Jagody 0 Napisano Grudzień 21, 2008 Brzucha to ja specjalnie nie mam dużego ja się po prostu cała robię duuuża :D Podejrzyj sobie w linku na fotosiku jakie ze mnie maleństwo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Grudzień 21, 2008 jagoda bo ci przyleje!!! wygladasz uroczo!!! dla mnie to tylko brzuszek doszedl:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Grudzień 21, 2008 Nie boisz się podnosić ręki na kobietę w ciąży ;) oj bo rzucę urok :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Grudzień 21, 2008 nareszcie przyszedl moj m, ide mu zrobic jedzonko, jagodka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Grudzień 21, 2008 kurde jaki urok, klaps ci nie zaszkodzi:P taki delikatny:P dla rozjasnienia umyslu i zrzucenia wagi z glowy!!! slicznie wygladasz!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Grudzień 21, 2008 chyba w końcu znalazłam stanik do karmienia za rozsądne pieniądze http://bigbra.pl/index.php?p35,jasmine oczywiście na zamówienie, właśnie do nich napisałam ciekawe co mi odpiszą jeżeli chodzi o termin realizacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Grudzień 21, 2008 Justyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Grudzień 21, 2008 jagoda no no, choc polowe poprosze.... chyba zaczne zbierac na silikony...serio.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Grudzień 21, 2008 http://bigbra.pl/index.php?p21,aria-balkonetka i to rozmiar pierwszy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Grudzień 21, 2008 zadna sie nie odezwala... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A.N.N.A 0 Napisano Grudzień 21, 2008 wiecie może jak długo się czeka na wyniki FSH, LH, prolaktyny, testosteronu i estradiolu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BETTY83 0 Napisano Grudzień 21, 2008 to tylko ja dziewczyny nie jestem dobra w pisaniu wierszy i szczerze nie mam czasu by cos poszukac by kazdej z Was wyslac piekna e-kartke swiateczna z zyczeniami-mam nadzieje ze sie nie obrazicie i mnie zrozmiece:( bialego puchu co oblepia pieknie drzewa i domy,moc prezentow,duzo,duzo jedzonka,grubiutkiego MIKOLAJA , szczescia i radosci w gronie rodzinnym I wszystkiego czego zapragniecie w Te noc moze sie spelni! moge zle pisac bo jest ciemno w pokoju-oszczedzam na elektryce:D co do chrzestnego to kolega m -nr 3 nam odmowil i m zadzwonil ponownie do kolegi co mial byc nr1 ale....UWAGA!!!!!!!!!!! powiedzial ze nadal chce byc chrzestnym -no myslalam ze zwariuje to ja tu z m warjujemy i szukamy a ten nawet sie nie odezwie nie przyjechal nawet do malej a ma juz prawie 4 miesiace! po tym tel dostalam smsa od kuzyna chrzestny -nr2 ze jak aktualne to on sie zgadza -odp mial mi dac w niedziele a napisal w sobote. mam problem:( 24 listopada mialam okres i wczoraj zaczelam plamic ale tak dosc slabo najbardziej bylo widac w wc(rozumiecie?) i to plamienie mam do dnia dzisiejszego tylko jeszcze slabsze i nie wiem jak mam to rozumiec.powiedzialam m o tym i to ze jak by byla znow dzidzia to by sie urodzila w tym samym miesiacu tylko inny rok bo przy Natalce tez mialam ostatnia 25 listopada.-ALE BY BYLY jajca! ale oby nie.m powiedzial ze musze zmienic gina. wlosy mi wychodza strasznie garsciami po -15-20 szt masakra. nie zagladalam bo czyscilam lawe ze starej farby -czarny i m dzis sie zlitowal i mi pomogl i ja doczyscil kupil bece i lakier a teraz ja lakieruje.kupilam mu dzis za to piwko! jesli znajde chwilke poczytam dokladnie co u was jak tam paluszek naszej kolezanki? jagoda tenn twoj brzusio to malutki jutro z rana ma przyjechac szwagierka i zostanie z dziewczynami a ja z m i kolega na zakupy do tesco jutro bede probowala zrobic pierogi po raz pierwszy!!!!!!!!1 to dziewczynki do szybkiego /.