Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przestrogaa

dlaczego tak jest?

Polecane posty

zalamka jak zwkle zreszta :( zycie jest do dupy jak to bylo zycie jest jakpapier toaletowy dlugie i do dupy? :P

nic specjalnego dzien miesiac pozniej rok wszystko stoi w miejscu moje zycie jest cholernie nudne totalna stagnacja :(

Eee a znasz to \" nasze zycie w naszych rekach, ten wygrywa kto pamieta ... w swoim domu, pracy, miescie nic nie zmienisz jesli nie chcesz ... \" Grafomansko brzmi, utworek Farben Lehre \" Pogodna\" Moze odrobine entuzjazmu i woli zmiany i bedzie ok hm ?

Wiesz ja tez jestem na zakrecie, ale powoli juz widze ta prosta droge. Nie pozostaje nic innego, nie poddawac sie i wierzyc ze przeciez musi byc kiedys lepiej :)

Gość muddle-along
A ja sobie tak czytam od dluzszego czasu o zwiazkach innych ludzi, bliskosci i mi troche smutno... ale najgorzej mnie dzisiaj trafilo jak zdalem sobie sprawe, ze w tym wieku co ja jestem to nawet moi rodzicie byli juz dawno po... 30 lat temu...

Jesli chodzi o autorow to moi wzieli slub w wieku 22 lat , po 2 latach znajomosci ... a ja mam 21 i sie nie zanosi sie na zadne weselicho ;) Uszy do gory Dziewczyny, nasi rodzice troche w innych czasach zyli ;);)

ale naprawde wtedy wszystko bylo inne lepsze? robota byla zawsze plec przeciwna chetna do zwiazkow bo miec 25 lat i nie byc w stalym zwiazku nie dopomyslenia

Gość muddle-along
Ja mam 24 lata i jedynie pocalunek na swoim koncie... niestety watpie zeby nastepny krok mogl nastapic w formie bezplatnej...

Gość muddle-along
No jasne, ze nie ale biorac pod uwage, ze jestem wyjatkowo "felerny w obejciu";) (czytaj samotnik, introwertyczny, niesmialy) jakis zwiazek w ogole raczej nie wchodzi w gre.

Gość muddle-along
I tak jakos mi sie smutno dzisiaj zrobilo. Chyba bede musial przestacz to czytac, bo czego oczy nie widza...

Gość jeżeli już to gorzej

Gość muddle-along
Jakos rozmowa z realnymi ludzmi nigdy mi (za dobrze) nie wychodzila.

Gość muddle-along
"zawsze może być gożej" - rozumiem, ze to jest taki odpowiednik "szklanka jest do polowy pelna"?

Gość muddle-along
Niestety jutro musze rano wstac do szkoly.

Czyli tylko seks sie liczy ? Gorszy sie czujesz bo z zadna nie wyladowales w lozku ?