Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skala depresji Becka

SPRAWDź CZY MASZ DEPRESJĘ

Polecane posty

o kurka 29...............test jest niewiarygodny, wg. niego prawie wszuytskie mamy depresje:p

Gość ewkaaaaaaaaaaaaa
mam umiarkowana ...17

Gość ale nie rozumiesz dziewczyno
( to do Uśpiona:o ) że nikogo to nie obchodzi?:O Znowu piszesz, ile to schudłaś, bla bla bla..... Sory, ale taka jest prawda. każdemu jest ciężko, ja też mam prawdziwą depresję i kilka innych zaburzeń, ale wiem, ze chuj to innych obchodzi:o Albo chcesz żeby coś się poprawiło- dla ciebie samej, albo się nie poprawi. Myślisz, że tutaj obcy ludzie na forum będą się toba przejmowac i cię pocieszać?:O Zastanów się. Człowiek ze wszystkim w życiu jest sam, ze śmiercią, z bólem, ze strachem, nawet ze szczęsciem, między ludźmi isteniej zerowa komunikacja, nawet jak masz kochającą osobę, rodzinę, przyjaciół- każdy może cię osrać, a jak tego nie zrobi, to i tak cię nie zrozumie, nawet jak będzie się starał. Jeżeli sama nie chcesz sobie dac rady, to sory, ale będziesz zawsze taka popaprana. I jeszcze oszukujesz się, że kogokolwiek obchodzi to, co myślisz i to, że schudłaś:o

Gość Uspiona
Ja odp na zarzuty tylko 46 letniego pana I zgadzam sie z toba, kazdy to ma w dupie A test powtorzylam jeszcze 3 razy i wyszlo wlasnie tyle punktow, czyli mam przejebane i wy mi nie pomozecie Jesli nadazy sie sposobnosc to popelnie samobojstwo, jesli nadazy sie sposobnosc na wyleczenie to tez z tego skorzystam, moze da sie uratowac jeszcze, ponoc nie z takich tragedii ludzie wychodzili Dzis jest prze okropnie a nie wiem co bedzie za rok

Gość ja mam 46 ale takie już chyba
Kuźwa! Nie jestem panem😡:o 46 to mój wynik z testu:o I jestem kobietą, mam 22 lata:o To nie są zarzuty, tylko tak ci napisałąm, ze pewnie sama się nakręcasz🖐️

matka natura to kurwa----> nie pocieszaj jej. Wiesz, no ja sama mam depresję i to poważną. Ale to, ze ona po raz n-ty się tutaj wpisuje z tymi swoimi 6- punktami, to jest dowód tego, ze chce się właśnie obnażyć ze swoim cierpieniem:o Przeciez skoro ma 60 punktów, to zaznaczyła wszystkie najgorsze odpowiedzi- to po co ma jeszcze raz robić ten test? A zrobiła:o I skoro mówi, ze raz chudnie, arz tyje, ze teraz ma "fazę" na jedzenie itd., to robi to mnie lub bardziej świadomie:o Więc już tego wynika, że nie powinna zanaczać odpowiedzi, że sama z siebie schudła ponad 6kg w ciągu miesiąca:o Bo tak NIE BYŁO> Po prostu użala się nad sobą. Jako osoba z depresją mogę to śmiało stwierdzić. A nie ma co pocieszac tych użalaczy- nie radzą sobie sami. Każdy ma pod górkę. i- naprawdę- nikogo to nie obchodzi:( A czy ty się przejmujesz, Uśpiona, prolememi innych, tak naprawdę? Czy tylko myślisz o sobie i jaka jesteś nieszczęśąliwa? Odpowiedz sobie SAMA na to pytanie i będziesz wiedzieć ile warte jest "współczucie" innych ludzi...🖐️

Tak obchodza mnie problemy innych, ubolewam ze nie potrafie pomoc, kiedy mogłam to pomagałam Dzis jest u mnie tragedia a nie zawsze tak bylo Nie uzalam sie, czy danie smutnej emoty od razu oznacza uzalanie sie Nie chce zeby ktos mi wspolczul, zalowal, wiem ze nie jestem jedynym takim przypadkiem, miliony ludzi cierpi, troche to dolujace ze poki co mam najwiecej z was punktow i tyle Jestem ciekawa ile z was pokonalo ciezka depresje i w jakim sposob z nia wygralo, a ilu czuje sie tak beznadziejnie i nie widzi ratunku, czy ma zamiar cos z tym robic czy poddaje sie i czeka na koniec Urazilas mnie bardzo, bo Ja nie mam niczego zlego na celu piszac tutaj

Nie, wisi mnie, czy ktos mnie pociesza:p Tylko śmieszą mnie te "depresantki" z bożej łaski:o Tak się obnoszą z tym swoim cierpieniem i problemami:o 6 lat ma depresje, ale chudnie 6 kg miesięcznie:o Fajnie.... Ja ostatnio byłam na diecie i schudłam 7 kg.... Chyba mam juz straszliwą depresję- będę umierać:o

Gość kwaśna
19 pkt lekka depresja. to przez chłoapka :/

I przepraszam ze tego 46 letniego pana A dobre slowa zawsze jest potrzebne, i nie swiadczy to o uzalaniu

a ja mam 26, ale depresji nie mam.. ten test jest jakis niewymiarowy, fakt ze trudniejszy okres w moi zyciu, ale nie wpadam w depresje, wiec co mi tu wmawiaja ;-) z autopsji wiem, ze na doly najlepszy sposob to zaczac cos robic, spotykac sie z ludzmi, zapisac na jakies kursy, bo wtedy ma sie motywacje, a nie czas na myslenie i uzalanie sie nad soba - wierzcie mi, kazdy kto duzo mysli moze wpasc w depresje ;-) ludzie nie myslcie tyle bo was glowa rozboli!!

