Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wylewa lzy ktos

Byc moze jestem w ciazy. Mam 18 lat i pisze mature w przyszlym roku.

Polecane posty

Gość wylewa lzy ktos

Dosc. Dosc tego strachu przed ciaza. Bralam tabletki. Wciaz watpliwosci, czy dobrze je bralam czy na pewno dzialaja. Bralam tylko jeden miesieac. Czyli tylko raz. 13 dzien cyklu (kolejnego - czyli tego po tabletkach). Lezalam na nim i wsunelam jego czlonka na jakies 3 cm do pochwy. Zeby poczuc. W dodatku namietnie calowalismy i... Stalo sie cos dziwnego. On mowi "kochanie poczekaj". Odczekalismy jakies 10 sec i ... mial wytrysk. Dziwny. Bez niczego tak o. "niepelny". Drugi raz zdarzylo sie nam to (kiedys we wrzesniu). 13 dzien cyklu .... przeciez pewnie wczesniej sie cos wydzielilo. Plemniczki do jajeczka. Nie panikuje. Nie mam kasy na postinor. Wiem jestem beznadziejna. Wiem "mysl wczesniej idiotko". Dziewczynki ja to wiem. Bedzie ciaza - R 486. Bedzie ciaza i nie da sie R 486 .. mieszkam na 4 pietrze. Chyba mam zaburzenia psychiczne. Rozumiem ze jesli bralam tabletki i skonczylam a bralam je pierwszy raz, to kolejny cykl jest normalny i wszystko dziala po staremu ? Nie, nie zapytam czy moglam zajsc w ciaze. Bo wiem, ze w 89% tak.

Gość wylewa lzy ktos
nie biore tabletek. bralam raz tylko potem zdecydowalam nie chce sie kochac. i kolejny cykl ktory liczylam od miesiaczki ktora dostalam czwartego dnia przerwy. czyli 13 dnia od krawienia po tabletkowego.

Gość justaaaaaaaaaaaaaaa
nic nie zrozumialam z twojej wypowiedzi

Gość marlenka_25
moze on ci sie do tego postinoru dorzuci?

Gość wylewa lzy ktos
ok. od nowa. jest 10 pazdziernik. zaczynam opakowanie pierwsze w zyciu (cilest). koncze je brac. przerwa. 4 dzien okres. nie biore juz nic, zadnego kolejnego opakowania. 13 dni od dostania pierwszego krwawienia po tabletkowego dochodzi do zblizenia. jest wytrysk taki dziwny, na zewnatrz. ale jaka pewnosc, ze nie we mnei wczesniej ? zadna. po tabletkach jest normalny cykl odrazu.

Gość co to jest R486
R486?? a tak poza tym, to tak sa szanse. jezeli miaals regularne 28 dniowe cykle to mozliwosc jest; jedyne pocieszenie ze byc po tabsach lekko sie cos poprzesuwalo. no i ze on nie byl gleboko.. chociaz nie wiem czy to znaczenie

Gość wylewa lzy ktos
R 486 tabletka poronna do osmego tygodnia ciazy. problem jest taki. czy po tym opakowaniu tabletek okres dostane za 28 dni ? liczac od pierwszego dnia krwaiwienia podczas przerwy ?

Gość co to jest R486
ejj no jak mial ten wytrysk na zewnatrz to sa marne szanse. ale mysl nastepnym razem; jak juz osbie pozwalsasz na wszadzeni to przynajmniej w bezpiecznych dniach. skoro juz nie chcecie sie zabezpieczac mechanicznie to mierz sobie temp codziennie rano

Gość wylewa lzy ktos
widzisz, przestalam chciec sie kochac. ale ponioslo mnie tego dnia i teraz zaplace za blad. swoim zyciem albo nienarodzonego dziecka.

Gość wylewa lzy ktos
co to jest R 486 - on mial dziwny wytrysk. powiedzial mi " czekaj" wyciagnakl czlonka, minelo kilka secund i patrzymy a tu sperma wyplywa. mowi mi " nie w tobie". jaka mam pewnosc ze nic nie bylo wczesniej ? zadna. byl to dziwny wytrysk. bez "doznan"

Gość RU486 jesli juz

Gość wylewa lzy ktos
"Szmato" - radze siegnac do slownika, jesli brak ci pejoratywnych okreslen na moja osobe,.

