sie poszlo na jakis mily wiosenny spacerek :) Ptaszysko, miło Cie znowu widziec :) Poza tym, wszystkiego naj w dniu naszego swieta ;) :P 🌻 Nawet dostalam dzisiaj z tej okazji paczka w sklepie, tylko szkoda ze nie od jakiegos przystojnego pana, tylko od pani :/ pozdrowienia 🖐️

Spróbuj N jeszcze raz !!! VM nie jest zła... akcja siem rozwija...jak Ci nie przejdzie przez gardlo to robimy podmianę, w przyszły wtorek bendem na rogu tym co zawsze, możemy siem spotkać ->bierzesz 24 godziny!!!

nooooooooooooo ja to oglądałam w tiwi i trochę nie od początku. skończyło się chyba około 2 w nocy, a na rano szłam do pracy, albo do szkoły :D

Hej Kochane Dziewuszyska (i ostatnio coś nieobecny Detekciorze! :) ) Myślałam nad spotkankiem w ten weekend ale niestety dopadło mnie jakieś wścibskie i okropne choróbsko i leżę od dwóch dni brzuchem do góry, z nadzieją, że mi przejdzie :D I jakoś nie przechodzi :P Ale nie dam się! :D