Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to tylko ja * *

Warto kupic, prosze wjdzcie...

Polecane posty

Gość to tylko ja * *
warrto kupic prosze pomozcie? dobra ta ozdywka?

Gość ja mam 37
na llegro są podroby

Gość to tylko ja * *
No to nie wyglada na podrobe. Ceny zblizone na allegro...

Gość tragedia............ PODRÓBKA
:o Zniszczysz sobie paznokcie, dziecko.... Idx do sklepu, tam te odzywki kosztują 30zł, niewiele drożej, a przynajmniej sa pryginalne, a nie jakiś spirytus i benzyna:o

Gość to tylko ja * *
A Ty co masz w oku ze wiesz ze podrobka?? To znajdz jesli mozesz na allegro ten sam utwardzacz ktory nie jest podrobka, dobrze ?? :)

Gość skoro cos kosztuje 30zł
a powiedzmy, że sklep ma marżę ok. 5-6zł na tym MAX, to powiedz mi, komu się opłaca sprzedawać tto samo za 14zł?????:o Wiesz, ja miałam oddział jednego z sieciowych sklepów kosmetycznych, więc kupowałam kosmetyki naprawdę tanio, bo takie sieciówki zawsze biorą najwięcej i najtańiej im sie sprzedaje. I jakoś NIKT nam nie sprzedawał tych odżywek po 14zł. A ten, kto to wystawia na allegro jeszcze sam musi zarobić, zapłacić za aukcje itd. POMYŚL, to nie boli:o🖐️

Gość nie kupuj
to podróba :( śmierdzi i nic nie pomaga :( wiem,bo kupiłam :(

Gość moim zdaniem produkty
Sally Hansen są do niczego:O Po odżywce Maximum Growth połamały mi się i poniszczyły paznokcie. Przez te 10 dni na paznokciu robi się taka jakby warstwa twarda, doczepiona i to ma niby wzmacniać paznokieć. Kiedy zmyje się te odżywkę, to pozstaje takie coś, jakby drugi paznokieć:o I po kilku dniach to dchodzi od płytki normlanego paznokcia- porazka:o Inne odżywaki też są do dupy. A kupowałam zawsze oryginalne lakiery io odżywaki Sally Hansen, w naormlnym sklepie, w Sephorze, za 30-40zł:o

Gość gfgfg
odradzam sally hansen w ogóle a z allegro to już na 1000000000000000000% Ja kupiłam na allegro ale była to podróba i sprzedający zwrócił mi kase. później kupiłam dwa razy z telmie (dystrybutar sally hansen na Polske) a już pewniejszego źródła w POlsce nie ma i też nie było kompletnie żadnego efektu 100zł wyrzuciłam w błoto pomagają tylko doustne środki uzupełniajace dietę i odbudowujące paznokcie od wewnątrz. To też Ci radze