Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skala depresji Becka

SPRAWDź CZY MASZ DEPRESJĘ

Polecane posty

Gość mam głeboką
:o

Gość o cholera tak myślałam
no tak, a mnie to jak zawsze pominęłaś BUUU.............

Gość wszystkich smutasów stąd
pominęłam, bo tak dziwnie się nazywasz ;) niezręcznie mi było pisać ;) a co masz ochotę na darmowe przytulanie ? :D 🌻

Gość pysiaczekk
27 :(

13 ;] lekka depresja - nie podejrzewałabym :)

Gość dzięki za poprawę nastroju
ja mam 43:( A myślałam, że juz mi sie poprawiło....:o Ciekawe, jak było wcześniej.

Gość a ja kilka lat temu miałam pra
wdziwą depresję i do tego nerwicę. Teraz juz mi się "polepszyło"- mam 46 punktów:o🖐️

Gość nigdy nie powinnam się urodzić
43 punkty :O

Gość *śmieć*
42 - depresja głęboka. W sumie nie spodziewałam się innego wyniku.

60 punktów Już z tego nie wyjdę, 6 lat depresji, która się pogłębia, coraz bliżej do śmierci, nie wierzę i nie mam nadziei

29- depresja gleboka... az mi sie smutno zrobilo i sie rozplakalam jak to przeczytalam... to jest realne w ogole?? i co teraz?? mam isc sie leczyc?? :( w ogole mi sie smutno zrobilo jak czytalam te wszystkie pytania... :( ehhh....

Do lekarza, poki nie jest za pozno Tylko Ja jestem takim tragicznym przypadkiem tutaj ? :(((

Gość anka firanka
31, nie sądziłam, że tak źle

Szkoda ze nie ma tutaj psych ktory by sie wypowiedzial, czy jest szansa na poprawe, skoro depresja zaszla juz tak daleko ?

Gość anka firanka
a tak na marginesie: czy to aby wiarygodny test?

Gość anka firanka
no to dno, nawet upić mi się nie chce

Dno ? Popatrz na moj wynik, i wiesz, alkohol tez juz nie pomaga :(((( Do psych, moze jeszcze pomoc

Gość anka firanka
do psych się wybiorę, gdy osiągnę twój wynik

kurna. mam depresje gleboka, coprawda 28 czy tam 29 pkt; ale jednak juz sie kwalifikuje:/ ne wiem naprawde nie wiem jak to sie stalo. ja cholerenie wesola osoba zawsze bylam. am po prostu ciezki okres teraz. za tydzien zrobie znowu i jak wynik sie pogorszy to moze sie przejde do jakiegos lekarza. zaczynam nad soba pracowac. pozytywne myslenie; duzo ruchow i zajac musze sobie wynalezc. szlag by to trafil; myslalam ze am silniejsza osobowosc

Wtedy to bedzie za pozno Ja juz z domu nie wychodze, nawet z pokoju sie nie ruszam, to moja umieralnia Mialam 4 psych, widocznie jestem tragicznym przypadkiem Krok po kroku tracisz wszystko, zostajesz z niczym i jak niby masz wyzdrowiec wtedy, jak juz jest za pozno, bo co masz ratowac jak wszystko stracilas ?

Gość ja mam 46 ale takie już chyba
moje podejście do wszystkiego... Nic mi się nie che, tylko czekać aż zdechnę:( i mam tak od kilku lat.... Ale uważam, ze jak kltoś ma wynik 60 to musi z nuim byc cos nie halo w inną stronę- wydaje mi się, że sama specjalnie wybrałas takie odpowiedzi:o Norsorya, ale nie wirzę, zeby po 6ściu latach tak ciężkiej depresji ktoś odpowiadał- zabiję się przy najbliższej okazji, czy że w ostatnim miesiącu schudłaś ponad 6kg:o Przez 6 lat juz byś chyba ze 100kilo schudła i dawno byś się zabiła. A musiałaś tak odpowieadać, żeby uzyskać najgorszy wynik... O ile w ogóle 60 da się uzyskać. A twoje goraczkowe wypowiedzi na forum wskazują na to, że szukasz tutaj potwierdzenia twojej "niedoli":O ZArób sobie ten test sama i dla siebie, bo nikogo tutaj nie interesuje ile masz punktów:o🖐️

Gość Uspiona
Ja mam 23 lata a moja depresja z czasem sie poglebiala Nie pisz ze wyniki na sile takie wybralam bo odp szczerze Chudne bardzo czesto i czesto tez tyje, wage mam przerazliwie niska, a w ciagu tego ms zrzucilam cale 8 kg, Naprzemiennie glodze sie i objadam, teraz mam faze niejedzenia Ja jzu totalnie zle sie czuje, a samobojstwo- mialam kilka prob i bede probowac do skutku Mam za soba wiele pobytow w szpitalu Dzis jestem totalnym wrakiem, i gorzej juz byc nie moze, albo umre albo jakims cudem stane na nogi Po lekach czasami mam zrywy, lepiej sie czuje ale moglabym policzyc takie dni na palcach, w tym roku bylo ich moze 20 Wiec prosze cie nie wypowiadaj sie jak nie znasz mojej sytuacji

Gość Uspiona
Stopniowo dochodzi sie do kresu, i albo sie odbijesz albo umrzesz

7 pkt.Aurex odstawiłam miesiąc temu i \"powoli zbliżam się do wyjścia\" ;).

Gość depresja gleboka
31... a mam dopier 23 lata :o