Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skala depresji Becka

SPRAWDź CZY MASZ DEPRESJĘ

Polecane posty

Gość gthjjt
mój mąż także...:-(

Gość mam tylko 5
A CZUJE SIE ZDOLOWANA

Gość echhhhhhh
35 :(

Gość Assyia
4 pkt ;-)

Wedlug mnie ten test nie jest do konca miarodajny,poniewaz niektore odpowiedzi na pytania byly tak sformulowane,ze jak dla mnie nie bylo w 100% adekwatnej odpowiedzi co do mojego nastroju i problemow. Chociaz mimo wszystko wyszla mi lekka depresja co by sie zgadzalo w tym momencie....

Gość szczuplutka słodziutka
zebrałam 2 punkty uff :)

Gość asiuncia
7 hurra ale chyba podswiadomioe nie chcialam miec:(

Gość To się w głowie nie mieści
48 punktow Tez sie lecze 1 psych stwierdzil depresje reaktywna (zaraz po smierci bliskiej osoby)- fluoksetyna, relanium (!!!) 2 diagnoza - depresja maniakalna ( rowniez podejrzenie schizofrenii) - anafranil, depakine chrono, perazyna, rispolept i jeszcze taki szit, ktorym leczy sie glownie stare osoby (przerwalam leczenie, bo nie dalo sie zyc po tych lekach normalnie) -po roku byla tylko asentra i depakine (byla spora poprawa) 3 diagnoza - bordeline, depresja - seronil, fluanxol, afobam- w razie paniki (narazie brak poprawy) A wy czym sie leczycie, i czy skutecznie

Gość sdfghjk
efectin od trzech miesięcy - super poprawa

Gość mnie się nie pytaj
nie wiem jak wam, ale nie otwierala mi sie podana stronka weszlam na http://www.psychiatria.com/ na dole strony sa TESTY i tam nadal mozna znalezc ten test :)

Gość nie ma testów

Gość bonny
nie ma testów

Gość depresja umiarkowana
super:o testy sa na dole podanej strony w niebieskim pasku...słowo TESTY później wybrac 1 z 2

Gość onawawa25
a ja mam 44...

Gość vkfkhhg
37, leczę się od listopada.

Chciałam tylko powiedzieć, że przy depresji w organizmie znajduje się bakteria o nazwie shigella poczytajcie o tym, leczenie farmakologiczne nie zawsze jest skuteczne, bo to ta bakteria powoduje obniżenie poziomu serotoniny w mózgu - a lekrze jej nie liwkidują. Depresję i psychozę maniakalną często powduje też candida albicas - grzyb pasożyt. Poczytajcie o tym!! Być może nie jesteście skazani na leki z milonem skutkow ubocznych, poczytajcie o zapperze. www.ehealer.eu

Gość ibum ibum
Wynik to : 23 punktów. Jesteś w depresji. Twój stan wymaga spotkania się z psychiatrą. Wskazane jest rozpoczęcie farmakoterapii. mam 22 lata o MATKO....

Gość Organizacja Zdrowia - WHO
"WHO" czyli Światowa Organizacja Zdrowia uznała Zioła Tybetańskie (Tibetan Herbs) jako nieliczną skuteczną i bardzo zdrową metodę zwalczania depresji oraz pełnoprawny lek naturalny antydepresyjny. ZIOŁA TYBETAŃSKIE posiadają Atesty i certyfikaty medyczne. Można je kupić w atestowanym sklepie bezpośredniego importera pod adresem: www.ziolatybetanskie.com