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega3 0 Napisano Grudzień 22, 2008 Panienki, wstawać, meldowac się po kolei, równiutko!!!! Co jest????? że taka cisza???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Grudzień 22, 2008 to ja się melduję, ale uciekam z powrotem do kuchni - dzisiaj na tapecie pierogi:) a jutro jeszcze uszka z grzybami, bo dzisiaj już nie zdążę ze wszystkim... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Grudzień 22, 2008 Witam :) Omega - melduję się na rozkaz :D Justyna - ja już dawno mówiłam, że darmo oddam aby tylko ktoś chciał wziąć. Betty - jakieś szaleństwo z tymi chrzestnymi :O Widzę, ze M się wcale by nie zmartwił gdyby okazało się że kolejny maluch w drodze. Anna - to zależy od laboratorium - jeżeli robią wyniki na miejscu to nawet masz w tym samym dniu a jak muszą gdzieś wysłać materiał to najczęściej 2 dni musisz poczekać. Voltare - jestem pełna podziwu, masa roboty przed Tobą. Surfitka - jak M, mam nadzieję, ze zdrowieje i Was nie pozarażał? My mamy dzisiaj w planach ubrać choinkę - ten plan realizujemy od rana i jakoś nam marnie idzie :P Główny problem to przynieść bombki i choinkę z piwnicy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Grudzień 22, 2008 Wpadam w tak zwanym międzyczasie;) Pierogi polepione - wyszło sztuk 125 - podzielę, pomrożę i będzie na przyszłość jak znalazł - przynajmniej jak mi się zachce to nie będę musiała rozkładać się z całym majdanem od nowa:P Jeszcze muszę teraz to wszystko pogotować. Jagoda - moim rodzicom nie chciało się w tym roku wyciągać choinki z piwnicy - pozastawiana była niemiłosiernie - to kupili sobie nową:P Mi się mojej też nie chce ściągać z regału, ale u mnie kiedyś tak było, że choinkę ubierało się w Wigilię rano, więc mam jeszcze przynajmniej 1 dzień na to, aby zmusić męża do działania, bo ja sama skakać po drabinie w tym roku nie zamierzam. Z tym, że ja mam malutką choineczkę, to zdążę. Kiedyś kupiliśmy taką, jak mieszkaliśmy u rodziców w jednym pokoiku - mieliśmy taką namiastkę świąt w swoim królestwie i póki co jej nie zmienialiśmy, bo i tak świąt nie spędzaliśmy u siebie. Ale na drugi rok, jak już nasza niuńka będzie na świecie i będzie conieco kojarzyła, to postawimy taką wielką:) Ok zmykam dalej do działania;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Grudzień 22, 2008 Ciekawe czy sie zalapie na 500 stronke ;) U nas dobrze. M juz wyzdrowial i chyba jakos przeszlo bokiem chrobsko. Ninka fajniutka i ma wrazenie ze z dnia na dzien coraz bardziej rezolutna. Tez stoi i skacze. A jak dluzej postoi i bijemy jej brawo ( ja tylko wolam brawo bo oczywiscie ja trzymam ;) ) , to tak sie cieszy na glos ze szok :) bawimy sie w kosi lapci, lajkoniku..skacze ze hej ;) Sorki, ze nie napisze do kazdej bo pracy sporo. Poki co dziekuje za zyczenia i bede skladac blizej swiat ;) Wysylam na biezaco na nk, ale mozna tylko 5 na godziny i tak mam nadzieje wyrobic sie do swiat ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voltare 0 Napisano Grudzień 22, 2008 w ramach przerwy w przedświątecznych pichceniach i porządkach proponuję chwilowe oderwanie się od obowiązków: http://www.dancingsantacard.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martuniadiablica 0 Napisano Grudzień 22, 2008 Hej dziewczątka, Najpierw obowiązki: staraczki Nick_______________Wiek_________ilość cykli_______________data @ Milka..................33..........................20... . ....................... Ani77..................31..........................13... . ....................... Martuniadiablica.....32.........................10...... . . ..............17.01 A.N.N.A...............30.........................12..... ..................25.01 Ciężarówki Nick_______Wiek_____tydz ciąży_____data Ryba_lufa........33............32............(Olgierd). .............22.02.09 Jagody...........33............30...........