Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tropikalna pomarańcza

Kurcze przeraziłam się

Polecane posty

wystarczy worek po royalu 15+3 kg w promocji sa aktualnie.Wielowarstwowy , foliowanyL:P:P nada sie

trzeba by to bylo troche podrasowac... pokazac jakies retrospekcje - wczesniejsze zycie, no i wyjasnic problem braku swiadkow :O ALbo najlepiej jakby to opowiadal swiadek i sie okazalo, ze to ten Piotrus duzy :P

ale taki kolorowy worek nie pasuje do zwlok!! Jakos tak mi sie nie komponuje... Na worku ucieszona japa psiaka, a w srodku flaki. No chyba, ze to na zasadzie groteski...

Arava---> A o czym ja mysle :classic_cool: Mozna by bylo wyprodukowac... Chociaz z tym, zeby ten co opowiada okazal sie Piotrusiem to wtopilam - byl juz taki film :( Tzeba by bylo cos innego wymyslic :)

:/ przypminiala mi sie ta makabra gdzie rodzice mordowali swoje dzieci i trzymali w beczkach w piwnicy :( i pomyslec ze takich ludzi mijamy na ulicy dzieciobojcow nie swiadomi usmiechnieci brrr

Gość no usmiałam sie szczerze
zeby przerazałao,musi byc ciut bardziej wiarygodne,a tak to bzdura:Ddobra do parodii horroru

:o szubrawiec- nigdy nie wiadomo , co z kogo wylezie.Potwór może wygladać na nobliwego pana w srednim wieku.

Nie mam pojecia o seryjnych ... tylko tyle co kiedys mi smignely jakies widomosci czy wycinki z gazet ale na chlopski rozum gdybym ja chcial pozbawic zycia jak najwiekszej ilosci osob to sadze ze w ciagu jednego dnia byl bym w stanie zamrodowac przynajmniej 100 osob.

Gość upupupupupupupupupu

jedna niescislosc jest: pisze ze ania wziela najwiekszy noz, a zaraz potem ze nie miala drogi ucieczki i brat ja zarznal nozen -moze i drogi nie miala, ale co z tym jej nozem ? i przeciez byla niby starsza ;)

Zwaz na to , ze Piotrus miał wprawe , a poza tym to nie było zwyczajne dziecko:P