Gość to zapłać
lepiej swoim życiem, jednej idiotki mniej

czasami po tabletkach płodność wraca nawet po kilku miesiącach ale to raczej wtedy kiedy tabletki były zażywane długo a nie tylko 1 miesiąc a na pocieszenie mogę Ci powiedzieć , że nie każdy facet ma ten tzw płyn ejakulacyjny przed wytryskiem :D mój chyba nie ma bo 3 lata stosowaliśmy przerywany a w ciąże nie zaszłam

Gość co to jest R486
nie; okres moze ci sie spoznic ze wzgledu na branie tabl. hormony moga zawsze troche rozregulowac cykl. nie u kazdego; ale u mnie po odstawieniu na przyklad to to bylo spore opoznienie. zmierz sobie rano temp w pochwie. jesli bedzie niska (tzn do 36,6) tzn ze jajeczkowanie w tym cyklu jeszcze nie bylo. jesli bedzie wyzsza (36,9 - 37,3) to jajeczkowanie juz bylo i najpozniej w ciagu 11 chyba dni (kto wie lepiej niech pisze bo pewna nie jestem) powinnas dostac okres. przynajmniej bedziesz wiedziala na czym stoisz. jesli przeziebiona nie jestes oczywiscie

Gość marlenka_25
idz do apteki po test, kosztuje 10zl, bedziesz miec jasnosc czy kombinowac postinor czy nie. jak sie wyjasni to pomyslimy jak ci pomoc a jak nie ebdziesz w ciazy to luz. moze wcale nie jestes. glowa do gory. lec po test. sa skuteczne bo wykrywaja hormon w moczu ktory organizm wytwarza w ciazy.

Gość nie brak
mi określeń ale jedno najbardziej wulgarne wystarczy, na ładniejsze nie zasługujesz

Gość pisze sie jezdem w ciazy

Gość co to jest R486
no i nie martw sie; jesli to nie w srodku i po kilku sek od wyciagniecia to naprawde szanse sa male. Ale prosze potraktuj to jak nauczke i nigdy przenigdy juz takich glupot nie rob

Gość co to jest R486
no na test to tu jeszcze zdecydowanie za wczesnie

Gość wylewa lzy ktos
jelsi zaszlam w ciaze to postinor sprawi ze jajeczko sie nie zagniezdzi czyli wczesnoporonne . to byl dziwny wytrysk obu nas zaskoczyl. chcialam na chwilke go poczuc i zejsc .. ale stalo sie. bralam juz kiedys postinor. hmm jesli on wyciagnal czlonka i zauwzylismy sperme, owszem musiala dopiero wyplynac, bo tak to by zostala w moich "sokach". ale wczesniej mogla byc kropla. nie wiem co o tym myslec. nie boje sie.

Gość pracuje w biurze nieruchomości
a ty co myslisz ze to tak zajsc w ciąże zejdz na ziemie ja sie miesiacami staram i nic a zdrowa jak rydz jestem

Gość wylewa lzy ktos
mialam wczoraj stosunek. i to nie byl stosunek. on byl w przedsionku mojej pochwy. glowka sama. tzn klamie. boje sie, ale nie wierze w to. uzbieram kase i robie test ciazowy. jesli pozytywny - do ginekologa. tylko zastanwiam sie. czy on odesle mnie do kogos kto da mi tabletke R 486 ? nielegalna jest.

Gość ej w ciąże tak
łatwo się nie zachodzi !!!!!!!! - po pierwsze musisz mieć dni płodne - po drugie musisz mieć gotowe jajeczko na przyjęcie plemnika (co nie zdarza się w każdym cyklu) - po trzecie pasowało by odbyc pełny stosunek z wytryskiem wewnątrz i to najlepiej z biodrami partnerki uniesionymi do góry a nie włożyć penisa na 5 sekund na głębokość 3 cm - po czwarte facet powinien mieć odpowiednią ilość plemników w spermie i odpowiednią ilość plemników klasy A, które były by w stanie przeżyć drogę przez pochwę i szyjkę macicy i przebić się przez jajeczko aby się w nim zagnieździć o ile nie zgineły by wczesniej także same widzicie, że to nie jest takie hop siup jak się wam wydaje wystarczy pomyśleć - to nie boli :P

Gość co to jest R486
jesli rozwaza postinor to chyba w cagu ostatnich 72h :) test jeszcze nie wykryje nic na bank. A tak generalnie to faktycznie nawet jeden podobno po 5 dniach potrafi:) chociaz ciezko mi w to uwierzyc

Gość wylewa lzy ktos
nie mam kasy na postinor. jestem glupia wiem ;) ale co poczac. w ogole jestem chyab w szoku. nie boje sie. wiem, ze dziecka nie urodze. z nas dwojga tylko ja moge przezyc. co z metoda yuzpego ?

Gość zabij
się głupia cipo