(Michał)... ............09.03.09 Voltare..........31.............21.........(Ania)..... ..............05.05.09 Babcie topikowe Omega3...........starawa r***ra, aczkolwiek jeszcze nie zardzewiała Nelcia1958........ A oto nasze kochane wnuczęta i ich mamuśki Nick_______Imie krasnala________waga_________data ur. Justynka.........Adrianek......................4050..... .......08.10.07 Mimi...............Natalia........................3300.. ..........04.12.07 Surfitka...........Nina ..........................3490.............16.06.08 Aisza..............Bartuś ........................2750.............03.07.08 Malolepszaa.....Marcelinka....................2480...... ........20.07.08 Mężatka..........Kubuś.........................2800..... ..........08.08.08 Moniś-27.........Konrad........................3570..... ..........12.08.08 BETTY83.........Natalia.......................3330...... ..........30.08.08 milla77...........Maciuś .......................3440...............17.10.2008 Agness28.......Roxanka.....................3300......... .......21.10.2008 Fasolka 81......Gabryś......................3820................22.1 0.2008 Czyli anemii zaraz dostanę! Znowu 20 dniowy cykl! A z rzeczy przyjemniejszych - życzę ciepłych świąt, wymarzonych prezentów pod choinkę (np. brzuszków, albo wspaniałych uśmiechów od dzieciaczków), karpia radosnego i gwiazdki mrugającej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Grudzień 22, 2008 wow jaki ruch! ja dzis zakupilam troche ciasta, jutro chyba jeszcze jedno dokupie, i na ostatnie zakupy skocze z siostra:D jagoda no a ja bede musiala zaplacic z 15tys i do tego jak sie boje:O martunia cholerka z tym @ mam nadzieje ze 2009 bedzie owocny!!! tego wszystkim zycze! koniecznie musicie miec w domu jemiole, zlapac oboje w rece dac sobie buziaka i poprosic o potomstwo! u nas adrian byl w miesiac po:D:D:D:D:D:D a najlepsze ze moj w tym roku tez przyniosl :D:P dostal gratis do choinki:D:D:D nawet mi przeszlo przez mysl ale tak sekundowo:P:P:P voltarka pierozki mniami:D ja dzis sledzik:D buziole!!! no i odzywac sie!!! jak tam?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Grudzień 22, 2008 Hmm, ja tez musze w takim razie jemiolke dopasc jakos...moze fajnie by bylo byc na przyszla gwiazdke znowu w ciazy :D:D:D I niekoniecznie ma to byc chlopczyk :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Grudzień 22, 2008 no surfi pewnie:D a tam plec, oby zdrowe:D i moze ja bym brzuszek przejela tym razem od ciebie:D:D:D pomysl i daj znac:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
telesforka 0 Napisano Grudzień 23, 2008 jeju jak ja niewyrobiona jestem-dzis skonczylam wreszcie zakup prezentow-noe to zeby bylo ich nie wiem ile ale jakos nie moglam sie zebrac.Wlasnie zrobilam sledzie z cebulka i ogorkiem kiszonym,jutro zrobie kapuste wigilija i sledzie z czosnkiem i cieasto i tyle do roboty.Tylko jeszcze zakupy w polskim sklepie.Niestety w Wigilie pracuje z rana wiec musze jutro nadrobic popoludniu. Telewizor dumnie panuje w pokoju-zrobilismy sobie prezent,ale nad bejbikiem tez pracowalismy-tyle ze w tej dziedzinie jestem pesymistka. U nas mroz z rana scisnal straszny i tak bylo caly dzien,na szczescie jutro ma juz odpusic. Dziewczyny nie rozpisuje sie-zycze Wam(jak na razie) cudnych przygotowan swiatecznych ,oby nadmiar zajec nie przeslonil nam tego co w tym czasie najwazniejsze-oczekiwania na dzieciatko-i to Boze i to wlasne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justyna M. 0 Napisano Grudzień 23, 2008 baboliny do raportu!!!! juz jutro wigilijjjja!!!! surfi dzieki za oplatek telesforka, no najwazniejsze zrobiliscie;)) zabieram sie do roboty, jakos w tym roku tak mi szybko zlecialo do swiat zawsze sie ciagnie a dzis 23.12 - nie moge