Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhh

nawiedzony obraz

Polecane posty

Gość ale fajne kolczyki

Gość srutu tut tu
a na mnie wogóle nie podziała nic a nic, a ja wierze w zjawiska nad przyrodzone nieraz odczuwałam inne byty a tu nic... może ejstem juz ytak nawiedzona ze nic gorszego mnie nie spotka hihih

ja miałam koszmary, śniłami się szkoła podstawowa i nauczycielki, których nie lubiałam

Gość czy to ten
wykasuj procenty to sie pokaze

cześć wszystkim Mój facet ogladał całą sekcje wczoraj i jadł przy tym zupę.Moja siostra też ogladała i pisała mi na gg co własnie robi patolog w dośc zabawny sposób :-o, na koniec stwierdziła,że jej nie wolno zrobic sekcji po smierci bo \" jakby mi sekcje robili to by sie ze smiechu polali,opryskalabym ich tluszczem,zza grobu bym sie wstydzila,powinni przetop[ic mnie na smalec\"(dodam,że to bardzo szczupła osoba ale o wielkim poczuciu humoru :D ).Moja najmłodsz czteroletnia siostra popatrzyła na monitor w trakcie zdejmowania żeber i grzebania we wnętrzu,zapytała :\"co to za świnka?\" Z tego wszystkiego przed snem wypiłam wino :-O

Hejka. Widziałam te Wasze linki i jakoś nie poruszyły mnie za bardzo.Bardziej podobał mi się obraz z dłoniami :) A jaki jest adres do tego Rottena???

Gość rzesior
ludzie w tym wszytkim jest cos dziwnego i tajemniczego.....

Pitahaya27 -------------> był już podany www.rotten.com nooo to ciekawe co wywrze wrażenie ;-)

Olajda- tak wiem ale niezauważyłam :) Dzięki.Właśnie sobie oglądeam.Tam są niektóre fotki naprawdę niezłe ...

Swoją drogą fajowy topic.Ludzie wpisywać się...Jak tam po obejrzeniu obrazów się czujecie????

.obozowa wredna krowa. -------------> chyba nie ;-) myślę, że zawsze można coś doguglać ;-)

No ja po niektórych zdjęciach na rottenie czuje się dziwnie.Dajcie jakieś jeszcze mnawiedzone obrazy.. :)