Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile razy

ile razy moze mężczyzna

Polecane posty

Gość dejwid
Biorąc pod uwagę, że spermowóz Beczkowóz Belarus ma 12000 litrów w układzie tandem to życjecie z cieniasami :D

Gość MOJ JEST NAJ NAJ NAJ
wystrzelił 198 razy !!!!!!! 126 podczas seksu ze mną 24 podczas seksu z naszą papurzką 40 razy podczas seksu z dmuchana lalką 8 razy waląc moją mame było tego pół wiadra, jakies 12 litrów ~!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Gość wujek
papuga narodów---------> Ty chyba chorą masz psyche! Idź sie leczyć albo do czubków sie nadajesz..... tak piszesz na innym poscie: "Papuga narodów ostatnio przestałam się onanizować 5 razy dziennie. Nie rozumiem tego, ale teraz wystarczają mi 3 razy. NIe wiecie o co może chodzić? Może to sprawa hormonów?"

Gość moge twoja kobiete strzelic
w dziurke !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Joaaaaaaanna Daaaaaaaaark
Mój w trakcie nocy, gdy się kochamy, tak raz za razem, to do 6... Ale więcej nawet nie próbowaliśmy, bo stawiamy na jakość i czasem wolimy np 2 razy i jest poprostu bosko, zaś gdy robimy, jak najwięcej, to jest tak poprostu o.

No no no, co za przechwałki tutaj sa :D A z praktyki zauważylam u mężczyzn, że oni sa naprawdę ciency :D Ja więcej razy mogę \"to robić\", niż oni ;) Heh, ale ja niczym nie strzelam :P