w to uwierzyc!!!:D:D:D buuuuuuuuuzioliny, milego dnia!!!!:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martuniadiablica 0 Napisano Grudzień 23, 2008 Justyna - no właśnie, wciąż zapominamy o tej jemiole:/ Wyślę dziś M na ostatnie zakupy to i jemiołę przytacha:) Życze spokojnego dnia i jak najmniej szalonych przygotowań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Grudzień 23, 2008 kochane dziewczyny Gdy zapłonie jutro na niebie ta najwazniejsza gwiazda, kiedy usiądziecie wszyscy razem do świątecznego stołu. Niech z wami bedzie i ten gość niespodziewany, chociaż tak bardzo oczekiwany. Nowonarodzony Jezus, niech Wam błogosławi w każdej chwili, by Wam zdrowia nie zabrakło, chleba na stole i szczęscia w sercu. Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego 2009 roku Asia i Gabriel wraz z M. _______________./\\. ____________ __>_( ɕѼ Ҩ . ___________@.♥ \'(█) ♥ *$ ________Ѽ \"( ()♥t (Ѽ)o*♥* _______(█),-♥.-Ѽ _Q@,0 ɕ(█) ____________>o*oѼ @.< _________o`-.♥.-@\"\"-Q \'♥~@\' ______♥.\'`Ѽ ♥ *Ѽ ɕҨ ‘♥ @`-.) ____Ѽ o (█). @* \'-@Ѽ ’Q.*(█)’Ѽ __________Ѽ -♥-\'Ѽ ♥._ Ѽ _______@.♥ \'*Q ♥ *(█), @.♥ \'* ___.♥\' @ _ ɕ♥ _.-\'~♥-. @ ´(♥)`-*.o __.(█)* ♥ ..-\' (Ѽ) o *.(Ѽ) 0 *(█)`) _________(Ѽ ) \'-._♥__(Ѽ)@ ____;--♥\' ♥Ҩ 0‘(Ѽ) Q o *♥ * Ѽ ♥ ___ * (Ѽ)._♥__* .Q.~ ♥- ♥Ҩ. 0 () Q ♥*\'. _(█)* ♥ *‘ o * ♥ _(█)Q~ ♥Ҩ __Ѽ♥__(█) _____________▓▓▓▓▓___________ __________▓▓▓▓▓▓▓▓▓_____ ;) nie ma to jak święta u rodziny :D Gabryś codziennie uśmiechnięty teraz - sama radość :D buziaki dla kazdej z was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fasolka81 0 Napisano Grudzień 23, 2008 http://www.dancingsantacard.com/?santa=1194592 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mężatkaa 0 Napisano Grudzień 23, 2008 Hej Wpadłam żeby wam złozyć serdeczne życzonka świateczne bo jutro pewnie nie bedzie czasu ..... (\\***/) .....( \\(_)/ ) .....(_ /|\\ _) ......./___\\... Niech blask tych swią sprawi by były najpiękniejsze na świecia a białe pyłki lecące z nieba stworzą nastruj tych świąt zycze wszystkim ludziom na ziemi by te święta zbliżyły ich bo to jedyny wyjątkowy czas by przełamać te wszystkie pozostałe dni niech pójda w zapomnienie poprostu kochajmy swych bliskich za każdy dzień za uśmiech za miłosc która dali nam więc WESOłYCH SWIAT życzę wam Ja z moja rodzinką ..... (\\***/) .....( \\(_)/ ) .....(_ /|\\ _) ......./___\\... Dziewczynki własnie dopada mnie grypa i z godziny na godzine tak mnie rozkłada na łopatki że niedługo bedę leżeć plackiem pod kołderką ale mam nadzieję, że nie zarażę Kubusia i że świąt nie spedzimy w łóżku Postaram sie odezwac jak będę w stanie WESOŁYCH ŚWIĄT DZIEWCZYNY PRZESYŁAM DLA KAŻDEJ A i dużo prezentów pod choinką Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Grudzień 23, 2008 ____________________$$$ _____________________$$$$$ ___________________$$$$$$ _________________$$$$$$$ _______________$$$$$$$$_$$$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$ _______$$$$$$$ ______$$$$$$ ______$$$$$ ______$$$$ ______$$$$ ______$$$_____$ $______$$___$$ __$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$____$ $_____$$$$ _______$$$ ________$ Ze szczerego serca w ten piękny czas, gdy gwiazdka świeci dla wszystkich nas, życzę miłości bez trosk i złości, pokoju na świecie i wszystkiego czego tylko zapragniecie, niech Wam się spełni, radości doda i niech będzie biało, żeby się szczęście zawsze do nas uśmiechało! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagody 0 Napisano Grudzień 23, 2008 Justyna - to nie mogłaś tak od razu :P:P:P:P Cały sukces w jemiole ;) My już praktycznie możemy świętować, jutro mam tylko dokończyć sałatkę. Zmykam bo prasowanie na mnie czeka, codziennie odkładałam na jutro ale dłużej już się nie da :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach