Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wlodek S.S

Klopoty z minetka, prosze wszystkich o pomoc i porade

Polecane posty

Gość Wlodek S.S

Wreszcie komus o tym powiem. Otoz mam bardzo ladna dziewczyne, jestem zakochany. Ona tez mnie kocha, codziennie sie widujemy i swietnie sie dogadujemy. Zycie seksualne jest super, aczkolwiek mam problem. Moja dziewczyna czesto robi mi loda, oczekuje ode mnie ze zrobie jej minetke. Kilka razy sie zblizalem do cipki, ale ten okropny zapach mnie zniecheca :O poprostu mam ochote puscic pawia :O Mimo tego ze myje cipke specjalnym plynem do higieny intymnej, nie rozumiem co jest grane. Powiedzialem ze nie jestem gotowy na lizanko, ale tak naprawde jestem zaklopotany. Czy wszystkie cipki tak okropnie smierdza ?? Pytam powaznie, nie wiem co mam robic. Kocham ja , ale z tym zapachem to tragedia :O POMOCY

Gość enemele
Prawdopodobnie ona ma grzybka:O

Gość moze za zadko sie myje
i NIEDOKLADNIE!!

Gość Wlodek S.S
nie ma grzybka, gdyz mam wyniki badan. przebadala sie na wszystkie choroby, jest zdrowa!

Gość super pytanie.....
hm....skoro onie odpowiada ci jej zapach to niedobrze pora zmyc sie gdzie pieprz rosnie albo po prostu powiedziec ze jej zapach ci nie odpowiada. taka historia pewien facet zakochał sie w dziewczynie była bardzo ładna atrakcyjna gdy doszło do seksu jej pot miał taki intensywny ostry zapach ze juz wiecej sie nie kochali... i ja zostawił...

Gość Wlodek S.S
czyli mam jej zaproponowac ze sam ja wymyje?? zapewnia mnie ze dobrze sie myje zanim sie polozy do lozka..

Gość enemele
No wiesz, ale nie spodziewaj się zapachu fiołków na wieczór:D

Gość Wlodek S.S
nie mam zamiaru jej zostawiac, w najgorszym przypadku nigdy jej nie zrobie minetki. poprostu sie zastanawiam czy wszystkie cipki maja tak okropny zapach i czy wogole maja zapach. pytam gdyz nie wachalem cipek innych dziewczyn

Gość super pytanie.....
dobry pomysł idzie pod prysznic razem pod pretekstem gry wstepnej a tam ja namydlisz i sprawdzisz co gra... aaaa jesli jej zapach ci nie odpowiada to nie wrózy zbyt dobrze:-(zapach jej miejsc intymnych cie odstrasza a powinien przyciagać.....

Gość enemele
Może ona ma taki zapach po prostu? Specyficzny?

Gość Wlodek S.S
moze i tak. gdy sie zblizam twarza do cipki mam ochote sie porzygac :O mimo tego ze ja kocham :(

Gość enemele
No to zrezygnuj z tego albo ją rzuć. Innego wyjścia nie ma, jeśli ona jest zdrowa.

mysle ze to jest powazny problem,tak jak ktos tu juz powiedzial nie pasujecie do siebie pod wzgledem\"zapachowym\" a moim zdanie to wazna sprawa jesli nie najwazniejsza...bo ktos kiedys juz to udowodnil ze dobieramy sie w pary pod wzgledem \"zapachowym\".oczywiscie mowie tu o takim zapachu ktorego nie czuc\"feromony\" znaczy sie mam na mysli:D wiec musisz to zaakceptowac,sa inne metody pieszczenia partnerki bo nie sadze aby to byl powod dla ktorego mielibyscie sie rozstac,chociaz skoro to ci tak bardzo przeszkadza to z czasem moze byc jeszcze gozej...wiec sam zdecyduj.powodzenia

Gość Wlodek S.S
nie rzuce jej z tego powodu! to nie jest az takie wazne! dlaczego dajesz mi taka rade, to jest nieludzkie :( czuje sie szczesliwy ale mam problem i nie mam odwagi jej o tym powiedziec

Gość enemele
A może dezodorant intymny pomoże? tzn zamaskuje ten jej "zapach"?

Gość Wlodek S.S
ale co mam powiedziec? przepraszam kochanie, twoja cipka smierdzi?

Gość super pytanie.....
kochasz ja to badz z nia szczery!!!!!!!!!!ze nie pociaga cie jej zapach!!!!!!!!!i starajcie sie jakos ten problem wspólnie rozwiazac. jak bedziesz sie zmuszaac do oralnego to potem moze byc tylko gorzej.... a ona pewnie chce wiedziec dlaczego nie chcesz tych pieszczot... a jesli ona chce minete bo daje ci loda... to hmm... dziwne cos za cos?

a masz inne wyjscie,jesli ja kochasz to porozmawiaj z nia szczerze,nikt cie w tym nie wyreczy a napewno nie my. a jesli chodzi o zapach cipki to kazda z nas ma inny ale jesli jest zdrowa to raczej nie czuc nic,kompletnie nic,tylko facet moze cos wyczuc...ale napewno nie jest to smrud,tylko zapach milosci,ktory powinien podniecac a nie odstraszac.

Gość super pytanie.....
nie ze smierdzi!!!!!!!!!!! bardziej delikatnie to powiedz... ze jej zapach jest bardzo intensywny... ostry....i ci nie odpowiada..i zaproponuj wspólna kapiel ajak ona sieobrazi to trudno... kobieta z klasa przyjmnie propozycje;-)

Gość Wlodek S.S
jej zapach jest cudowny, zapach cipki jest zupelnie inna sprawa! dzieki za rade mimo wszystko, wroce tu jutro z nadzieja na dalsza dyskusje DOBRANOC

Gość super pytanie.....
jesli zapach intymny rózni sie od zpachu jej ciała az tak bardzo to cos tu nie gra! i to bardzo nie gra.

zgadzam sie,napewno jest cos nie tak,jesli nie choroba to juz sama nie wiem,ja z moim mezem rozmawiam na takie tematy bardzo swobodnie i nigdy nic nie ukrywamy przed soba,jesli cos jest nie tak to odrazu kawa na lawe,i on mi nigdy nie powiedzial ze ode mnie smierdzi,nawet po calym dniu,poza tym juz kiedys o tym pisalam ze podnieca go bardzo moj intymny zapach, i moim zdaniem tak powinno byc w kazdym zwiazku bo to bardzo wazna sprawa.i naprawde mnie dziwi ze ty to nazywasz \"smrodem\" nawet nie moge sobie wyobrazic jak od niej musi walic,ale skoro tak mowisz...naprawde nie wiem co ci poradzic.pogadaj z nia i moze niech sie uda do ginekologa,moze on cos poradzi bo to normalne nie jest.

Gość lionka
a może ona nie goli włosów? bo jak są włosy to sie nie dziwię że może śmierdzieć. Jeśli ma to nie wiem, może powiedz jej że podniecają cię łyse miejsca intymne i zaproponuj że ja wygolisz???Może to pomoże w rozwiązaniu waszego problemu

Hmmm, a moze to wina hormonów?nie znam się na tym za dobrze, ale moze jakies zaburzenia hormonalne w organizmie mają na to wpływ? A dieta? Wiem, ze u facetów dieta ma duzy wpływ na zapach i smak nasienia, więc może u dziewczyn też tak jest? Najlepiej będzie jak jej powiesz, ze jej myszka wydziela bardzo specyficzny zapach. Możesz powiedzieć, ze czytałeś tam gdzieś ze to moze byc oznaką zaburzeń w organizmie albo jakiegos stanu zapalnego i ze moze by się z tym wybrałą do lekarza bo się o nią martwisz. Nic innego mi do głowy nie przychodzi...

Gość zrób
jej pod prysznicem, powinno być lepiej

Gość c00le tura
jak jej tam cipke wylizesz do czysta to bedzie lepiej pachniec nastepnym razem

Gość Wszystkie kobiety
"tam" cuchną jak otwarta puszka sardynek po tygodniu. To tylko kwestia wrazliwości powonienia.