Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

()___---TWA---___()

EKT we Wrocku

Polecane posty

Juuuuu huuuuuu!!! Powrót EKT! :D Byleby stali bywalcy wrócili! :P Czekamy z JA - TWA :)

Nagrody i kary to Pani Prezes wymyśla! Ale po cichu napiszę , że jakaś malutka dla mnie na sam początek by się przydała :P ;)

Myślę, że Stary Rozklejony Sandałek (swoją drogą, ustalmy, że będą to sandałki z koziej pałki! ;) ) nadaje się wyśmienicie! :D

Gość ninotchkaa
nie pamiętam hasła :D

Gość ninotchkaa
nie, kim?

Gość ninotchkaa
a nie SANDAŁ? :P

Gość ninotchkaa
idę sie zagubić... :) 🖐️

Hej hej babeczki :D Ciesze sie, ze EKT sie zreaktywowalo :) Przesylamy (ja i D.) pozdrowienia z urlopu (w koncu sie doczekalismy), i jestesmy teraz nad morzem, szkoda ze nie w lecie, ale i tak jest super. Dzisiaj pierwszy raz widzialam foczke na wolnosci :) Buziaki i do zobaczenia we Wrocku 😘

-----------------------////////\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ --------------------///$$$$$$$$$$$$\\\\\\\\\\\\-------------------------- -----------------///$$$$$$$$$$$$$$\\\\\\\\\\\\------------------------------- ---------------///$$$$$$$$$$$$$$$\\\\\\\\\\\\------------------------------ ------------------$$$ @@@ $$$$$ @@@ $$$---------------------------- ------------------$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$--------------------------- --------------------$$$$$$$ | $$$$$$$$------------------------------ --------------------$$$$$$ | $$$$$$------------------------------ --------------------$$$$$$ o ... o $$$$$$------------------------------ --------------------$$$$$$$$$$$$$$$$------------------------------ ---------------:p-HAHAHAHAHAHAHAHAHA-:p--------------------------- ---------------------$$$$$$$$$$$$$$$----------------------------- ----------------------$$$$$$$$$$$$$------------------------------- -------------------------$$$$$$$$---------------------------------- To TWA ubawiona ;)

Hej hej! :) Blush, Detekcior ----> Wypoczywajcie szczęściarze! :) I przywieźcie nam trochę morskiego, świeżego powietrza :) JA - TWA ---> Ja jakoś na początku grudnia złożę zamówienie na dwa seriale :) Oczywiście odwdzięczę się :) ninotchka ----> Co tam słychać? :)

Tańcząca ale bez chałwy... :o nadal nie wiem co za GA, a prison miał być przecież długo potem :) Agis a chyba nadeszły szczęśliwe chwile, jak motyle :)

Tańcząca ja się odezwę w niedziele na gygy, bo jak teraz coś ustalimy, to zapomnę :)

Ho ho. dzień dobry z samego rana :) Ależ mi się dzisiaj dobrze spało! I pomyśleć, że za chwilkę koniec leniuchowania i do nauki... brrr... No ale co zrobić :) Pozdrowienia dla Wszystkich :)