Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eheehe

czy moj biust AA sie komus spodoba?

Polecane posty

Gość sssstudentka
Zupelny brak piersi kompleksem u mnie nie jest ale odbiera mi pewnosc wobec facetow diametralnie Dwa zdjecia aktualnie sie nie wyswietlaja ale na pozostalych z mego pkt widzenia kobiety maja je bardzo ladne i niemale Piekna madra inteligentna bez piersi mehehe Sama siebie lubie Zebym mogla kleknelabym sama przed soba Niestety tak nie mozna Dla w sumie nie bylyby to problem Bez facetow mozna zyc Szkoda mi tylko tych ktorzy tak usilnie staraja sie o mnie..nie bedac swiadomymi jaka to niespodzianke kryje.. Podobno kobiety sa jak niespodzianki;) Glowy do gory drogie panie Jak ktos moze pokochac Was jesli same siebie nie kochacie?

Gość ElianeSS
Witam Panie. Mam 14 lat i problem, jak w temacie . . . Mam dużo koleżanek w swoim wieku i nawet młodsze o rok, dwa. Żadna z nich nie ma tak małych piersi jak ja. Noszę rozmiar 65, czasem 70AA, a one nawet 80D! Ale nie w tym problem. Chciałabym zacząć spróbować nosić staniki usztywniane lub też push up. Czy znajdę pushe w tak małym rozmiarze? Większość zaczyna się od 70A . . . Proszę o pomoc . ;(

Gość Kasztanowłosy Nefryt
wiecie, Kobietki, a ja mam 75 G, czy 70 G ;). Mam duży biust. a chciałabym czasem mały. Jak byłam jeszcze w gimnazjum (kiedy to było...) to miałam mały biust, a teraz... jest jędrny i ładny, ale gdzie nie pójdę, to zaraz większość facetów się na mnie gapi tak natrętnie! bliscy przyjaciele mnie akceptują itd., wyrażają się ciepło o moim biuście, ale u innych wywołuję sensację, ponieważ jestem szczupłą osobą i to tak wygląda, jakbym była Pamelą ( choć włosy mam kasztanowe). Staram się nie eksponować tego biustu, by nie narazić się na niewybredne epitety. I problem ze stanikami, są często bardzo drogie. Nie wszystko na siebie ubiorę. Piękne bluzki koszulowe też nie dla mnie, bo w talii o wiele za szeroko, w ramionach też a w biuście się nie dopina. Bluzki z odkrytymi ramionami odpadają, ponieważ nie mogę odpiąć ramiączek ze stanika. A silikonowe to obciach i faux pas. No i jak z kimś rozmawiasz, to nie chce on kontaktu wzrokowego, tylko się wpatruje w dół. jestem ogolnie zadowolona, ale czasem mnie to męczy... Małe piersi też są śliczne. Każdy biust ma swojego amatora ;) ;) ;)

Push- upy pewnie znajdziesz, staraj się poszukać w necie :)

Moja siostra miała 75 A z tego co wiem, i nosiła push-upy, więc Ty pewnie też możesz :)

Gość ElianeSS
Tylko, że 75A, to nie to samo co 75AA . . . 75AA jest 2 razy mniejszy . . . ale dziękuję za odpowiedź!

Gość ElianeSS
Przepraszam, że post pod postem. Wczoraj byłam w H&M w Galerii Łódzkiej. Od razu skierowałam się na dział z bielizną. Patrzyłam na biustonosze, ale każdy, który mi się podobał zaczynał się od rozmiaru 75A. Dla mnie to za duże . . . Skierowałam się na bieliznę młodzieżową. Znalazłam bardzo mały stanik 70A. Przyłożyłam go do biustu, lecz okazał się za duży. Nagle ku moim oczom ukazały się rozmiary 65A. Wzięłam 5 różnych wzorów (Hello Kitty, Snoopy i w kropki) i od razu skierowałam się do przymierzalni. Ku mojemu zdziwieniu, 4 staniki leżały na mnie jak ulał! Co prawda nie mam zbyt wiele biustu ani rowka między piersiami, ale byłam mile zaskoczona, kiedy stanik otulił całą moją pierś. Nawet prawie idealnie przylegał! Teraz już jestem pewna, że te staniki to jest to, czego szukam. Ale przeraziłam się, gdy zobaczyłam cenę. . . 39.99-59.99PLN . ! Że co proszę ? ! Zaczynam takich samych lub podobnych szukać na rynku lub w lumpeksach. Nie stać mnie na stanik za 60 zł . ! Teraz moje pytanie : czy 75AA jest mniej więcej takim samym rozmiarem jak 65A?

Hej! wiesz, radzę Ci wejśc na Lobby Małobiuściastych na portalu gazeta.pl. Kobiety dają tam naprawdę dużo wszelkiego rodzaju rad. Ja wiele Ci nie pomogę, z racji moich rozmiarów ;) ;) ;). Ale jeśli chcesz mieć porządny stanik, to musisz trochę wydać. Co ja mam powiedzieć, jak nie znajdę na siebie nic poniżej 50, 60 zł? ;) Tańsze staniczki na siebie znajdziesz może w małych sklepach z bielizną, na pewno nie w firmowych, no albo na bazarach. Ale wracając- wejdź na Lobby Małobiuściastych, tam wszystko doczytasz ;) o, nawet linka łap: http://forum.gazeta.pl/forum/f,50580,Lobby_Malobiusciastych_.html 3maj się pa co do push-upów,to na pewno są dodawane do wszystkich niewielkich rozmiarów, bo kobiety zrobiłyby apokalipsę ;)

Gość rty7u8i9o0-=
NIE NAZYWAJ BIUSTEM TYCH 2 PRYSZCZY.KAZDEGO FACETA KRECI ŁADNY BIUST NIE MOWIĄ TEGO ZEBY NIE RANIC SWOICH PARTNEREK DESEK.ODŁÓZ SOBIE KASE NA OPERACJE ,W KONCU NIE JEST TAKA DROGA A JAKIE EFEKTY! ZYCIE BEZ CYCKÓW MUSI BYC STRASZNE