No i znowu- masz najwięcej z nas wszystkich punktów:O I o czym to świadzcy???? Nie rozumiesz, że NIKOGO to nie obchodzi i dopóki sama sobie nie poradzisz ze sobą, to nikt ci nie pomoże. Możesz się naćpac prochów, pójść do piątego lekarza, ale jak się nie ogarniesz, to klęska. Jak się czujesz obrażona, to trudno. Moim zdaniem sama siebie oszukujesz. Po prostu nie mozna mieć najwyższego wyniku w żadnym teście psychologicznym bo to jest nie do zrobienia:o Właśnie chociażby dlatego, ze jeszcze się nie zabiłaś i że sama się decydujesz- teraz jesz, potem nie jesz. WIęc nie możesz w ogóle nie mieć apetytu, skoro się obżerasz:o A zaznaczyłas taką odpowiedź....:o Po co się tak obnosisz z tą depresją?:o Nie rozumiem tego...:o

Wiesz, ja nie mam motywacji do niczego, całymi dniami śpię, nic nie robię, mam bez przerwy sraczkę, normalnie nic nie mogę jeść, bo mi się rzygac chce, w pgóle nie chce miu się myc ani wstawac złóżka, nie sprzątałam w pokoju od jakichś dwóch lat:o I jakbym jutro miała umrzeć, to pierdole to wszystko. Nawet juz nie mam ochoty się ponownie ciąć czy truć, bo już mi wszystko tak wisi, ze mam anwet w dupie to, czy żyję czy nie. Więc nie nawidzę jak ktoś sobie ze wszystkiego, z prawdziwej choroby robi cyrk:o Nienawidze tego. I tych pierdolonych symulantów, przez których potem każdy uważa prawdziwe chorą osobe za jakiegos dupka:o Sama wiem, co to znaczy depresja, dlatego wie, że nie robiłas tego testu szczerze. Nie chce misie z tobą gadać. Mówie tylko jaka jest moja opinia.

Gość ocena dotyczy ostatniej doby
OCENA DOTYCZY OSTATNIEJ DOBY !!! Ludziska przetestujcie sie jeszcze raz!

Dziewczyno co ty wypisujesz o tym chudnieciu ? Bylo takie pyt w tescie, teraz faktycznie schudlam, ale to nie jest przyczyna mojej depresji a raczej jej skutek, wiec prosze cie, przestan pisac te bzdury Depresja jest ze mna od 6 lat, leczona, byla poprawa, ale z czasem kazdy jej nawrot jest coraz ciezszy Nie wiem czemu sie mnie czepiasz, wez przyczep sie psiego ogona a nie mnie, prosze cie grzecznie Nie znasz mojej sytuacji a oceniac bedziesz, bardzo cie prosze, skoncz juz bo sie az przykro robi i niesmacznie

Nie moge Ja sie nie obnosze, chodzi mi o to ze to PRZYTLACZAJACE, te 60 punktow I wierz mi nie zyje lepiej od ciebie dzis I nie naduzywam tego slowa- DEPRESJA, naprawde

Gość czy lekka depresja
wymaga leczenia? wiem, że ją mam, nawet zdobyłam już namiary na psychologów, ale ciągle mam nadzieję, ze mi przejdzie... :-(

Te pytania sa dla zyjacych przeciez osob, na skraju, wiec o co sie czepiasz ? Jesli chodzi o apetyt- to obecnie go nie mam, dlatego tak zaznaczylam Skoro nikogo to nie obchodzi to po co piszemy tutaj ile punktow uzyskalismy A to ze ze mna jest chujowo to owszem nikogo to nie interesuje, tylko ja sama moge sie ogarnac, wiem o tym !

Odpowiedzialam szczerze, bo tak sie dzis czuje, wiec nie zarzucaj mi nieszczerosci, nie widzisz co sie ze mna dzieje, nie widzisz jak zyje a raczej wegetuje, wiec daj juz spokoj !

Gość m oje drugie imie
27 punktów... :( czyli depresja głęboka.. :( jednak prawie taa umiarkowana... ajj... ale i tak jest mi smutno ;( nic nie ma senu.. czemu to mnie spotyka.... :(

Gość
30 pkt głęboka depresja :/

Gość w depresji
:) Miałam robiony ten test przez specjaliste, moje odpowiedzi były szczere, jednak wynik tego testu pokazywał co innego niż jest w rzeczywistości. Nie można stwierdzić na podstawie wypełnienia jednego testu, ze ktos jest w głebokiej depresji, czy też, ze jej nie ma.

Witam Tyle rozprawiacie tu o depresji, o tym, że ją macie, a która z Was się leczy? Czy jest tu taka?

wyszlo mi 14 pkt..... do wypowiedzi powyzej>>>tak ja sie lecze na nerwice depresyjno-lekowa

Gość gthjjt
głęboka depresja... tylko tyle