Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zareczynowy

zareczynowy pierscionek

Polecane posty

Gość zareczynowy

..ale to juz bylo i nie wroci wiecej ;) nie moge znalezsc tych tematow wiec wpisujcie na, ktorej nosicie prawa- lewa ja nosze na lewej juz sama nie wiem, rozne fora slubne roznie podaja raz tak raz tak, to tak pytam z ciekawoscia

Gość Na lewej do slubu
A po slubie na prawej obok obraczki, na palcu serdecznym.

Kate Moss nosi na lewej ;) pierścień od swego pięknego ćpuna ;) ja nie noszę w ogóle, bom zatwardziała stara panna :)

Ja noszę na prawej. Po ślubie na to miejsce wskakuje obrączka, a pierścionek wędruje na serdecznego palca lewej ręki.

Gość tajajataka
a ja noszę mój zaręczynowy pierścionek na palcu serdecznym prawej ręki, po ślubie przełoże na lewą albo razem z obrączk nosić będę.

Gość A nie bo....
Zazwyczaj się nosi na prawej ręce, palec środkowy.Pozdrawiam.

Gość Czarny Anioł....
przeważnie kobiety noszą takie cacko :D na serdecznym palcu prawej ręki w dzień ślubu przekładają go na lewą rękę aby zrobić miejsce na obrączkę czasem po ślubie widzę jak kobiety naszą na prawej ręce na tym samym palcu i obroczkę i pierścionek zareczynowy

Gość zareczynowy
eeee to internet w blad wprowadza i to slubne foraa niektore- wstydzic sie tam ;)

Gość Czarny Anioł....
na lewej rece pierścionek zaręczynowy sie nosi za granica bo oni na lewą zakładają obroczkę a w Polsce przyjete jest że obrączki nosi sie na prawej rece serdeczny palec :P

Gość zareczynowy
bomż- heheh dobre .. jak mialam napisac naklada:) naklada sie gumke np ale w innym miejscu;) zartuje