Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwietniowa mama

Jaki wózek lepszy? Trójkołowiec czy czterkokołowiec?

Polecane posty

Gość kwietniowa mama

Zastanawiam sie nad kupnem wózeczka i bardzo podoba mi sie Quinny speedi sx a z czterokołowców podoba mi sie X-Lander X1. Ale przyznam że trójkołowiec bardziej przypadl mi do gustu-szczegolnie spacerowka :D Podzielcie sie swoimi opiniami na temat wozkow 3 i 4-kolowych. Ktore sa praktyczniejsze i wygodniejsze? I czy np. czy podjezdzajac 3 kolowcem na kraweznik nie "buja" wozkiem?

Gość kwietniowa mama
przepraszam za literowke w tytule... oczywiscie mialo byc "czterokolowiec" :D

Gość jak dla mnie to czterokolowiec
przed porodem zastanawialam sie nad trojkolowcem. kolezanka taki wozek ma i jest niezbyt zadowolona, pospacerowalam kilka razy z jej dzidzia i faktycznie - zrezygnowalam z pomyslu kupienia wozka z trzema kolami. zle mi sie taki wozek prowadzi, nie jest jak dla mnie calkowicie stabilny i bezpieczny. ale to tylko moje skromne zdanie - kupilam wozek czterokolowy

Gość kwietniowa mama
dziekuje za pierwsza odp. :D Wezme to pod uwage, ale prosze o wicej komentarzy!

Gość ja wybralabym
3 kolowy, poniewaz jest bardziej sportowy i mozna z nim biegac lepiej omijajac przeszkody czy cos tam ;) musze to sprawdzic, bo uwielbiam biegac.

Gość widziałam mnóstwo mam
z wózkami trójkołowymi, ale jakoś żadna nie była w dresie i nie biegała z wózkiem. Przeciwnie - były ubrane elegancko i na obcasach. Dla mnie te wózki mają za mało miejsca na dziecko.

Gość ja wybralabym
no to jak zobaczysz biegajaca mame to bede ja ;)

Gość widziałam mnóstwo mam
:D Gdzieś czytałam, jak któraś mama narzekała na 3-kołowiec. Mogę jedynie napisac, że według niej, przy pokonywaniu krawężnika, jest taki moment, kiedy podnosząc tył wózka trzeba cały jego ciężar przesunąć na przód, czyli to jedno koło. I jest to ponoc bardzo niestabilne. No, ale to już nie jest moje zdanie, a zasłyszane. 🖐️

Gość ja wybralabym
na rolkach bym sie bala z wozkiem jezdzic, bo chociaz dobrze mi to idzie - mam problemy z hamowaniem :P sama sie nie boje, ale jakbym miala malenstwo jakies jeszcze pchac, to chyba umarlabym ze strachu :))))

Gość
ja 4 kołowy i przy pierwszym i drugim dziecku 3 kołowe jak dla mnie wyglądają jak taczki ,kazdy ma oczywiscie inny gust,

Gość bo 3 kolowe nie maja ladnie
wygladac, ale spelniac funkcje - sa do biegania i do uprawiania sportu przez matke.

Gość kwietniowa mama
dziekuje wszystkim! Chyba jednak jest wiecej zwolenniczek 4 kolowcow ;)

nietety ale wygladaja troche jak wozki dla niepelnosprawnych:(.... No ale moda.... Na szcescie minie jak kazda...

Gość inese2
Lepszy trzykołowy bo bardziej zwrotny i łatwiej pokonać krawężniki i schody np.Quinny Buzz